Ben de Alparslan Beye ameliyat oldum. Objektif bir şekilde yorumumu yapacağım. Öncelikle biraz ilgisiz bir doktor olduğuna katılıyorum. Muayenehanesine ameliyat öncesi sadece bir kere gittim. Bana eski bir hastanın burnunu örnek gösterdi, sana da bu burnu yapabilirim yüz hatlarınız çok benziyor dedi. Ben de burnu beğendim tamam dedim. Açıkçası tek istediğim şey doğal durması adına burnun ucunun kalkık olmamasıydı ve bu isteğimi paylaştım. Öyle olunca hem doğal durmuyor hem de erkek burnundan ziyade kadın burnuna benziyor çünkü.
Daha sonra ameliyat tarihine kadar bir daha doktorla hiç konuşmadık. Ameliyat günü ameliyattan önce konuşuruz dedik ama ameliyathaneye girene kadar kendisinden bir haber alamadım. Narkoz yemeden önce kendisiyle konuşmak istediğimi söyleyince geldi, burnumun durumunu son kez çok kısa konuştuk ve ben tekrar üstüne basa basa “size bırakıyorum, sadece ucunu çok kaldırmayalım benim için yeterli” dedim. Tamam merak etme deyip narkozu verdi..
Daha sonraki aşamalarda her ay randevularıma düzenli olarak gittim. Burnumu başta pek beğenmiyordum ve bu endişemi açık bir şekilde dile getirmeme rağmen alparslan bey saygısından ödün vermeyerek, muhtemelen de beni rahatlatmak adına zamanla şekli oturacak sabretmen lazım falan dedi. Yani ameliyat sonrası burun şeklinden memnun kalmadığım halde bir ilgisizliğini ya da saygısızlığını görmedim. Fakat gelgelelim 8. ayı doldurmama rağmen burnum tam da istemediğim gibi yüzüme oranla büyük ve ucu çok kalkık bir şekilde, kadın burnu gibi görünüyor. Ayrıca örnek gösterdiği önceki hastanın burnuna da şekil olarak hiç benzemiyor. Sadece sakalımı uzattığım zaman burnum boyut olarak dışardan bakıldığında küçük duruyor, şansım var ki sakallarım gür ve güzel. Ama saçı sakalı kestiğimde tam bir fiyasko..32 Yorumla- +1 yıl
Merhaba arkadaşlar Dr. Alpaslan Yıldırım a ameliyat oldum 9 ay oldu ve istediğim burundan çok alakasız bir burun yapıldı (kısa, aşırı kalkık, büyük bir top burun ucu, yamuk burun) artı nefes sorunum var ve kulağımdan kıkırdak alarak kulağımın görüntüsünüde bozdu ve ofisine gidip bunları belirttiğimde kovmaktan beter edildim ve iznim olmadan resmim farklı acılardan memnun kalmışım gibi paylaşıldı ve en sonda engellendim bu doktor tarafından!! Mağdur olan birçok kişi varmıs onlarla tanıştım topluca dava acılmış bu doktora 2 gurup dava acmış bende Şu an dava acıcam benimle beraber dava açmak isteyenler ulaşsınlar lütfen bana🙏 ( not: dava açan gurubun içerisinde bir kızın burnu nekroz olmuştur yani doku ölümü gercekleşmiş bu doktora sakın sakın ameliyat olmayın hem sağlığınız hem paranız hem psikolojiniz herşey bozulur 🖐)
- +1 yıl
@Twisterees merhaba aynı sorunları yaşadım dava açacağım kendisine sizde dava açtıysanız veya açan grup varsa iletişime geçerseniz sevinirim
En İyi Cevaplar
adam telefonunu açmayabilir, bu ona kalmış da. bir ihmal var mı, bunu araştırırlar eger sen şikayetçi olursan
014 Yorumla- +1 yıl
aga sana böyle davranabilir. sen başta her şeyi kabul edip imzanı atıyorsun.. sen bir ihmalkarlık var mı onu araştırmalısın gibime geliyor ama sen bana bakma tabiki. bu senin hayatını engelleyen bir mesele. sırf bu bakış açısı bile bir cezai işlemi gerektirebilir belki. bilemiyorum yani. en iyisi bir avukatla konuşmak
- +1 yıl
kanıtlayamam kimse bana şahitlik yapmaz üstelik bu doktoru bana öneren bir de facebook gruplarını elegeçirmiş bir kişi var ona da sakın inanmayın onun da ismi Arzu Baygın büyük ihtimalle komisyoncu gibi birşey bu kadında çünkü kendisi bütün estetik gruplarında yönetici bana o önermişti sonra ona doktor ameliyatı düzgün yapamadı dediğimde o da beni engelledi
+1 yılMerhaba,
Yaklaşık 3 yıl önce Alpaslan Yıldırım'a burun ameliyatı oldum. Kendisi ameliyat olana kadar çok ilgiliydi. Ama ameliyat sonrasında bırakın ilgilenmesini kendisine dahi ulaşamıyorsunuz. Şuanda burun deliklerim eşit değil ve burnum kavisli kaldı. İlk başlarda bunun hep şiş olduğunu 1 yıla kadar geçeceğini düşündüğüm için bekledim. Geçmediğini görünce kendisine ulaşmaya çalıştım fakat asistanları konuyu bildikleri için sürekli bir bahane üreterek beni kendisine bağlamadılar. Bende İnstagram dan ulaşmak istedim. Oradan şikayetimi ilettiğimde beni engelledi. Bir süre sonra benim instagram adresimden ameliyat öncesi ve sonrası resmimi alıp benim iznim olmadan ben çok memnun kalmışım gibi paylaşım yapmış. Bunu arkadaşlarım görünce bana ilettiler. Ve ben doktor tarafından engellendiğim için farklı bir telefondan ulaşıp resmimi silmesini istedim. Sağlık Bakanlığı lütfen bu şikeyetleri dikkate alsın. İnsan sağlığıyla oynuyorlar. İnsanları para olarak görüyorlar. Doktorlara ameliyatlarda ücret sınırı gelmesi gerekiyor. şu an sağlığım için doktorlara gittiğimde ikinci bir ameliyat olduğu için herkes çok uçuk rakam veriyor. Doktorun hatasını neden ben çekiyorum. Benim mağduriyetimi kim giderecek. Ne olacak? Alpaslan Yıldırımla ilgili şikayeti olan başka birileri varsa hep birlikte gelin bu doktora dava açalım.24 Yorumla- +1 yıl
Canım resmin var mı paylaşabilirmisin 😔 bende oldum
- +1 yıl
merhaba bende oldm ve sonuc çogu insan gibi korkunç psikolojim bozuk ve kötüsü 2. Ameliyat için param yok dava actınız mı bana da ulaşırmısınız lütfen 05061037775 Hatice ben size katılmak isterim
bende Alpaslan beye amelıyat oldum sizdekı gıbı bı sıkıntım olmadı aksi takdirde gayet iyi nefes alıyorum ve goruntusunden oldukca memnunum acaba siz amelıyat olalı ne kadar süre oldu? her amelıyatın sonucunun ıyı olmayacagını hepımız bılıyoruz Allahın yarattıgıyla insanın yaptıgı hıcbır zaman aynı değildir ama sızınkı revızyonmus ilk amelıyatınızdan kaynaklı olmalı bence yoksa doktor cok ıyı ve burda anlatıp kötuledıgınız gıbıde saygısız bı ınsanda değil amelıyat oncesıde sonrasıda gayet ilgili ve alakalı bı doktor lutfen insanların ekmeğiyle oynamayın..
02 Yorumla- +1 yıl
ben senin nerede çalıştığını biliyorum bu adam benim burnumu düzeltmek için para aldı benden allahın yapısını kulun yapısını karıştırma ben o parayı öğrencilik zamanımda ekstra garsonluk yaparak kazandım hiç kolay değil yani doktora şikayetlerimi söyledim geçer dedi geçmeyince tekrar üsteledim bu sefer bir daha beni arama dedi numaramı engelledi facebook hesabımı engelledi sence gerektiği kadar açıklayıcı bir konuşma yaptım mı yoksa sen çalıştığın kişilere toz konduramıyor musun senin alpaslan yıldırımın yanında çalıştığına eminim çünkü benim bu paylaşımımdan başka hiçbiryerde yorumun yok sırf buraya yorum yazmak için kayıt olmuşsun insanları ahmak sanmayın burnumuz sakat olabilir kafamız çalışıyor daha bu başlangıç yaptığınız saygısızlığı heryere yayıyorum yurtdışından size gelecek hastalara bile başımdan geçenleri anlatıyorum
- +1 yıl
Merhaba ne zaman ameliyat oldun fiyatı neydi cevap ver lütfen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Söderberg arkadaşım... 2 sene önce ameliyat oldum Alpaslan yıldırım a... ilk görüşmemiz çok hızlı geçti abartmayacağım 5 dk kadar... randevuya yarım saat geç kalmıştım ve kendisinin çıkması gerekiyordu sanırım. Ameliyat tarihini anlaştık hızlı geçen görüşmeye rağmen kendisini çok övdükleri içim rahattı... ameliyat günü aşırı heyecanlıydım. Dr bey biraz korkuyorum cümlesini söylediğim de aldığım tepki beni çok şaşırtmış ve germişti... nasıl yani sen Şu an korkuyorsun diye ameliyatı mı erteleyeceğiz plan yaptık ve kendimizi ona göre ayarladık boşluğa seni doldurduk ‘ şok oldum ve ağzımı açıp cevap veremedim. 20 yaşındaydım sanırım beni yaş olarak küçük bulduğu için bu şekilde konuşabildi. (Başka bir fikrim yok) Moralim çok bozuldu tabi. Sonrasın da ilk 6ay gerçekten memnundum bir problem yaşamadım. Seninde dediğin gibi ameliyat sonrası doktoru bende göremedim. Hiçbir şekilde yanıma gelip 1 dk sını dahil ayırmadı. Ertesi gün de 1 dk dahil görmedim... 2. senem bitti... burnumun sol tarafında dikiş izim kıpkırmızı bir şekilde duruyor hala. Ve yine sol tarafımda tıkanıklık hafif şekilde devam ediyor.. dış görünüşünden NEYSEKİ memnunum... belirli zaman aralıklarıyla yazdığım da sürekli geçiştirildim ve bekle zamanla geçer tarzı cümleler duydum. İlk 6ay rahattım çünkü düzeleceğine inanıyordum. 2sene bitti. Sanırım birkaç sene daha gerekiyor geçmesi için. Benim çıkardığım sonuç Alpaslan yıldırım zaman zaman iyi bir doktor zaman zaman ise hastasıyla alakasız, para kazanma odaklı, aceleci, ve işinin ehli olmayan bir doktor. Burnumu görmek isteyen arkadaşlar olursa veya ayrıntılı görüş aktarabilirim. Doktor seçimi ve karar sizin...
23 Yorumla- +1 yıl
Merhaba arkadaşlar Dr. Alpaslan Yıldırım a ameliyat oldum 9 ay oldu ve istediğim burundan çok alakasız bir burun yapıldı (kısa, aşırı kalkık, büyük bir top burun ucu, yamuk burun) artı nefes sorunum var ve kulağımdan kıkırdak alarak kulağımın görüntüsünüde bozdu ve ofisine gidip bunları belirttiğimde kovmaktan beter edildim ve iznim olmadan resmim farklı acılardan memnun kalmışım gibi paylaşıldı ve en sonda engellendim bu doktor tarafından!! Mağdur olan birçok kişi varmıs onlarla tanıştım topluca dava acılmış bu doktora 2 gurup dava acmış bende Şu an dava acıcam benimle beraber dava açmak isteyenler ulaşsınlar lütfen bana🙏 ( not: dava açan gurubun içerisinde bir kızın burnu nekroz olmuştur yani doku ölümü gercekleşmiş bu doktora sakın sakın ameliyat olmayın hem sağlığınız hem paranız hem psikolojiniz herşey bozulur 🖐)
- +1 yıl
Ben görmek isterim lütfen resim atarmısın burnunun 🙏🏻
+1 yılOHA YANİ DAHA AZ ÖNCE ŞURADA YAZILAN YORUMLARI OKUMADAN ÖNCE NE HARİKA Bİ DOKTORMUŞ DEDİM İNSTAGRAM DAN ONCA FOTOLARA FALAN BAKTIM RİNOPLASTİ ÇALIŞMALARI FALAN HARİKA KESİN BUNA OLMALIYIM PARA BİRİKTİRİP DEDİM AMA BÜTÜN GÜVENİM FALAN HER ŞEYİM GİTTİ RESMEN...
32 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKardeşim bende ameliyatı ona yaptırmayı düşünüyordumda aklım karıştı şimdi neden böyle bir sorun oluştuğuyla alakalı sana açıklama yapmadımı
02 Yorumla- +1 yıl
açıklama yaptı eğer açıklama sayılırsa ben söylediğim şeylerin düzeltilmediğini söyledim ona üstelik burnumun bir tarafı kapandı ve nefes alamıyorum bunları söylediğimde bana o düzelttiğini söyledi oyaladı şişlikler insin geçer diye 3 sene geçti heralde şişlik kalmamıştır ama hala düzelmedi doktor benim numaramı engelledi facebook hesabımı engelledi bana bir daha yazma dedi şok oldum ben de bu yaptığınızı herkese anlatıcam dedim anlatıyorum da zaten ameliyattan sonra yüzünü bile göremezsin ameliyathaneden çıkıyor bir daha seni görmeye bile gelmiyor adama soru bile soramıyorsun
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılher yere yay. istagram facebook twitter hatta video çek youtubeda paylaş ve paylaştır. şikayet coma da yaz yazabildiğin her yere yaz kısaca
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılha dava açmayı da sakın unutma
Cevap sahibi+1 yıldava aç kanıtla kazanırsan tazminat alırsın
- +1 yıl
kanıtlayamam kimse bana şahitlik yapmaz üstelik bu doktoru bana öneren bir de facebook gruplarını elegeçirmiş bir kişi var ona da sakın inanmayın onun da ismi Arzu Baygın büyük ihtimalle komisyoncu gibi birşey bu kadında çünkü kendisi bütün estetik gruplarında yönetici bana o önermişti sonra ona doktor ameliyatı düzgün yapamadı dediğimde o da beni engelledi
Cevap sahibi+1 yılkanıtlarsın hiiç merak etme. bir defa o burun düşüklüğü falan kontrol edilecek. sen bilirsin ama susma, sustukça ezilirsin.
- +1 yıl
kanıtlayamam çünkü ben ona revizyona gittim burnum daha kötüydü biraz düzeltti ama hala kötü üstelik bana tamamen düzeleceğini söylemişti ameliyat öncesinde söylediğim şeyleri yapmadı şikayetlerimi söylediğimde bana cevap vermemeye başladı daha sonra benimle uğraşmamak için beni engelledi
- +1 yıl
Ben Alpaslan beye sordum böyle bir olayı hakaret etmişsiniz engellemiş en azından bana öyle dedi?
- +1 yıl
bende Alpaslan beye amelıyat oldum sizdekı gıbı bı sıkıntım olmadı aksi takdirde gayet iyi nefes alıyorum ve goruntusunden oldukca memnunum acaba siz amelıyat olalı ne kadar süre oldu? her amelıyatın sonucunun ıyı olmayacagını hepımız bılıyoruz Allahın yarattıgıyla insanın yaptıgı hıcbır zaman aynı değildir ama sızınkı revızyonmus ilk amelıyatınızdan kaynaklı olmalı bence yoksa doktor cok ıyı ve burda anlatıp kötuledıgınız gıbıde saygısız bı ınsanda değil amelıyat oncesıde sonrasıda gayet ilgili ve alakalı bı doktor lutfen insanların ekmeğiyle oynamayın..
Cevap sahibi+1 yılarkadaşlar soruyu ben sormadım. soruya yapın yorumunuzu.
- +1 yıl
@esrabcr92 ben senin nerede çalıştığını biliyorum bu adam benim burnumu düzeltmek için para aldı benden allahın yapısını kulun yapısını karıştırma ben o parayı öğrencilik zamanımda ekstra garsonluk yaparak kazandım hiç kolay değil yani doktora şikayetlerimi söyledim geçer dedi geçmeyince tekrar üsteledim bu sefer bir daha beni arama dedi numaramı engelledi facebook hesabımı engelledi sence gerektiği kadar açıklayıcı bir konuşma yaptım mı yoksa sen çalıştığın kişilere toz konduramıyor musun senin alpaslan yıldırımın yanında çalıştığına eminim çünkü benim bu paylaşımımdan başka hiçbiryerde yorumun yok sırf buraya yorum yazmak için kayıt olmuşsun insanları ahmak sanmayın burnumuz sakat olabilir kafamız çalışıyor daha bu başlangıç yaptığınız saygısızlığı heryere yayıyorum yurtdışından size gelecek hastalara bile başımdan geçenleri anlatıyorum
- +1 yıl
@Dilaratmcin234 herkesmi ona hakaret edıyor yalan soyluyor benide engelledi durduk yere
- +1 yıl
@esrabcr92 bu yorumu yazan doktorun direk kendisi arkadaşlar cunkü doktor her magdura bu tarz konuşuyor artık ezberledik bu lafları madem allahın yapısını düzeltemiyorsun hiç yapma ınsanların paralarını alırken allahın yapısı kulun yapısı demiyorsun 😃 göruyorsunuz ne kadar uyanık cevaplar kendince
+1 yılSağlık bakanlığı bu doktorlara birşey yapmıyor özel oldukları için bu doktoru maliyeye şikayet edin ya da imere bence en dogrusu dava acın cunkü boyle gözünü para hırsı bürümüş insanlar hiçbirşeyden korkmuyorlar gelin beraber dava acalım 🙏
02 Yorumla- +1 yıl
Olur dava açalım ama nasıl
- +1 yıl
Dava açtınız mı benide mahfetti çok ama öok kötü yamuk kısa kalkık bi burnum var lütfen banada ulaşın 05061037775
Gizli Üye(30-35)+1 yılohaaa ben de ona olmayi dusunuyordum la
cvp verirler bkle bir iki hafta05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliyiki bu postu görmüsüm
Cevap sahibi+1 yılvalla ben de yurtdisindan gelecektim ilk firsatta
2000 euroya mi ne yapiyorum demisti- +1 yıl
+1 yılBen bu doktordan yaptırmayı düşünüyordum özelden yazabilirmisin canım
01 YorumlaNe kadar oldu bilmiyorum ama tanıdığım birinin arkadaşı 6 kişi birleşip mahkemeye verecekler o Adami
00 Yorumla
+1 yılBu ne demek? Dava aç..
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Necdemek kanitlayamam? Hastane kayitlari var
- +1 yıl
Gercekten duzeltmeyi ona mi yaptiracaksin? O kadar kotu yorumlara ragmen?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat