Ah su genc kizlar ah ! "Aman suram soyle, aman buram boyle" Sen hic burun gormemissin galiba neyi var burnunun gayet guzel? Islamda eger kaza ve saglik nedeni yoksa estetik yapmak haramdir. Allah sana daha buyuk bir bela verirse ne yapacaksin?
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
'' vücudun herhangi bir organında, diğer insanlar tarafından yadırganan, insanın psikolojik olarak etkilenmesine sebep olabilecek, bir anormallik veya fazlalık bulunursa, bunun ameliyatla düzeltilmesi, fıtratı bozmak değil, bir tedavi işlemidir. Tedavi amaçlı olarak yapılan estetik müdahalelere ise dinimizde izin verilmiştir. ''
Dalga amaçlımı soruyorsun :/ bu buruna estetik mi yapılır :/ benim bir arkadaşım burnunda et olduğu için yaptırdı. Ameliyattan sonra dediki o acıyı çekeceğimi bilseydim yaptırmazdım. Zoraki olduğu halde, düşün artık.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
yok hayır ne dalgası. şekli kötü demiyorum ama çok zayıfım 40 kilo bir de yüz yapım küçük o yüzden büyük ve uzun duruyor yüzüme göre. ama estetikten de korkuyorum
senin burnun büyük değil ki öyle. hem bu çok göreceli bir kavram. eğer bu doğru olsaydı büyük burnu olan insanların ne sevgilisi olurdu ne eşi olurdu zaten.
ne demek :)) sana kendini güzel hissettirecek insanlarla birlikte olursan ya da daha doğrusu seni gerçekten sevdiğine inandığın kişilerle bilikte olursan onlar sana zaten ne kadar güzel olduğunu söyleyeceklerdir. ve en son görecekleri şey kusurların olacaktır :)
bir kere sıra arkadaşım oha burnun ne kadar büyük dedi. sonra en yakın arkadaşım beni çizdiğini söyleyip gargamele benzeyen bir kız çizdi senin burnun da uzun diyerek. takmamam elde değil. kardeşimin burnu anneminki gibi minicik. burnum babama çekmiş hokka değil. buna rağmen babam tartışınca koca burunlu diyor üzülmem için.
Oyle serefsiz arkadaslardan uzak dur. Herkesin burun olcusu degisikdir sizin burnunuz gayet normal burunlar arasinda ama kotu seni incitmek isteyen arkadaslarin var. Hem yirmi yasindan sonra yani delikanlilik doneminden sonra yuzun burnun daha guzellesir.
https://i.hizliresim.com/AJ6Z7r.jpg Bak benim iki delik arasindaki kisim var ya o cok düşük ama fotoda cikmadi belli olmadi bende yaptırmak istiyorm cok ozguvenimi bozuyo
Orta kisim cok düşük ve kemer bilmiyorum yaptrcam ben bir doktor var ama once işimi elime almam lazim kendi parami kazanmaya baslayinca yaptırmayı düşünüyorum
En İyi Cevaplar