AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Arabayla giderken bi alçalır bi yükselirsin o an sanki iç organların dışarı çıkacakmış gibi olur bunun gibi bişey çok farklı bence bu duyguyu hisseden nadir insanlardan biriyim ve gerçekten çok sinir bozucu uyuyamıyorsun devam etmesi senin elinde ama devam ettirirsen sanki ruhun çıkacak ve birdaha gelmeyecek gibi hissediyorsun aylardır bunu hergece bugün gibi bazı geceleri 2 saatlik uykuyla bitirdiğim oluyor
Bu sabah oldu çok korktum öyle böyle deyil ilk defa ruhum çıktıni hisetim başta korkmadım ama zorladı çıkmayınca çok korktum ne oldunu şaşırdım sade bunular deyil seslerde duydum kulağımın dibinde bagrş cagrişlar besmele çektim defalarca kalkamadım bisure kalktimdada gözlerimden yaş geldi ve şu an uyuyamyorum birazdan da is gitcem yorgun gözlerle
Astral seyehate bak derim Ergün candan'ın ruhsal güçleri geliştirme teknikleri kitabı var onda bayağı bişey anlatıyor..
Cok gec yattigim zamanlarda bende de oluyor karabasan gibi ama degil ruya gormuyosun sonucta ya da halusinasyon doktora git psikolojiktir buyuk ihtimalle
Yatakta birşey yiyip içme, boy abdesti almadan uyuma.
Doktor git bana cok olmuyor bazen kolum falan uyusuyo o sadece.
Uyku bir ölümdür zaten hiç bir şeyden habersiz hareketsiz evet ruh olmak istediği yere gidermiş
uyusukluk nerende oluyor kollar ve parmak uclarinda mi?
Bende de oldu bu ne saçma olay ruyadayim ben dedim o sırada etraf bir karardi titremeye basladim kalbim yerinden cikacakmis gibi bir his oldu sonra uyandim ama ne olduğunu çözemedim
Halk arasında karabasan deniyor. tıpta kas verilmesiyle alakalı adını unuttum kanka
Banada aynısı oldu bir kere. Bide esrar içince oldu
Bu bir hastalık mı bilmiyorum ama bu arada olur. Astral seyahat muhabbetinin aynısını bilinçsiz olarak yapıyorsun
Uykı felçi dir düzensiz uyku uaptıgında bedenin yoruldunda ruhun uykudan kalkıyor ama sen kalkmıyorsun
karabasan sadece psıkolojiyle alakalı korkma bende de oluyor fakat karabasan değil başka birşey
bilmiyorum ama bilincsızce astral seyehat yapıyor olabilirsin
o bende yok ama uyku felci geçiriyorum çok iğrenç bir şey
rahat bırak kendini uyurken, ya da yatmadan önce yeşil çay iç. öyle uyu iyi gelir.
dalmak dioruz ona artık uyumaya başlıyorsun demktir :D
İyiki böyler benim başıma gelmiyor :/
Siz ne yapıyonuz böyle :/
Dolaşım bozuklugu, yanlis yatak secimi ya da yanlis uyku pozisyonu
Bende bu hissi yakaladım ama acayip hoşuma gidiyor dostum. Ölü gibi uyuyorum 😏
Astral seyahat o. Manyak adam gibi yat
:D tamam adam gini yatıcam :)
Dua falan oku 😂
oluyor ara sıra bana da
Bisey sorabilir miyim
Bazen yaşıyorsun ya
Geceleri ve rüyalarını hatirliyor musun
evet ve çok garip rüyalar oluyor hepsi ama sanki gerçekmiş gibi uyandığımda sanki onu gerçekten yaşamışlık oluyor
Ben hatırlamiyorum malesef
Ama o gerçekmiş gibi bende yaşadim zamaninda
Lucid rüya deniliyormuş galiba
Bilinç altı oyun sadece :)
peki bu dediğin durumun adı nedir biliyor musun?
piskolojik stres sadece beynini zorladığın seni içten rahatsız eden birşeyler varsa depresyona giden bir yol bu ;)
Uyuyordum sonra yarı uyandım ve vücudum çok uyuştu kulaklarım çınlayarak üzerimde bir şey döndü ve o dönmenin etkisiyle Vucudum üşüdü. İnledim bağırmaya çalıştım bağıramadım sadece inledim. Birkaç saniye sonra geçti çok korkunçtu. Ne oldu bana?
Aynısını bu gece yaşadım tam uykuya daldığım sıra bedenimi uçuyor gibi hissettim ama zihnim acıktı çok korktuğum için besmele çekmeye başladım ve birden uyandım ben bu tür olayları ayda 2 kere falan yaşıyorum korkmalı mıyım bilmiyorum akıl verin
Bir tür uyku bozukluğu, nörolojik bir problem. Maşallah parapsikologlarımız hemen koymuş teşhisi.
Sanki bir varlık seni tutup çekiyormus gibi mi oluyor hareket edemiyorum ve yarı uyniksin ama gözünün önüne hâlâ başka görüntü geliyor.. bende böyle oldu
Bende de oyle oluyor ruyada bir varlik icine cekiyomus gibi uyaniyorum gozum acik beynim yari uyur yari uyanik gibi hareket edemiyorum sonra bir sey girdigini hissediyorum tamamen uyaniyorum terle birlikte
Bende bişeyler yedikten sonra uyuduğumda oluyo o genelde
rem sleeping- rem uykusu deniyor arastir bence
Nedir
Netten ne demeye çalışıyo anlamadım
Rem rüyayla ilgiliymiş galiba
Oysa ben yıllardir rüya görmüyorum ya da hatırlamiyorum
Öyle olunca dua oku sürekli
Uyku apnesidir o. Doktora git
Karabasan ve kötü kabuslar etken doğru.
Rem uykusu. Çok yaşarım
Astral seyehatmi ki onda da ruh vucuttan çikiyo ya
Psikolojik bir durum olduğunu düşünüyorum
zaten orda kalmıcakki... o yuzden takılma
Dua edip yatmayı dene
Çok düşünüyorsun demekki bunları
Uyusma iste. Uyuyosun
Degil bu normal uyuşma değil. vücudun titreme ve frekansa girip ruhun ayrılıyor bilinçli olarak hıssedıyorsun sureklı bu durumu yasıyorum ben maalesef..
Uykuya boşuna yarı ölüm demiyorlar 😊
Psikolojik birsey olabilir
Bilemiyorum ama bazen bana da oluyor.
Astral seyahat yaz araştır
ruhsal da olabilir musallatta
Ruhun bedenden çıkmasıdır knk asdf
psikoloğa git psiklojik büyük ihtimalle
Astral seyahat yapabilirsn kabiliyet var
Yorgunluk ya da fazla kafein vs. vs.
Astral seyahat o sanırım.
kanın dolaşmıyor hacı
Kas boşalmasından mı bahsediyorsun :)
Cikiyor olsa duramazsin
Dünyayla bağlantın kopuyo
Beyin uyanıyor vucut uyanmıyor
Hareketsizlik krabasan gelmedne öncede olur o.
Ömrün az kalmış canım
nasıl böyle bır kanıya vardınız. ne alaka. Allahtan başka kımse bılemez. olseydım ben olurdum
Sen nereden bileceksin
ölüm yaklaşıyor demektir
Astreal seyahatn başlangıç kısmı gibi..
bende öyle bir his hiç olmadı.
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!