Bir kız olarak make up videolarını izlerken yüzlerinde büyük kusurlar olmamasına rağmen bu kadar makyaj yapmalarını ağzım açık izliyorum ve ciltlerine üzülüyorum. İkinci olarak kimseye çirkin denilmez ama bakım farklı. Mesela bir yanık yüzünden bir insana çirkin demek çok yanlış. Çünkü tedavisi çok zordur. Ama yüzünü temizleyen bir insanın cildi durmadan sivilce üretiyorsa bu bir nevi kişinin suçu. Yüzünü temizlemek için yüzlerce şey almaya da gerek yok.. Bol suyla sıklıkla yıkayıp cildine bir şey sürmeden hava aldırsa sivilceler geçiyor ciddi akne problemleri olmadığı sürece. yani A'ya kısmen katılıyorum. Bakım farklı bahane aramayalım bu kısma..
12 Yorumla- +1 yıl
bakım dediğin şey yine makyaja, parfüme vs ye geliyor. bunlarla sağlıksız olan bir cildi gizleyip güzelliği yakalayamazsın. Dediğin gibi olsaydı dışarda çöp ve karton toplayan çocukların ciltleri ve saçları sırf doğayla iç içe oldukları için sağlıklı ve güzel gözükmezdi.
- +1 yıl
Hayır bence değil. Ben makyaj yapmıyorum ama cildime dikkat ediyorum gayet de temiz bir sorunu yok. Bir deodarontta sıkılsın teri de gizlemek olarakta algılamayın yani bir zahmet. Ağız temizliği insan kendisi rahatsız olur sarı dişten değil mi? Yapması gereken düzenli fırçalamak. Eee duş almakta bir şeyi gizlediği yok tam aksine üzerindeki pisliği atıp kendi halin çıkıyor ortaya. Bir de kendine yakışan kıyafeti olursa benim gözümde o insan bakımlıdır. Bu arada tırnaklarına da dikkat etsin yemesine ya da kir içinde kalması gizlemek değil yok etmektir güzelliği.
Mantarla oluşan hastalıklarda doğal olarak çıkmaz ortaya hatta bulaşıcıdır. Kişi kendine dikkat ediyorsa erkenden fark edip tedavi yaptırabilir.
En İyi Cevaplar
+1 yılBence" cirkin insan "tabiri cok yanlis bir kelime. hicbir insani cirkin diyerek otekilesmeye itemeyiz. Haklisiniz cilt sagligi bozulan insanlarda bir goruntu bozuklugu oluyor. Toplumumuzda söyle bir algi seziyorum bilmiyorum dogru mu ! ama tamamen kusursuz insanlara guzel demeye basladik ama sunu unutmamaliyiz kusursuzluk guzellik demek degildir. Kimimizin gülüsü , kimimizin gozleri , kimimizin yuzu , kimimizin fizigi guzeldir. Tamamen guzel ya da tamamen cirkin diye bir kavram olmamali
20 Yorumla
Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güzellik ve çirkinlik yalnızca bakış açısı.. Bir insanın ruhu ve yüreği çirkin olmasın yoksa yüzünün şekli şemali bir şey ifade etmez.. Çok yakışıklı veya çok güzel biri şeytan ruhlu ise benim için dünyanın en çirkinidir.. Ancak ruhu ve yüreği güzel olan dünyada ki en güzel kişidir..
10 Yorumla
+1 yılAynen kardes meczuyu çok iyi yakalamışsın Allah'ın yarattığı hiç çirkin olur mu
22 Yorumla- +1 yıl
insanlara anlatamıyorum bunu ama?
- +1 yıl
Boşver köpeğe gökkuşağının renklerini anlatamazsın öyle düşün :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
+1 yılAslında söylediklerinin bir kısmına katılıyorum ama hepsine değil. "Çirkinlik" terimi cilt yapısıyla olduğu kadar yüz şekliyle, ağız-burun-kaş-göz şekilleriyle de ilgilidir. Burun yapısı bile kötü olsa, bir insanın yüzü "çirkin" diye ifade edilebilir ki ben buna karşıyım. Kimse çirkin olarak nitelendirilmemeli bence. Ayrıca makyaj konusunda da yaklısın, fondöten bir kat bile gözenekleri tıkayarak cildin hava almamasına sebep olurken sırf bir kaç küçük leke ya da sivilceyi kapatmak için 3-4 kat sürenleri bir bayan olarak ben bile anlayabilmiş değilim.
10 YorumlaTeşekkür ederim davetin için evet sağlıksız cilt var artık herşey ilerledi kozmetik ürünleri çok fazla yanlış ürünler fazla fondaten kapaticilar kullanıyor. temizlici nemlendirici veya plengg doğal maskeler le ciddi guzelestirebilinir dove sabunları çok güzel makyaj a ihtiyaç duyulmaz düzenli olarak temizleme sütleri vs. Kulanilirsa
12 Yorumla- +1 yıl
gerek yok onlara. su yeter fazla bile gelir. önemli olan cildin kendini kısa sürede toparlayabilmesi. o da sağlıklı bir cildin eseridir.
+1 yılkatılıyorum, cildin sağlıklı olması çok önemli bakımında uygun derce de yapılması gerekir ama tek etken de bu değil. kültürel bakış farkı da var. mesela uzak doğu asya da süt beyazı denilen ten tercih edilirken brezilya da bronz tenli olmak daha iyi algılanır. bazı yerlerde aşırı kilonun güzel olduğunu düşünenler var. o nedenle bazıları toplumsal algılar nedeniyle çirkin olarak nitelenirler.
11 Yorumla- +1 yıl
ben de sana katılıyorum bu algı konusunda.
+1 yılA dedim ama kısmen katılıyorum.
Yani tabii ki cilt çok önemli ama güzellik sadece cilt yapısı değil, yüz hatları çok önemli.
Fontöden zaten tüm gözenekleri kapatıp cildi havasız bırakıyor, gerçekten yüzünüzde büyük kusurlar yoksa kullanılmaması taraftariyim.21 Yorumla- Sağlık konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılB yi seçtim. Saçmaladığını düşünmüyorum haklı olduğun yerler var ama katılmıyorum. Toplumda çirkin insan algısı var ama ben toplumun her düşündüğüne katılmıyorum. Hayat felsefem budurki güzel bakıyorum ve her yerde güzel insanlar görüyorum :). Her insan güzel benim için ve insanlara çirkin diyen insanların belki dışları güzel olabilir ama içlerinin çirkin olduğunu düşünüyorum ve bunu hiç bir makyaj gizleyemez.
20 Yorumla
+1 yılÇirkin insan tabiki yoktur. Asıl bir insanin yüzü diğer insanlara göre farklıysa insanlar tarafından çirkin diye adlandırılıyor ama aslında yüzleri farklı insanlara çirkin diyen kişinin karakteri çirkindir.
14 Yorumla- +1 yıl
Bu arada çok güzel açıklamışsın.
- +1 yıl
heyt işte yorum be
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
- +1 yıl
😄 Teşekkür ederim. bu arada saçmalamışın seçeğini seçen insalarin ruh sağlını yerinde olduğunu sanmıyorum eig seçersin artık 😉
Güzellik kavramı ve Çirkinlik kavramı kişiye göre değişebilir bence haklısın zamanında' michael jackson' için yok beyazlara özeniyor yok kendisini siyahlara yakıştıramıyor demişlerdi ama adamın cilt kanseri olduğunu yıllarca kimse bilmedi ve hor görülmüştü yüz güzel olup kalp çirkin olduktan sonra olmaz olsun öyle güzellik
10 YorumlaBencede çirkin insan yok, yani kime göre neye göre çirkin? Bir adama bin kadın çirkin der ama bir kadın için en yakısıklıdır. Ama cildin sağlıksız olma durumu tartısılabilir, yani evet misal instagramda makyaj videolarıyla yüzdeki leke, sivilce gibi seyleri kapatarak güzel yönünü ortaya koyan çok insan videosunu sayarsak bunuda onaylayabiliriz.
Mecnuna uğruna öldüğün Leyla bu mu demişler Siz onu bide benim gözümden görün demiş 😊👍10 Yorumla
+1 yıl"Yüz güzelliği geçicidir Allah iman güzelliği versin" bunu çoğu konuda belirtmişimdir. İnsanların dış görünüşü benim için önemsizdir benim için önemli olan; Edepli, ahlaklı olması ve Allah'ın farz kıldığı şeylere uyması, yasakladığı şeylerden kaçınmasıdır.
10 YorumlaBenim cildim pürüzsüz, tam sağlıklı değil. Çirkin olarak gördüklerini düşünebilir misin?
Ondan ziyade göz yapısı/rengi, burun şekli/büyüklüğü , dudak yapısı/dolgunluğu , alın, çene, ten rengi ve kafa şekli.
Bunlar kusursuzsa çok yakışıklı/çok güzel olunur. Bunlardan 4-5 tanesinden fazlası kötü olduğu zaman kişi tipsiz oluyor.10 YorumlaMakyaj konusunda haklısın ama bir insanın güzel olup olmamasını yüz yapısı belirliyor. mesela gamze. yanakta kasın gelişmemesinden kaynaklanıyor. ve sakatlık aslında. ama güzel görünüyor. yapısına göre. sağlıklı olmasına göre değil bence.
11 Yorumla- +1 yıl
yüz yapısının inan bana hiç bir önemi yok. algıyla ilgili. yüz yapısında kimsede olmayan bir farklılığın varsa yani "unique" isen beğeniliyosun ama güzelliğin çoğunluğunu cilt sağlığı oluşturuyo bundan emin olabilirsin.
Katılıyorum çirkin insan Yoktur herkes kendine özelliklede cildine bakınca güzel oluyor. Makyaj yapınca güzel olmak bir algı bunu aslında kendimiz yaratiyoruz gençken yüzdeki sivilceleri kapatmak güzellik yaş ilerleyince de kırışıklıkları kapatmak bu algı kolay kolay değişmez herkes öyle güzel olduğunu düşünüyor :/
10 YorumlaEvet bir bakıma doğrusun ama yüz şekli burun göz şekli derken orantılı bir yüz olmayınca cilt güzelliği önemini yitiriyor bir yerde :)
41 Yorumla- +1 yıl
o da toplumdaki algıdan ileri geliyor.
sen davet etmeden geldim :D
katılıyorum çirkin insan yok. deri yapısı, güneşe, ışığa, neme maruz kalma durumlarına göre değişkenlik gösteriyor. biraz bakımsızlık da var tabi bizde.
millet karınını zor doyuruyor.. :)12 Yorumla- +1 yıl
sorulara görüş atmamışın anlaşılan. görüş atsaydın davet için seni yakalardım :)
aynen güzel özetledin gerçeği :)
Simdi arkadaşım kızda cok zayif bir yüz ince uzun yanak elmacik kemigi yok burun gargamel gibi çene bir karış once gözler minik minik şaşı gibi dislerin birazi sari birazi çürük kaşlar ya hic yok ya da uçmuş gidiyor ama ten pürüzsüz napcan o pürüzsüz teni nerde güzellik
Erkekler icin demicem bile uzun sürer simdi11 Yorumla- +1 yıl
herşeyi alt üst ettin ama ten kusursuz? böyle bir dünyanın hayali bile zor :)
+1 yılKısmen bunların etkisi elbette vardır kardeşim, ama sadece cilt değil elbette, saçının ve sakalının tipine göre şeklini belirlemezsen, vücudunu sporla diri tutmazsan, kilonu dengeye getirmezsen, kişisel bakımlarını yapmazsan çirkin bir insan olarak değerlendirilebiliyorsun. Hepsinin payı var yani
10 Yorumla
+1 yılHerşey zihinde başlar.
Zamanın Alfa erkeklerine göre sınıflandırılıyoruz.
Eğer moda tek kaş olsaydı şu an çirkin denilen adamlar zevkü sefa sürüyor bizde alnımıza kaş diktiriyor olurduk12 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum bu konuda :D
- +1 yıl
Modaya takılmak insanları rezil ediyor mesela.
Örnek olarak benim suratıma kemik gözlük asla uymayacakken gidip satın almam ve senin yüzüne uygun olmayan saç stili diyebiliriz.
Yerme manasında demiyorum, sert suratın ve yeni neslin saç stili var.
Sağlık konusunda 472 cevap paylaştı. Çirkinliğin cilt ile bir alakası yok. Tipsiz/çirkin olmak tamamen yüzdeki göz, ağız, burnun yüze dağılma orantısı, şekilleri ile vs alakalı
22 Yorumla- +1 yıl
ama cildim kötü olunca çirkin görünüyom buna ne diycen?
+1 yılAçıkçası detayı okumadım. Ama insanların yüzüne bakıp çirkin diyorlar. Buna aşırı sinir oluyorum. Bana göre çirkinlik huydur, davranıştır hal ve tavırlardır. Bunlar bizim kendi tercihimizken yüzümüz değildir. Hoş kimyasallarla doğal cildini bozan da çok. Onlara birşey demek istemiyorum...
20 Yorumla
+1 yılÇirkin insan yok, sadece bakımsız, zevksiz makyaj yapan, yakışanı giymeyen insanlar daha çoktur. Cilt demeyelim de, hem de burun, göz, kulak yapısı yakışmaya bilir. Komşuda kız vardı, o kadar büyük burnu vardı ki, görücüler erkeğe kızı gösterirken bile yüzünü görüp vaz geçiyordular, kız estetik ameliyyat oldu, evlendi.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılBu oglanin beni nasi halen sorularina davet ettigini cozemedim Buraninda mi bir acigini buldun lan 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
meslek sırrı sülemem :P
- +1 yıl
Var var bisryler baktim ne takibindeyim nede takip ediyorum 😂😂
+1 yılSadece cilt meselesi olduğunu düşünmüyorum. Mesela bitişik kaş, kemer burun vb. bir çok genetik etmen bu işin içine giriyor.
12 Yorumla- +1 yıl
saçma.
cilt sağlıklı olduktan sonra tek kaş olması çirkinleştirmiyo insanı.
o sadece toplumda bir oluşmuş bir algı herkes ayrık kaş diye ayrık olcak diye bir kural yok. - +1 yıl
Ben sadece demedim zaten, tek cilt etmeni ile güzellik olmaz, bir çok etmen var dedim.
+1 yılHaklısın Allah Herkezi farklı yaratmış En azından kendinden bir tane daha yok bunu düşünebilirsin Herkez farklıdır ve güzeldir. sadece senin güzellik diye adlandırdığın şeye uymuyordur sana o yüzden çirkin geliyordur
30 YorumlaSana katiliyorum fakat tek katilmadigim yon bakimi makyaj olarak algilaman. Gayet dogal urunlerde bakim urunu olarak kullanilabiliyor. Bu gayet basit
12 Yorumla- +1 yıl
insanoğlunun doğasında bakım diye birşey yok. hücreler ve bağışıklık sistemi herşeyi düzeltebiliyor eğer sağlıklıysan.
Kısmen katılıyorum ama, tipim değil denen bir tabir var ya hani, yüz hatlarını vucut ölçülerini beğenmiyorlardır, bir de böyle düşün.
13 Yorumla- +1 yıl
sen emin ol o cildin sağlıklı olsun tamamiyle. o sana tipim değil denen kız köpeğin olur.
- +1 yıl
bakımı boşver mantarlardan kurtulmaya bak beslenme ve uykunu düzene sok yeter.
bakıma ihtiyacı yok insanın. hücrelerimiz herşeyi düzeltebilme yeteneğine zaten sahip. sağlıksız bir durumda bunu düzgün yerine getiremiyorlar çünkü bağışıklığı düşüren bazı faktörler var.
+1 yılbir insanın karşısında sen çok çirkinsin dersen o çok koyar işte. çirkin insan yoktur. hepimizi allah yarattı. ayrımcılık yapmayın. hani dış görünüşü birazcık kötüdür belki. uzak durmayın onlardan. hepimiz dört dörtlük değiliz..
20 Yorumla
+1 yılEvet genelde yüz için söyleniyor. Cildine 5 kat fondoten süren birinin cildi elbet bozulur. Ama bakım sadece makyaj demek değil.
33 Yorumla- +1 yıl
Yine de bir çok kişi bakım diyor. bakım denilen şey yine makyaja, parfüme vs ye geliyor. bunlarla sağlıksız olan bir cildi gizleyip güzelliği yakalayamaz kimse. Öyle olsaydı dışarda çöp ve karton toplayan çocukların ciltleri ve saçları sırf doğayla iç içe oldukları için sağlıklı ve güzel gözükmezdi.
- +1 yıl
Çünkü algı bu. Bakımlı olmak ve makyajlı olmak tamamen aynı değil. Aşırı makyaj da bakım değil zaten
- +1 yıl
aynen...
+1 yılGüzellik kavramı görelidir. Ancak popüler kültür etkisiyle algılar da tekdüze hale getiriliyor. Güzellik de çirkinlik de bakanın algısına göre değişiyor; yani çirkin de aslında bakanın kendisi oluyor, güzel de
10 Yorumla
+1 yılMantar değil de bakteriler ve tıkanmış gözenekler etkiliyor daha çok cildi
111 Yorumla- +1 yıl
candida mantarını araştır.
- +1 yıl
Biliyorum mikroskopta az incelemedik
- +1 yıl
mesleğin nedir? candida cildi etkiliyo mu? benim kulaklarım ve kaşlarımda sürekli kepeklenmeler var ve candidanın kontrolden çıktığından ileri geldiğini düşünüyorum vücudumda.
- +1 yıl
Eczacılık okuyorum. Mantar bölgesel etkiliyor diye biliyorum yani kızarıklık kabartı şeklinde olabilir. Kaşıntıya sebep olur. Cilt çok kuruysa kepeklenme ondan olur. Yine de cildiyeye gitmelisiniz bence
- +1 yıl
cildiye doktorları bir pok anlamıyor. kortizonlu krem ve şampuanları satmaya kalkıyolar. cildin kuru olmasıyla ilgisi pek olduğuna ihtimal bile vermiyorum. çünkü ara ara kepeklenmeler yok olacak derecede azalıyor kaybolacak şekle geliyo sonra tekrar nüks ediyor ben bunun bağırsakladaki kontrolsüz artışa geçen candidadan kaynaklandığını tahmin ediyorum.
- +1 yıl
sebaroik dermatit tanısı konulmuştu ayrıca.
tek mantıklı gelen şey candida mantarı.
candida yok etme diyeti uygulıycam kışı bekliyorum sırf proteinlerle beslenecem bakalım napacak karbonhidrat bulamayınca bu mantar çok merak ediyom. - +1 yıl
Ama dediğiniz gibi bir durum olsa tek belirtisi bu olmazdı. Cilt kuruluğunun en büyük belirtilerinden kepek. Bence yine de kendiniz teşhis koyup ona göre hareket etmeyin
- +1 yıl
işi bilen doktor sayısı çok az olduğu için hiçbirine güvenmiyorum.
o yüzden kendi kendimin doktoru oldum.
ayrıca mantar bölgesel kaşıntı yapar demişsiniz. bir ara göğüs kafesimi kaşımaktan kanamıştı. sakal bölümüm hep kaşınıyor. evet biraz kuruluk var ama be mükabek bu cilt günde 2 litre su içilse bile kuruluğu gideremiyor mu kaldı ki 5 sene önce günde 2 bardak suyu ya içerdim ya unutur içmezdim o zamanlar hiç böyle bir problem bile yoktu. - +1 yıl
Hala iyi doktorlar var😄 ama yanlış ilaç kullanımı diyet vs geri dönüşü olmayan hatalara sebep oluyo. O yüzden emin olmadan hareket etmemenizi tavsiye ederim
- +1 yıl
işte kullandık o yanlış ilaçları antibiyotikler mesela. mahvediyo vücudun dengesini. ben artık antibiyotik kullanıp vücudumu harap eder miyim? doktorların tamamı bencil çünkü antibiyotikleri yazıyolar ama probiyotik takviyeleri öneermiyorlar. bu da onların cahil ve bilgisiz ve bencil varlıklar olduğunun en büyük ispatıdır. son 3 senedir kimyasalın k sini ağzıma atmıyom. gdolu besinlere de savaş açtım.
- +1 yıl
O konuda kesinlikle haklısınız her şeye antibiyotik yazıp direnç oluşturuyorlar sonra ağır antibiyotikler de etki etmemeye başlıyor. Ama şu da var doğal tedavi yöntemleri de bilinçsiz kullanırsa en az antibiyotik kadar zararlı. Beslenme konusunda da en iyisini yapıyosunuz
+1 yılÇirkinlik? Hangi standartlara, kime göre çirkin? Kendi vücuduna gereken ilgiyi göstermeyen bir kişi çirkin değil bakımsızdır. İnsanların çoğu bu gereksiz güzellik standartları yüzünden özgüven problemi yaşıyor.
10 YorumlaCirkinlik Kime göre Neye Göre?
İnsanı çirkin gösteren Karakter yapısı mı?
Yoksa Fiziksel Özelliği mi?
Karakteri İyi olup ta Fizikesel ozellikleri Çirkin olan birisi Herkese Çirkin mi gözükür yoksa iyi mi?
Bu tartışalacak bir konu10 Yorumlakatılmıyorum. yüz hatları ile kafa şekli ve uzuvların birbirine oranı önemli.
12 Yorumla- +1 yıl
hepsi oranlı aslında. ben yamuk yumuk asimetrik olan bir yüz görmedim şuana kadar eğer adam anne karnında kimyasal veya radyasyona maruz kalıp genetiği değişmemişse.
+1 yılBunların insanlar için hiçbir önemi yok herkes bildigi gibi yapiyor hücre deri pesinde degiller
13 Yorumla- +1 yıl
yani katılıyo musun bana?
- +1 yıl
Şıkladım :D Sana katılıyorum ama demek istedigim hiç kimse buna önem vermiyor güzelse güzel çirkinse güzellesir hücreler yeniler felan cıkalım ilerde güzel olur yok öyle bişey ama yazın dogru cilt hakkındaki
- +1 yıl
aynen katılıyorum :D kimseyi bildiğinden vazgeçiremeyiz.
+1 yılMakyaj konusundaki fikirlerine katılıyorum. Çirkinlik konusunda emin değilim.
12 Yorumla- +1 yıl
git bilimsel olarak araştır bu konuyu benim dediğime gelecen.
ben bunları sadece kendi cildimde gözlemledim araştırmadım fakat böyle olduğunu düşünüyorum gözlemlerim doğrultusunda. - +1 yıl
Araştıracağım. Teşekkürler.
+1 yılCirkin insanlar var. Estetik le duzelebilirler ama cunku dudak burun ve elmacik kemiği belirliyor yuz guzelligini
14 Yorumla- +1 yıl
ben estetikle düzelip dudağını balon gibi şişirmiş kadınları çok çirkin buluyorum. doğaya aykırı ve orjinalle alakası bile yok.
- +1 yıl
En azindan guzel oluyor cirkin degil
- +1 yıl
gözü gören her insan bu tarz estetik saçmalıkların insanı çirkinleştireceğini bilir.
- +1 yıl
Sanmiyorum. Erkeklerin taptigi cogu fenomen kadin oyuncular estetikli;))
Tepeden tırnağa bakım temiz şık bir kombin hoş koku güzelsin burnun bğyük kulağın kepçe diye kilolusun diye kendini bırakmak olmaz bakımını yap giyimine dikkat et bide hoş ferah kokun olsun işte bukadar.
13 Yorumla- +1 yıl
bunlar benim demek istediğim şeyler değildi.
kokuyla, bakımla cildin sağlıksız olmasını gizleyemezsin. - +1 yıl
Bakımdan kastım tedavide bir yerinde bir sorun varsa bakıcak sedef hastası ya da cilt kanseri olmadığı sürece mantarmış şuymuş buymuş tedavi olunmayacak şeyler değilki. Kişinin kendi yaptığı bakımla olacal iş değilse Dermotoloji ye gidecek buda bir bakım. Kendine bakıyor önemsiyor bide önemsemeyenler sallamayanlar var bunlara çirkin denilebilir.
- +1 yıl
adam dağda yaşıyor cildi pürüzsüz ve düzgün. hani nerde bakım?
bakım denilen şey kapitalist sistemin kurduğu bişey. kozmetikmiş, dermatolojiymiş bunlar hep oyun. insan doğasında bunların hiçbiri yok, hepsi para için uydurulmuş şeyler. senin tek ihtiyacın olan sağlıklı bir cilt. bu da doğadan ve güneşten gelir.
Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. Haklisin ama bazilari ne yaparsa yapsin o karizma ve seksapele ulasamiyor
12 Yorumla- +1 yıl
gerisi de algıyla ilgili ama. kimsede olmayan bir fakrlılığın varsa beğeniliyosun ama çoğunluğunu cilt sağlığı oluşturuyo güzelliğin.
+1 yılgüzel de kemik ve oran da önemli. sağlı cilt diye güzel görünecek değil
11 Yorumla- +1 yıl
sen hiç asimetrik yüzlü yamuk yumuk bir insanı geçtim bir canlı gördün mü?
gen yapısıyla oynanmadıysa çok zor.
Çirkin mevzusu değil bence olay herkes herkesi begencek diye bişey yk sana güzel gelen bana gelmeyebilir tüm olay bu. Ünlü oyuncuları bile begenmeyenler var. :D
10 YorumlaBöyle şeylere takılmayın hayat kısa tadını çıkarın.
41 Yorumla
+1 yılBeni niye bu soruya davet ediyonuz bariz çirkinliğe örnek olayım diye mi? Çirkin kız vardır. Bknz ben.
24 Yorumla- +1 yıl
@ϜϓſϞ-Efe :( beyler 2 dislike ayıp oluyor ama
Göreceli bir kavram olan guzellik konusunu
Bilimle ve saglikla pekistirdigin icin
Seni tebrik ediyorum dostum
Gecenin made in turkeyi oldun...
Yoruma davet etttin bende icap ettim10 YorumlaÇirkin olduklarını düşünerek dünyanın parasını verip estetik ameliyat olanlar var, ona nediyeceksin?
12 Yorumla- +1 yıl
aptal olduklarını düşünüyorum.
katiliyorum, cirkin degil ama bakimsiz, ter kokan, kendine yeterli ozeni gostermeyen insanlar vardir
30 YorumlaVar çirkin insan da var ama önemli olan o değil yüzdeki anlam daha önemli bomboş yüzlerdense çirkin ama anlamlı bir yüz daha iyi.
10 YorumlaCirkin tabiri yanlis Allah n yaratıgi herkes guzeldir. ama su gerçek bazilari orantisizzz gunaha girmek. istemoyrm
10 YorumlaMantar değil. Yüzde Bakteri vardır. Stress birde en önemli unsur. Yüze yansıyor sinir bozukluğu ve stress buda çirkin bir görünüm uyandırıyor.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle katılıyorum bakımlı olan kendıne özen gösteren her insan güzeldir,
Çirkin kadın yoktur kendine bakmayan kadın vardır..10 YorumlaSağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Katılmıyorum. Cilt sağlığı ve güzellik cok ta aynı şeyler değil. Doğuştan gelen ozelliklerimiz daha cok belirleyiciler güzellik konusunda.
10 Yorumla"herkesin yüz yapısı benzersiz ve güzel " değil malesef. Çirkin yüz yapilari da var hepsini dokuyla aciklayamazsın
10 Yorumla
+1 yılÇirkin insan yoktur bu kısma katılıyorum ama gerisine katılmıyorum. Çirkin insan yoktur diyorum çünkü herkesin güzellik anlayışı farklı
10 YorumlaGüzellik de çirkinlik kadar normal. Kızlar bunu makyajla erkeler de saç ve sakalla çözmeye çalışıyor.
10 Yorumla
+1 yılBiz bayanlara makyajı biraz fazla kaçırmak yakışıyor güzel olan çoğu şey kilo aldırır ya da kimyasal ama hepten Bülent Ersoy makyajı da çirkin durur
10 YorumlaLa gardaş azcık gısa yazsan da anlasak cevab versek eyiyidi... Neyse bir daha davet edersen kısa sorulara davet et de boşa getmeye
10 YorumlaBence optimal sağlıklı bir vücudun iyi kötü bir albenisi var evet. Geri kalan estetik algıyla alakalı
10 Yorumla
+1 yılBence de çirkin insan yoktur. Kendini sevmeyen insan vardır.
20 Yorumlakatılıyorum aslında bazı çirkin görülen insanlar bakım yapınca güzel olabiliyo ama her bakım yapan da güzel değil.
20 YorumlaCirkin insan var ama herkesi Allah yaratti cok takilmamak lazim guzel cirkine
10 YorumlaHerkesin kendine saygisi olmali. Benim de agizim kocaman ama umursamiyorum :)
10 Yorumla- Sağlık konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılBütün çirkinler toplanmış
Tüm ks ye sesleniyorum
Hayalinizde kişi burdaysa transit geçin10 Yorumla - Devamını Gör (110)
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar