Nasıl 20 kilo verdim. Sorularınızı cevaplayıp yardımcı olabilirim?

Merhaba. Öncelikle şunu belirteyim kilo verme kararımdan sonra internette çok araştırma yaptım ve hep kilo veren insanların yorumlarını okuma ihtiyacı duydum bu yazıyı da bu yüzden yazıyorum. Lise öğrencisiyim ve daha birinci sınıfta 83 kiloydum şimdi farkediyorum resmen obezmişim neyse ki boyum uzun. Şuanda 3. sınıftayım ve 64 kiloyum. Hala diyetteyim 55 olmayı istiyorum. Ama dediğim gibi boyum uzun belki o kadar bile vermem. Karar verdikten sonra ilk 2 ayda 10 kilo verdim sonrasında yavaş yavaş devamı geldi. Ama baharda ve yazın hiç kilo vermedim aksine aldım çünkü her zaman böyle olur aktif bir tatil geçirmediğimden yaz aylarında kilo alırım. Geçen sene 7 kilo verdim. Ve verdikten sonra yine dikkat etmeyi bıraktım ama kilo vermedim şuanda eskisi gibi dikkat ediyorum biraz daha vermem gerekiyor. Arkadaşlar ben kilolu bir insan oldum ve bu yüzden hep bir eziklik hissettim hep kendimi geri çektim ve zamanla çok pasif bir insana dönüştüm. Her sohpette acaba konu kiloya gelir mi diye düşünüyordum ve kilo konusu açıldığı zaman yerin dibine girmek istiyordum bırak arkadaşlarımı annemden daha kiloluydum vr kıyafet sorunundan bahsetmiyorum bile hep böyle olacak diye düşünüyordum kilo verebilmek benim için imkansız birşey gibiydi kendimi buna resmen inandırmıştım ve hiç birşey bilmiyordum. Mesela biraz yol yürüdüysem kilo vermişimdir diye düşünüp daha bir gönül rahatlığıyla yemek yiyordum yeşil çayın kilo verdirdiğini duyduğumda yemekten sonra içiyordum ve kilo almayacağımı sanıyordum. Nasıl mı kilo verdim. Yürüdüm süreki yürüdüm. Her yere yürüyerek gittim. Asansör veya yürüyen merdiven yerine merdivenleri kullandım. Hayatıma yumurtayı dahil ettim ve gece yarılarına kadar oturmayı bıraktım. Erken yatıp erken kalkmaya başladım. Akşamları düşük kalorili yemekler yedim ve gece açlık hissettiğimde müzik dinledim hem kendimi müziğin akışına bırakarak zamanın nasıl geçtiğini unutuyordum hem de çok rahat uykuya dalıyordum. Aslında anlatabilecek çok şeyim var yardımcı olabilirim
Nasıl 20 kilo verdim. Sorularınızı cevaplayıp yardımcı olabilirim?