Dün sporda biraz fazla yüklendim ağrılar sağolsun uyutmadı bildiğiniz bir yöntem var mı?
Bendede şu an olmuş dostum antreman sonrası streç şart yaparsan bu ağrılar en aza iner emin ol sıcak bir duş al üstüne vücudun gevşer
Strec derken?
Antrenman dan çıkarken kolar 2 yana açık gidiyordum gerisini sen düşün
Eyvallah sağol
Hamladınız soğuk duş alınız yavaş kareketlerle kaslarınız tekrar tekrar çalıştırınız 2 güne geçer
Kolunu kaldıracak halim yoktu soruyu sorduğumda biraz daha iyi şimdi
geçmiş olsun yarına inşalla birşeyiniz klmayacak hamladınız çünkü
İnşallah teşekkürler
viks sürebilirsin ya da dolin sprey al eczaneden annen ya da başka birine ovdur o bölgeyi
Teşekkürler
kas gevşeltici işe yarar mı acaba :\ kaynar suyun içine sirke döküp duş al. Kaslar açılır :\
Anladım sen beni öldürmeye çalışıyorsun sirke nedir yaa bir de onuna duş al diyor
Cevap
18Cevap
O laktik asit birikmesi. İlk antrenmanda olur. Diğer arkadaşların önerileri biraz acıyı hafifletir belki ama tamamen giderecek bir çözüm yok heralde. Üç beş gün kadar sonra geçer.
2ay oldu başlayalı
Teşekkürler
Ağrı yoksa gelisim yok kardesim bnde öyle ağrı olsa gelistigimi hissedip mutlu oluyorum. Akısına bırak ztn en kötü 4-5 güne düzeliyor.
2 aydan beri yapıyorum gelişim var il defa bu kadar ağrı yaptı
Gayet iyi yoldasın devam et
Eyvallah
Biraz fazla protein desteği al, kasların ana maddesi magnezyum için muz ye, tahin ye, susam ye bunlarda bulunuyor.
Protein ve muz tuketiyorum zaten dün ağırlık artırdım ondan oldu teşekkürler
güzel bir duş alacaksın dostum. sonra da dinleneceksin bunun öyle şıp diye ağrıları kesen bir formülü yok maalesef.. :)))
Dinlendir miyo ağrılar uyutmuyorda sagolsunlar
Protein yüklü gıdalar tüket...
Tavuk-balık mümkün güzel seçeneklerdir...
Protein ağırlıklı beslenmeye dikkat ediyorum
Haraktwrleri düzgün yaparsan düzelir. Kaldıramayacağın yükün altına girme. Bcaa varsa kullan kas ağrıları içinse bir ilaç vardı hatırlamıyorum body forum. Tr yaz
Seni zorlayan ağırlıkla calismazsan gelişme olmaz
Seni zorlayan hareketleri çalışmadan gelişim olmaz ama seni zorlayan hareketleri yaparken sakatlarsan kendini spora ara verirsin
Hocam bcaa al.. kas ağrılarını azaltır. Sporda da yenisin galiba sanırım. Zamanla azalır o ağrılar.
2ay oldu ağırlık artırdım her harekette ondan oldu
bcaa azaltır baya.. protein alımını da artır.
O kadar kimyasal kullanmakta istemiyorum
kimyasal değil hocam onlar :D protein hepsi. gıda yani..
bir işlem görmüş urun saf değil yani o anlamda dedim 😂
tamam da kimyasal da değil.. ayrıca nature veya denature olması nın ne önemi var. ?
Onlara başlayınca sadece bcaa ile bitmiyor ki alayı başlayınca da hem cüzdan zarar bunye farklılık göstermeye başlıyor hormonlar falan olayi
hocam haklısın ama bir tane whey alsan bile yeter. bazı whey protein tozlarının içinde bcaa, kreatin vs amino asitler de bulunmakta. ben mesela sadece why alıyorum. spor öncesi ve sonrası.. ağrım illaki oluyor ama minumum.
Sadece antrenman sonrası alıyorum od salondan
salondan kazık yersin hocam.. internette bir sürü site var.. oralardan alabilirsin..
Fazla bir fark yok porsiyon olarak hesaplandığında adamlar kendileride kullanıyorlar
Iyi bir duş ve arkasına masaj 😊 sonra yat dinlen
Duş ve masajı yaptım ağrı var diye akşam yattım uyandırdılar kollar rahat bırakmadı
Gelişim var zaten ama bu ağrılar sevinmeyi geride bırakıyor
Ağrı olmalı zaten yoksa gelişmez. Ancak çok sıcak olmayan ılık suyla bir duş rahat hissettirir.
Spordan sonra vişne suyu iç ağrılari azaltıyo
Deniycem sağol
Kas gevşetici ic. Ağrı kesici falan
Sıcak duş ve kas gevşeticisi
Teşekkürler
Kas gevşetici şerbetle
Şerbetle derken
Aynen kas gevşetici şerbetle babaannemin tarifi çok sağlam
Nasıl yapicam onu şerbetle ne demek?
Şerbet dayıcım işte
zencefil çayı... başka faydalı etkileri de var...
kas gevşetici falan da alma sakın... bir halt bildiğini göstermeye çalışan dnglklar onlar...
Teşekkürler
ilk haftadan sonra geçer
2ay oldu başlayalı
Valtaren kremi al sür
kas gevşetici iyi bir duş
Teşekkürler
Az musturbasyon yap gçr
Glutamin ve uyku :)
O kadar kimyasaldan yana değilim
Glutamini bir araştır kardeşim kimyasal özlü değil proteinden yapılan bir amino asit. Kimyasaldan kastın katkı maddesi ise yediğin neyde yok onu de hele.
sicak dus
Coktan yaptım onu bir fayda yok ağrılar uykudan uyandırdı
spordan hemen sonra yapmann gerekiyodu aslinda
Onu dedim bende zaten :)
hmm bilemiyorum o zmn
Teşekkürler yinede sağol :)
rica :)
Zaman ve sıcak su
Kas gevşetici içmek
Kas gevşeticiler gelişimi engelliyor diye biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar