Bence çirkin insan kesinlikle yok. herkesin yüz yapısı benzersiz ve güzel fakat cilt sağlıklı değilse çirkin deniliyor?

Bilmem bana katılıyo musunuz fakat şunu söyleyebilirim cilt dokusu trilyonlarca canlı hücreden oluşan bir doku ve sürekli hücreler bölünerek bu derideki hasarları onarıyor ve cilt yüzeyi bakteriler tarafından dış fiziksel etkenlere karşı sürekli korunuyor.

Kusursuz ve güzel bir cilt sağlıklı bir ciltten geçiyor.
Cilt sağlığı yerinde olmadığı zaman adam tipsiz olarak nitelendiriliyor. Cilt sağlığını bozan en büyük etken cilt yüzeyinde kontrolsüz şekilde aşırı üreyen mantarlardan ileri geldiğini düşünüyorum. Ben sağlıkçı değilim fakat bunu gözlemledim. Sizce de öyle değil mi?

Bir başka değineceğim konu ise kadınlar fondöten ve ağır kimyasallı makyaj malzemelerini komple yüzüne boşaltıyolar ya nasıl bir kafada olduklarını aklım almıyor bildiğiniz canlı cilt hücrelerini intihara zorluyorlar. Bu artık bir sektör olmuş ve medya ile reklamlarla tüm kadınlara makyaj olayı küçük yaşlardan empoze ediliyor ve kadınların çoğu da insan doğasına aykırı bu kimyasalları suratlarına her gün sürüyor.
Haklısın çirkin insan yok, tamamen cildin sağlıksız görünmesi insanı çirkin gösteriyor.
Katılmıyorum bence saçmalamışsın.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
şimdi bazıları bakım vs demiş. bakım denilen şey yine makyaja, parfüme vs ye geliyor. bunlarla sağlıksız olan bir cildi gizleyip güzelliği yakalayamazsınız. Dediğiniz gibi olsaydı dışarda çöp ve karton toplayan çocukların ciltleri ve saçları sırf doğayla iç içe oldukları için sağlıklı ve güzel gözükmezdi. onu geçtim surviver'dakilerin cildine bakın bir kusur göremezsiniz. Çünkü doğayla iç içeler.
Bence çirkin insan kesinlikle yok. herkesin yüz yapısı benzersiz ve güzel fakat cilt sağlıklı değilse çirkin deniliyor?