Abimin durumu yardım lütfen?

Konuyu anlatayım hemen sizlere Abim ailemi çok üzüyor artık büyü yapıldığını düşünüyoruz ailecek konu kız arkadaşıyla ilgili yaklasık 3 senedir tanışmışlıkları var abimin herşeyine karısır oldu kendi anneme babama düşman etti bu kız kapalı gözleri ferfecir okuyan gurursuz şeytan kılıklı birşey, oldum olası abim ilk zaman eve tanıstırmaya getirdğinde bile sevmedik hiç Üzdüğü yetmezmiş gibi abime her istediğini yaptırır oldu abim havacı astsubay konyada görevini yaptığı zaman kızda üniversite okuyormuş orada tanısmıslar kızın kendiside benım gözümde kaşar gibi aynı tipi falan abim örnek olarak söylüorum araba almıstı arabayı aldı aradan1 ay geçti arabayı geri sattı bize söylediği ise sevgilisi beğenmemiş ondan dolayı değiştirmiş. Bu en basit örneği kız abimi resmen kullanıyor parasını yiyor anneme babama düşman etti abime yüz kere dedim abi ayrıl bırak baska kız buluruz nice arkadaşlarım abimden hoşlanırdı abim yüzlerine bile bakmıyor söylediği kimse olmaz sadece o lafını kullanıyor hep gerçekten durum cok ilerledi annemi ağlattığı yetmiyor gibi arayıp sormuyor bile napabiliriz yardım lütfen :((
Abimin durumu yardım lütfen?