Ruh halim sürekli depresif, halsiz ve uykulu, intihar etmek üzereyim yardım edin?

Kendimi bildim bileli halsizlik ve uykusuzluk var bu yüzden de hep depresifim. Konuşmaya mecalim bile olmuyor bazen, başım ağrıyor halsizlik şeklinde. Zaten sosyal fobi ve anksiyete var. Herşeyi kafaya takiyorum belki bundandir diyorum depresifligim ama ilkokuldan beridir halsizlik var. Hep agirbasli sessiz sakin biriyim ama bu yüzden böyleyim hareketli değilim delikanlılık özelliğim yok uyuşukluk var hep üstümde. Artık yoruldum zaten sosyal fob psikolojik olarak öldürürken birde uykusuzluk ve halsizlik vucudumun direncini düşürüyor. Nolur yardım edin bıktım artık intihar etmek üzereyim. ...
Güncellemeler
+1 yıl
Sürekli tatlı şeyler yemek istiyorum çok istahliyim ama hep tatlı şeyler canim istiyor.
Bide son bir yıldır Afedersiniz hiç cinsel isteğim yok altı ay mast yapmadim hiç halim yok, sabahları uyusuk gibiyim uykusuz uykumu almamış baş ağrısiyla zorla kalkiyorm...
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce devlet hastanesi güvenilir mi psikolok terapileri güvenilir mi bir özel psikoloğa kıyasla
Ruh halim sürekli depresif, halsiz ve uykulu, intihar etmek üzereyim yardım edin?