Burun
Burun Estetiği Yaptırmayı Düşünüyorum Burnuma Herhangi Darbe Alsam Burnum Kırılır Mı?
Burun
Normalde burnuna zarar verecek bir darbe alırsan estetik olunca da zarar görür. Ben 3 ay öne ameliyat oldum ufak darbelerde herhangi bir sıkıntı olmuyor. Eğer burnun küçükse doldurma yöntemiyle de şekillendirilebilir ameliyatsız.
Dolgu da bikaç ayda eriyor diye biliyorum. 6 aylık sanırım
Kalıcı dolguyu bilmiyorum. Darbe aldığında yamulup öyle kalması gibi bir durum yok. Aynı darbeyi şuanki burnuna aldığında ne olacaksa yaptırdıktan sonra da aynısı olur. Hafif bir darbeyse bişey olmaz sertse şişebilir çok sertse de kırılabilir. Yani daha hassas ya da daha kırılgan falan olmuyor.
Burun estetiği sonrası ilk hafta darbelerden korunmada en hassas dönem. En ufak bir sert temasta bile yapılan düzenleme bozulabilir. Bu yüzden ilk haftayı burun içinden silikon destek ve dışından atel desteği ile geçiriyolar ilk hafta sonunda dokular artık kaynıyo 1 ay epey dikkat etmek lazım uyurken sırtüstü yatmak dar yakalı giysiler giymemek valiz gibi ağır cisimler kaldırmamak cilt bakımı peeling unutmalısın ya ömür boyu dikkat etcen
Cevap
1Cevap
Maalesef,öyle oluyor Ben burnumu yaptırmıyorum çünkü böyle ihtimallerden çok korkuyorum
Ee bozulur tabi hasar yersen
Kirilir
İhtimal var tabiki, kemik kemiktir.
Neden boksör musun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?