AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Bu işin ciltle alakası yok
Ruhla alakalı bir durum
zevkler ve renkler herkes tarafindan degisir birine gore cirkin olan birine gore superde olabilir
Hayir. Dis yapisi, boy pos, kilo, sac, goz sekli, cene yapisi kulak yapisi vs de etkili cirkinlik/guzellik konusunda
demek istediğim bu değildi.
katılıyorum cilt sağlıklıysa ve orantıda önemli herkes kendince güzeldir.
Evet çirkin insan yok herkesin kendine özgü güzelliği vardır
Profilime fotoma bakarak bu tezi çürütebilirsiniz 😂😂😂
güzellik göreceli bir kavram mesela herkes hülya avşarı begenir ben begenmem çünkü kaşları alınmamaş bide sivri dili güzel olsa bile örter..
Onu bunu boşverde beni niye sürekli soruna davet ediyorsun hayır takipleşsem mantıklı bulcam da takipleşmiyoruzda yani
boşver orasını.
çirkin diyenler kendilerini deveci armudu mu sanıyor aynı dibe düşüyorsunuz bizle
Kizlar icin diyecegim şu... cirkin hatun yoktur, az izmirli hatun vardır
Bakiyorum kendime birde brad pit denilen adama. Yokya bizden olmaz kardesim :)
Bilimsel cevap veremicem fakat :D Algıya göre değişiyor güzellik
Sorularina davet etmezsen sevinicem
De tayin çok uzun
Kesinlikle çirkin yoktur bence, göreceli olduğu için tüm insanların buna uyması beklenemez.
Çirkin insan yoktur, kendini çirkinleştiren insan vardır
çirkin ve güzel somut bir geröektir , çirkin de vardır güzelde vardır.
bilemedim valla. burun çene vs yamukluğu da etkili.
Güzellik anlayışım sadece dış tan ibaret değil biraz farklı
Saçma bence yüz şekliyle ilgisi var cildi sivilceli olup çok güzel olan insanlar var
Güzellik cilt le bitmiyor ki dostum. Göz, burun, kaş, dudak vs. her şeyin birbiriyle uyumu önemli olan.
Kime göre neye göre güzel? Cilt tipiyle vs alakası yok. Kime kim güzel gözüküyorsa ona güzel diyorlar. Kime de kim çirkin gözüküyorsa ona çirkin diyorlar.
Sağlıklı insan heryerde belli olur zaten 😊 güzelik ilk başta içde olmalı gerisi gelir bence 😊
Kadınlar fondoteni yüzlerinden başka yere sürüyolar mı acaba..😕 ruju falan 😂
Eskidendi çirkin kız, cilt bakim ürünleri çıkınca bütün kızlar güzel artık
Katılmıyorum gözleri yamuk kulakları kepçe falan bunları da cilt sağlığı mı düzelticek
Ben çirkinim mesela. 25 yıllık yasantımda henüz karşı vinsten yakışıklısın sözü duymadım
çirkin insan vardır
çirkinlik büyük oranda gözlerle ve elmacık kemikleriyle alakalıdır. ardından burun ve çene gelir
Gözün yüzdeki yeri aslında çoğunlukla güzelliği belirliyor.
Aynen türk kızları genelde çirkin güzel olanda kendini lima ya benzetiyor.
Öyle çok dogru
ama bu dediğime katılmayanlar çok.
işine baksın onlar
Bakımsız olan biri zaten adriana lima bile olsa çirkin gözükür. Herşey makyajda.
Her türlü insan var ve bunun ciltle alakası yok genle alakalı.
Cildi kusursuz olan insanlar var ve genelde güzel gozukmuyolar bilmiyorum ya kişiye gore degisiyor
Çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır
sağlıksız diyelim ona.
aynen öylede denebilir doğru
Güzellik görecelidir der susarim :)))
göreceli ama göreceden önce sağlıklı bir cilt söz konusu.
Survivor'ı ornej gosterirken ciddi miydin? Yani adamlar. Burda yasadiklarindan daha rahat yasiyirlar orada :D
evet ciddiydim. sen o adamları binaya tık ve güneşten uzak bir yaşam şekli ver. bak bakalım saçı sakalı yüzü o kadar parlak ve canlı görünecek mi? bunun rahatlıkla alâkası yok.
Ya bildigim kadariyla adamlar cekim disinda hep otellerdeler :D bu arada bebde dogayla ic iceyim benim cilt neden bozuk? ,:D
Guzel olmak yuzyapısıyla alakalı bence
algıyla ilgili. yüz yapısında kimsede olmayan bir fakrlılığın varsa beğeniliyosun ama güzelliğin çoğunluğunu cilt sağlığı oluşturuyo.
Burun ve goz yapısıda dudak neysede goz ile burun ve yüz şekli bile etkiliyor.
Yoo gayette cirkin insanlar var. Kimse kimseyi kandirmasin. Benimde dahil oldugum insanlar olarak cirkin olarak sayimiz fazla
Allah çirkin yaratmaz
@Hayata-küşmüs yaratiyor. Belki imtihan icin belki diğerleri gorup sukretsin diye :D ama yaratiyor
Senin özgüveniiiinnnnnnn: 0
@Enesgg yok be attim cirkinim diye çok güzelim ben Hih 😅😅😅
Oğlum ciddiye almayin lan beni
Espri kaliten harikaymış :)
@Enesgg ve senin gibiler anlamaz. Tamam kizma espri yapmadim
Demekki çirkinsin.(çirkin insan yoktur sen öyle düşünüyorsun) kimseyi kafana takma benim kızkardeşimin yüzüde dahil heryerinde siyah noktalar siiller var. ama kendisiyle barışık yaşadığı için hiç sorun olmuyor. yani kafana takma :)
@Enesgg lan manyak ne tavsiye veriyon :D belki narsistim ama aynaya bakinca cok guzel bir varlik goruyorum :D ayrica yuzumde yuzumun goruntusunu bozacak siyah nokta sivilce felan yok :D
Ya yanlış anlamada boşuna geldin boşuna gidicen ya (nacizhane fikrimdir...)
@Enesgg ne yanlis anliycam :D takar miyim seni istediğini soyle sorun yok
Bakım insanı bir yere kadar güzelleştirir. Genetik de çok önemli
bakım dediğin şey yine makyaja, parfüme vs ye geliyor. bunlarla sağlıksız olan bir cildi gizleyip güzelliği yakalayamazsın. Dediğin gibi olsaydı dışarda çöp ve karton toplayan çocukların ciltleri ve saçları sağlıklı ve güzel gözükmezdi.
cildi sağlıklı olupta güzel. olmayan insanlarda gördüm ciltler alakası yok
sana öyle geliyo algınla alakalı bir durum.
beni de türkiyedeki kızlar egoları sebebiyle çirkin buluyo ama amerikadaki kızların nerdeyse tamamı yakışıklı buluyor. bu tamamen algıyla ilgili.
Kozmetik sadece mahfediyor yüzü
Kardesim Adamin burnu patlicansa siyah noktasi olmasa nolur
neye göre kime göre patlıcan...
42 numaraysa mesela hdhsjd
Ağız burun güzelliği gözardı edilemez cildin pürüzsüz olur burnun büyük olur meselA. Genlerle alakalı bir durum yaratılış.
dogru tespit sana katiliyorum
evet çok acıdır ki çoğu kişi bildiğim bildik diyor.
Katılıyorum dostum bencede öyle.
Bencede cirkin insan yoktur
göreceli bir kavram yani 😶
Çirkin kelimesinin yan anlamıyım 😏
Çirkinliğin yaşayan örneğiyim
Işıklar kapanınca bütün insanlar güzeldir
bence vodkayla alakalı.
O gün mutluysam güzelim. Cilt tırı vırı
Ciltle alakalı olduğunu dusunmuyorum.
zorla güzellik olmaz hehhe
Yüzde yüz doğru kesinlikle cilt cok önemli.
Yalan atmayalım şimdi çirkinim yüzümde çilden ibaret
Çirkin olduguma göre problem yok 😂
ciltle alakası yok. ama evet çirkin insan yoktur.
Çirkinse çirkin seni seven öyle sevsin
Çirkinlik yüzde değil kalptedir bence
Yüz hatların düzgün değilse istediğin kadar cildin temiz güzel olsun güzel değilsin anca estetik yaptırman lazım işin gerçeği
estetik mi? güldürme beni.
Örnek; kocaman kemerli burun, incecik dudak, ben ler, yüzde oluşan doğum lekeleri, ciddi diş bozukluları vs vs bunları cilt temizliğiyle mi halletmeyi dusunuyorsun? Güldürme beni önemli olan ilk olarak yüz yapısı hatları sonra cilt bakımı temizlik falan yüz hatların düzgün değilse temizlemekmis, makyajmış boş işler bunlar
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!