19 yaşındaki erkek kardeşim çok hasta detayı okuyup yardımcı olabilir misiniz?

biz Kütahyalıyız kardeşimin birden boğazı şişti biz intihap sandık önemsemedik işte sonra hastaneye falan gittiler doktor kitle demiş ameliyat demiş zor nefes alıyor şişlikten az bişey yerden nefes alıyormuş boğazındaki şişlik baskı yapıyormuş biz yıkıldık mahvolduk sonra koca kadınlar anneme okutmaya götürün ocaklarını bulun köstebek domuzbaşı falandır demiş annemle babamda okutmaya götürdükler hocalardan kimisi köstebek kimiside domuzbaşı demişler bizde o hocalara inandık o hocaların dediğini yaptık 1 ay diyet dedi hoca diyet yaptırdık temelli zayıfladı şişlikte bir gün iniyor gibi oluyordu sonra ki gün baktığımızda yine şişlik çıkıyordu neyse hoca hoca gezdik hocalara inandık çünkü doktorlar morelimizi bozuyordu neyse sonra kardeşim hiç yemek yiyemez oldu yediğini çıkarıyor içi almıyor kusuyordu sonra ağrıları falan olmaya başladı dayanılcek değil haline en çok akşamları hastalanıyor uyku nedir bilmiyoruz 1 aydır neye kime inancemizi şaştık neyse sonunda Ankara Hacettepe hastanesine götürdük orda lef bezlerinden şüphelenmişler orda boğazından biyopsi yapmışlar ameliyatlı parça almışlar sonuçları bu ayın 29 da çıktı ama sonuçlarını bana annemler söylemedi iyi iyi deyip geçiştirdiler annem babam kardeşimin yanında ankarada hastanede yatıyorlar ben kütahyada evde tek başıma kalıyorum bir haftadır bana sonuçları söylemediler ama beni hergün arıyorlardı kardeşimle falan konuşuyordum bugün babam dedi ki kardeşin yoğun bakıma gircek orda daha iyi bakıyorlarmış dedi tabi annem babama kızdı bana söyledi diye kardeşimle konuştum bana üzülme ben iyiyim dedi? bu kardeşimin hastalığı geçer mi bu hastalığı duyup gören bilen birisi var mı bize yardım eder misiniz? yoğun bakıma neden alıyorlar çıldırcem ya? nasıl geçcek bu hastalık?
Güncellemeler
+1 yıl
allah tüm hastaların şifasını versin kardeşiminde şifasını versin bilen var mı diye sormuştum çok çaresisiz?
Güncellemeler
+1 yıl
askere gitcek o daha ya asker kâğıdı bile geldi allahım kimseyi kötü hastalıklarla sınamasın kardeşimide sınamasın
19 yaşındaki erkek kardeşim çok hasta detayı okuyup yardımcı olabilir misiniz?