Yeni sistem gelecekti onay alınması gerekti ama onayla diye bir şey yok sadece randevu aldım Cerrahpaşanin sayfasında randevularimda randevu aldığım duruyor ama onay butonu falan yok
Hastaneye gidemez miyim muayine etmezler mi
Yeni sistem gelecekti onay alınması gerekti ama onayla diye bir şey yok sadece randevu aldım Cerrahpaşanin sayfasında randevularimda randevu aldığım duruyor ama onay butonu falan yok
Hastaneye gidemez miyim muayine etmezler mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Üniversite hastanesinde onaya gerek yok sma diğer hastaneler için randevu tarihinden birgün önce onay için aramak lazım 182 yi
Cerrahpaşa işte siyesinden mhrsden randevu almıyorum uygulamayi indirdim öyle randevu qldim
Sorun yok onay için gerek yok
Tamamdır sağ olun👍🙏
Rica ederim, çok geçmiş olsun.
Kanka onay diye bir şey yok ki randevunu alırsın. Gitmeyeceksen iptal edersin. Dünyanın sahibi olmuşsun bir randevu alamıyorsun tuh sana.
Yok yeni sistem gelmiş onaylamazsan mi ne gidemiyormussun aldım randevu tarih saat var ama onay butonu yok
Kanka hastanenin kendi sitesinden alırsan onay yok. Mhrs den alırsan var. Bazen de uzun tarihli aldıysan 1 ay sonraya falan 1 hafta kala falan onaylaman için gönderiyorlar uyarı. Hani bak 1 ay oldu sen gelcen mi bir problem yok dimi gibisinden.
Aaa tamam evet hastaneden aldım randevuyu
Mhrs için geçerli o
Nasıl yani mhrsde gorunmuyor bile randevum
Alırlar mı beni randevum var aldım ama onay vermedim MHRS de de görünmüyor randevu
Sen⁷randevuyu nerden aldn
Cerrahpaşanin sitesinden
Randevu görünüyor mesaj da geldi
tamam işte cerrahpaşa ile diğer dev hastaneleri aynı değil mhrs uygulamasındaki hastaneler için geçerli o şey
Direk gidecem bir şey yapmama gerek yok o zaman randevu zamani
Evet
Tmmmdirr
Randevun ne zaman
Yarın 9 da
Randevularına baktığın zaman randevu gözüküyor mu
Evet
Sana bir mesaj gelmelidir muhtemelen dün gelmiş olabilir Bir bak mesajlarına randevunu iptal etmek istiyor musun veya Onaylıyor musun diye
Öyle bir bildirim gelmedi sadece aldığım zaman randevunuz alındı dedi o kadar
Benim de cuma günü doktor randevum var bana bugün mesaj geldi randevunu Onaylıyor musun diye Bu yolu üzerinden Sana da bilgi verdim
Hani hastanedwn aldın ama randevu
Göztepe
Özel mi orasi
Yok devlet