Ben 2 yil once falan diyet yapmistim. Ama baya bunalip sıkılmıstım. Bildiginiz degisik ve ilginc bir diyet yani diyet turu var mi? Ama diyet yapmaya devam edebilecegim yani uzun sure dayanabilmem gerek. En fazla 6 kilo vermek istiyorum yaklasik. Gobegim falan da yok zaten
arkadaşlar size tek tavsiyem güzel bir diyetisyene gidip ardından spora başlayın çünkü ben spora gittim ve 1 ayda 7 kilo verdim ama o kioyu geri aldım çünkü spora gidince miden büyüyoR ve yememen gerekiyo eger yemezsen zayıflıyosun eger yersen baya kilo alıyosun tabi ben diyet yaptıgımı sanıyodum internetten ne buluyosam deniyodum kimsede bilinçlendirmiyodu ve sonuç olarak kilo aldım bu sefer hiç yemiyodum halsız düşüyodum yemiyerekte zayıflanmıyo protein falan alman gerekiyo böylede olmuyodu bundan sonra vucudum birden kilo alıp vrmeye alışkın olmadıgı için adet düzensizligi oldu adet olamıyodum bilirsiniz adet olmayınca iştahın falan artıyo aşırı derecede şişkinlik yapıyodu ve 2 kat kilo aldım spora gittigime gidecegime pişman oldum. Son çare kadın hastalıklarına gittim adet olamadıgım için o da beni direk diyetisyene yönlendirdi. Hemen diyetisyene gittim bana özel diyet programı yazdı ve harfi harfine uyguladım ne dediyse yaptım sporumada düzenli hafta içi hergün 2 saat yaptım ve 68 kilodan 55 kiloya düştüm boyumda 1.68 oldugu için tam iddeal bence he birşeyi unutmamak lazım o da azim hırs... hiç pes etmeyin. ÖZET OLARAK DİYECEGİM O Kİ HERŞEYİ DÜZENLİ VE PLANLI YAPIN VE TABİKİDE AZİMLİ OLUN...
Merhaba Ben 3 ayda Köşkeroğlu diyeti ile 16 kilo verdim. Bende çok işe yaradı en önemlisi hiç aç kalmadım. Diyetisyenim sağlıklı kilo verebilmen için aç kalmaman lazım dedi. Sonuç beni çok memnun etti. Benden sonra iki arkadaşım daha aynı yere gitti. Bir tanesininbaşlayalı 1 ay oldu 7 kilo verdi çok mutlu , diğeri yeni başladı merak edersen onun sonucunuda yazarım ilerleyen günlerde. Ama internetten bulup yapabileceğinizi sanmıyorum kişiye özel hazırlanıyor çünkü.
25 kilo fazlamla 2 haftA önce bismillah diyip basladım..6 kilo vermişim 2 haftada demin tartıldım.. önerilik bir durum yok.. yasak yicekler belli, ztn heryerde yazıo.. onlardan uzak durup digerlerinide cok yeme... gerisi teferruat... ben antremanla veremiorum, antremandan sora cok acıkıorum o yüzden verdikden sora baslicam antremanlara... enazından bir 20 kilosunu verdikden sora...
Öncelikle verdiğiniz 6 kilo için sizi tebrik ederim ama bu sporsuz diyet düşüncesi biraz yanlış eğer diyetinizi sporsuz yaparsanız vücudunuzun belli bölgelerinde sarkmalar yaşanacaktır bu yüzden diyetinizi sporla desteklemenizi öneririm bunun illa ki ağır bir spor olmasına gerek yok en azından günde 1 saat bile yürüseniz bu etkili olacaktır
ben gittiğimde bana ağır bir diyet vermişti. Günde 4 öğün ye ama sadece listende yazdıklarımı ye demişti. Yatıp kalkıp salata ve et yiyordum. Doymak mümkün değildi.. Tok tutsun diye bana birde kekreyemiş tozu verdi. Onuda kullanarak tokluk hissimi biraz yükselttim şükür.1 ayda 9 kilo kadar zayıfladım. Sonra spora başlayarak formumu korudum :) Bu aralar kekreyemiş tozu çok moda oldu. Bilmeyenler varsa buradan araştırmayı okuyabilir. medium. com/.../kekreyemis-nedir-kullananlar-fiyati-yorumlari-kekreyems-tozu-23178823cb5e
Mükemmel bir diyet önerim var denendi ve onaylandı mutlaka uygulayın derim🤌🏻 Bu diyet üç günde üç kilo verdiriyor bunun arkasına makarna pilav yemeden devam ettirin diyeti mükemmel oluyor. Öncelikle ilk gün sabah kalktık bir bardağın yarısına yeşil çay yarısına süt koyuyoruz içine tarçın ve zencefil ekliyoruz bu karışımı her iki saatte bir bir bardak olarak içiyoruz. Ve bu gün hiçbir şey yemiyoruz bir sonraki sabah uyandınız kahvaltıda iki haşlanmış yumurta iki salata öğle yemeğinde bir yumurta iki salata akşam yemeğindede bir yumurta bir salata yiyorsunuz ve bu günüde bitiriyorsunuz geldik üçüncü güne bu günde yine birinci günki gibi karışım yapıp aynı programda yani iki saate bir içiyorsunuz sonra gitsin kilolar…👍🏻👍🏻🌿
Benim yıllardır kilo fazlam var, yemeyerek, az az yiyerek bir sürü çözüm denedim bir sürü diyetisyenle ya da tek. Geçen yıla kadar 85 kiloydum. 1 yılda kontrollü bir şekilde 20 kilo verdim. Sistemli ve bana özel yapılan diyet planıyla. Ataşehirde Çağatay Köşkeroğlu var tavsiye ederim benim yaşadıgımı siz yaşamayın bir an önce kilo verin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Her öğünde ekmek çok sınırlı olacak. Acıktıkça süt, yoğurt, ayran tüketeceksin. Haftada bir istediğin şeyi ye. Nefsini köreltmek için. Kuruyemiş tok tutuyor. Bunlardan 100 gram üzümle karıştırıp 2-3 günde bir yiyebilirsiniz. Şeker yok. Meyve, makarna, pirinç pilavı bu gibi karbonhidratlı yiyecekler yok. Abartısız diğerlerinden doyana kadar istediğim gibi yedim. Kilo verdim.
Var uzun süreli sağlıklı yaşamı hayatın boyunca uygulayabileceğin bir yönteö var aslında diyet gibi de değil aç kalmak yasak ama kılo veriyorsun kesinlikle tavsiye ederim
Benim önerim ayurveda diyeti. Gerçekten çok iyi dönüşüm aldım. Dilerseniz buradan nasıl yapılacağına vs. bakabilirsiniz. webloji. net/ayurveda-nedir-ayurveda-diyeti/
Beslenme saatlerini düzene koyup sadece normal beslenmenden 100-200 kalori bile çıkarırsan sağlıklı bir şekilde verirsin. Sakın şok diyet işine girme kaslarını yakma❗️
Senin gündelik yaşamına göre uygun besinler tüketmen daha doğru olur.. Bu yüzden her diyet programı herkese uymaz. Öncelikle günün nasıl geçiyor hareketli mi yavaş mı. Neler tüketme imkanın oluyor besin olarak bilmek gerek
Sağlıksız verirsen kastan verirsin yüzün cirkinlesebilir hem Karatay diyet değil aslında olmasi gereken beslenme şekli tamamen sağlıklı günde 2 kere yemek yiyorum sabah akşam ekmeği kesiyosun onun yerine kuruyemiş yiyosun
Spor tek başına yeterli olmaz. Tabi ki kilo vermenin vazgeçilmezidir ama sporla birlikte dengeli bir beslenme programı takip etmelisin. Aşağıdaki yazıyı okumanı tavsiye ederim... diyetz. com/kalici-kilo-verme/
arkadaşlar diyetsitesi. org bu site yeni açılmış bir site çok yararlı bilgiler mevcut diyet, sağlık beslenme konularında bir göz atın derim detokslar falan gayet ilgi çekici.
Aksine hurma cok mucizevi meyvedir her gun tek sayi seklinde yedigin hurma aclik hissini bastirir. Islamiyet doneminde bazen bir şey bulamayip hurma yemisler
En İyi Cevaplar