Annem karabasan dedi ama karabasan değil çünkü çok yaşadım karabasanı o yüzden biliyorum o değil. Yıllardır bu problemi yaşıyorum ama birkaç gündür baya rahatsız oldum bu durumdan uyuyamıyorum artık.
Cevabın nedir?
+1 yılAstral projeksiyon aşamasına geldiğini düşünüyorum. Bedenin tam uykuya geçiş evresine geliyor fakat zihnin uyanık kalıyor.. Beden uyurken, asıl benliğin hala uyanık kaldığı için astrale dönüyorsun. İnsanlar istemsiz olarak astral yapabiliyorlar ve doğal bir şey ki sen zaten o aşamaya gelmemişsin. Sadece çıkış evresine kadar gelmişsin. Bunu yaşadıktan sonra büyük ihtimalle irkilerek yerinden kalktığın için çıkışı engelliyorsun.
Gerçekten zihnen de yorgun olduğun zaman uyumaya özen gösterirsen bu sorun kalmayacaktır, netiecede bilinçli olarak böyle bir deneyim yaşamak istemiyorsun. Son bir kaç gündür iyice artması ve rahatsız olman, uzun süredir bu deneyimin kıyısından döndüğün için fiziki bedenle astral bedeni birbirine bağlayan gümüş kordonun gevşemesinden dolayı oluyor..138 Yorumla- +1 yıl
Korkacak bir durum yok. Kazayla çıkış yapsanız bile panik yapacağınız için 1-2 saniye içinde tekrar bedeninize dönersiniz.
- +1 yıl
Bende ya uyukuya girerken ya da uyanmaya yakin zamanda oluyor ve vucudun uyustugunu, kulagimda bir cizilti, ve sanki birsey bedenimi cekiyormus gibi hissediyorum. Normalde korkup birakirdim fakat bu sefer ne olacagini gormek icin dayanmak istedim. Ilk once ayaklarimin yukselmeye basladigini hissettim, belli bir sureden sonra beliminde yukselmeye basladigini hissedince korkup uyanmaya zorladim kendimi. Normalde boyle seyler yasaniyormu?
En İyi Cevaplar
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
uyurken vücudun uyuşması; rem uykusu sırasında hareket etmemeniz dolayısıyla kendinize zarar vermemeniz için herkeste olması gereken bir vücut güvenlik önlemidir. rüyanızda birine vurmak istediğinizde kolunuzun gitmediğini hissetmeniz tamamen bununla alakalıdır. rüya ya da fizyolojik bir sebeple (uyku apnesi gibi) kişi bu uyku felci sırasında uyanır ve bu felci ortadan kaldıracak hormonlar salgılanmadan bilinci yerine gelirse, vücudunu hareket ettiremediği kısa süre halk arasında karabasan olarak tarif edilir. rem uykunuzun sürekli zamansız bölünmesi normal değil. bir sıkıntı yaşamamak için tıbbi ve/veya gerekliyse psikolojik/psikiyatrik yardım almak gerekir diye düşünüyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
Aynısı bende de oluyor uyku bozuklugu diyorum ama cok garip ruhumun cikmak istedigini hissediorum izin vermiyorum korkuyorum arkadas gibi hafif ilerleyin ce inanilmaz bedende rahatlama oluyor ama bunu uyanikken hic yasamadigim bir his bu korkutucu geliyor o gevsemeyi tum icinde hissedion sanki gidecek ve sonra kaybolacak hissiyle uykudan uyanma ihtiyaci hissediyorsun kontrol elinde ama o hisside yasamak istiyorsun korkup uyanion o hissedilen kotu birsey degil guzel ama bedeni birakicakmis gibi o yuzden korkuyorum bende anlamadim bu ne bazen oluyor cok sik degil.. bilgisi olan varsa aydinlatabilir mi
Son gunlerde stresli günler yasiyo olmalisin. Stresi azalt gecer
11 Yorumla- +1 yıl
Aynısı bendede oluyor kesinlikle stres ve üzüntüden
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
86
Cevap
106Cevap
+1 yılkarabasan olarak bilinen şeyin felç olduğunu zaten biliyoruz
uyku felci olarak kimse bilmez ama sennki dahil hepsinin adı karabasan
oysa psikolojik travmalarda karabasanlara yol açıyor
istersen nörüloglarla bir görüş çünkü bu ayrılış sende acıya neden oluyorsa beyninden ötürü bir felç veya çeşitli rahatsızlıklar olablir13 Yorumla- +1 yıl
acı çekmiyor musun peki
+1 yılevet böyle bişey var kesinlikle. uyku zaten yarı ölü yarı canlı olmakmıs.
vede bazı seyler var bu üç harflilerle ugrasan sayfalarda görmüştüm. eger odaklanırsan ruhun bedenden cıkartabılıyomussun. ruhun gezıneblıyomus etrafta yanı. kendını uyurken görebılıyomussun. ama bırısı senı uyandırırsa vede bı sekılde uyanırsan ölme ihtimalin varmış..42 Yorumla- +1 yıl
korkulaak bişey yok uyumadan yapamayız
+1 yılGözlerini kapattığın anda karanlık olacağı için ara beyinde bulunan epifiz bezinden melatonin hormonu salgılanır ve bu da kişide uykulu olmaya yol açar. Bu uykunu getirir, bilincin yavaş yavaş kapanır ve artık farkında olmadan beynin farklı düşüncelerle seni uğraştırır. Artı olarak o ruhun bedenden çıkıyor hissi bir tür düşüncedir. Çünkü o esnada uyku ile uyanıklık arasındasındır. Bu çok normal, kafaya takılacak birşey yok :).
50 Yorumla
+1 yıldaha çok şey gibi karabasan yarı uyanıksındır hareket etmek istersin ama korkuyosundur üstünde bir ağırlık vardır ve hareket edemiosundur veya bir rüya görürsün korkunçtur kaçıosundur düşüosundur sanki ruhun gökten bedenine düşmüş gibi uyanırsın
32 Yorumla- +1 yıl
Bu başka bır sey o farklı
+1 yılFizikteki karşılığı astral seyahat... Ruhun bedenden çıkıp, diğer ruhlar ile konuşmasına veya şimdiki zamanda olayların görüntülenmesine denir. Ruh tekrar bedene girince üstüne bir anlık yük oluşur. Bunu kontrol edebilirsen şimdiki zaman görüntüsünü algılayabilirsin...
36 Yorumla- +1 yıl
@supro Genel olarak konuşmak istedim...
- +1 yıl
@supro O zaman yanlışımı düzelttiğin için teşekkür ederim.
+1 yılyarı uyanıklık hali,
dikkat edersen eğer, kendini yukarıdan veya bedenin dışında görebilirsin, bunu bu kadar kolay yapabiliyorsan astral seyahatlere çıkarsın. Yani bilinçli rüya görürsün, istediğin yere ruh hızı ile gider gelirsin. Ama bazende kötü cinlere denk gelirsen o zaman karabasanı yaşarsın yani. Dikkat et derim.26 Yorumla- +1 yıl
@Tubtuncr Sallamıyo
- +1 yıl
Bu banada sallama geldi
- +1 yıl
@Tubtuncr sallamıyor metafizik bu adamlar yıllarını veriyor bu isler icin
- +1 yıl
@Tubtuncr Benden Günah gitti o zaman.
+1 yılBen buna lucid ruya diyorum her insan bu tur ruya gormeye meyillidir fakat o esnada ruyaa oldugunu farketmen ve kendini hareket etmeye calismaman gerekicek gozunu actiginda farkli bir boyutta olacaksin korkulcak bisey yok biraz arastirip denemeye deger fazla enerji yuklusun biraz stresten uzak olmaya calis
10 Yorumla
+1 yıldaha önce ruhum bedenimden hiç çıkmadıgından (yada en azından ben bilmedigimden) nasıl bir his oldugunu söylersen belki bikaç fikir verebilirim.
ama karabasan dedigin şey uyku felci, tamamen bilimsel.12 Yorumla- +1 yıl
karabasanın adı uyku felci dedim zaten, o yükselme olayıysa psikolojiktir ya da denge ile ilgili bir sorun olabilir, böyle astral seyahat falan demeden önce bir doktora görün.
Bilemiyorum. Psikolojik bir durumda olabilir. Belkide korkunu atlatabilsen astral seyahat yapabilirsin. Ama korkmaman gerek.
Sen istem dışı buna adım atıyosun galiba.23 Yorumla- Ben Şu an lisedeyim ve bu sorun cok fazla olmaya basladi. Karabasan ile alakasi yok kesinlikle cunku daha once onu da yasadim. Tam uykuya gidicekken oluyor bi anda gozlerim titriyor ve ruhum cikar gibi oluyor cok korkunc bir his hemen farkli bir tarafa donup kendimi uyandirmaya calisiyorum , beklersem ne olur onuda merak ediyorum kendimi uyandirmassam falan bencede bu astral seyahat ile ilgili bir sey fakat tam bir bilgim yok.
71 Yorumla
+1 yılBide bilim i denesen? Karabasan yok beyaz basan git doktora hastasin iste 😂
57 Yorumla- +1 yıl
Güldün yalan 😒😂😂
- +1 yıl
@meyvet tamam ozaman dua edip ölmeyi bekle 😒
- +1 yıl
@meyvet tamamda ben git iyiles demedimki tedavi ol dedim hani su sekilde mantigimiz. https://i.hizliresim.com/rMoJjm.jpg
Karabasna yok su yani hastasin iste git tedavi ol demi 😂
+1 yılBu bende de son bır yıldır cok oluyor. uykuya gectıkten sonra vücudum tıtremeye gecıyor. her yerımı kaplıyor orda anlıyorum. zıhnım ve bılıncım acık bu arada. sonra ruhum bedenden yavaş yavaş ayrılıyor. korku başlıyor. sonra bır takım korkunç yüzler goruyorum. bana yaklaşmaya başlıyorlar. ve o sırada beynım acık olduğu ıcın. Allahı anıyorum, guclu bır besmele cekıyorum. Kaçışıyorlar goruyorum. sonra bır mücadele başlıyor onlarla aramda. derken ter kan ıcınde uyanıyorum. ama artık bu durum benı sıkmaya başladı. artık normal rüya görmek ıstyıyorum. namaz kılmak bizlerı koruyacaktır tek yolu bu sanırım...
64 Yorumla- +1 yıl
bu benim bir yakınımda da var o yüzden sormak istedim kurtulabildinizmi namaza başlayıp yoksa hala oluyormu cevap verirseniz çok mutlu olurum
- +1 yıl
Bugün sabah ilk kez yasadim daha önce defalarca karabasan deden uyku felcini de yasadim bunun onla alakasi yok açıkcaşı kesinlikle psikolojik bi durumda değil ruhunuzun bedeninizden ayrılmaya calıştığını sanki biri sırtınızdan zorla tutup ruhunuzu çıkarttığını hissediyosunuz yasamayan bilmez bütün vücudunuz titriyo kulaklarinizda hayatimda ilk kez duyduğum bi ses duyuluyo ve içinizde hayatımda hiç hissetmediğim bir duygu beliriyo ve bu duyguyu hiç hissetmemenize rağmen bunu ölüm duygusu olduğunu anlıyosunuz ölceğinizi hissediyisunuz müslanım ve inançlı biriyim bu yüzdende bu durumdayken azraili gözlerim aradi lakin yoktu ölmek istemiyidum ama dünyayi birakip gidiyomusum gibi hissediyodum ayrıca eğerki elinizi kolunuzu görüyosaniz bu durumda ben sabah kolumun icinden bir kol daha ciktigina sahit oldum hersey sallaniyo zaten öldügümü düsünup gözlerimin yukarı kaydığı anda kendime geldim ama ben rüyada görmedim bunlari ya da bir rüyadan uyandığımda oldu uyaniktim ve hersey gercekti biyerlerdede tam bunu karsilayan durumu baska yasayanlara da rastladim benim ilk kez oldu ama bi kardesimizin 3. seferiymis ve bütün duygular hareketler aynı durumda astral seyehata yormuslar. Ama canavarlar ve yuzler gorme konusunu kimsede gormemistim allah yardimcimiz olsun insallah
- +1 yıl
@Kemal0098 bu durumu birgün önce ilk kez yaşadım ve çok korktum uykumdan birden uyandım bacaklarımı hissetmiyordum kimildatamiyordum kollarım karıncali şekilde uyusuktu ve oynatmaya çalıştım oynatamadim ve ruhumun bedenimden geriye doğru çekildiğini hissettim şuurum yavaş yavaş gitmeye baslamisti sesim çıkmıyordu ölüyorum ben herhalde dedim ama gözlerimi oynayabiliyordum zor nefes almaya başladım aklıma annem babam geldi vedalasadan ölüyorum dedim ve korkarak Allah'a dua etmeye başladım kalbim boynumda atıyordu resmen çok hızlıydı boynumdan çıkacak gibiydi sonra dua ederken yavaş yavaş şuurum tekrar canlanmaya başladı hafif ellerimi hareket ettirebildim ama bacaklarımı ettiremedim sonra ellerimle bacaklarımi hareket ettirdim masaj yaptım yavaş yavaş his gelmeye başladı sabah kalktigimda kollarımda ki uyuşma bir gün boyunca devam etti hatta o gün doktora gitmiştim doktora anlattım yaşadığım bu şeyi devam ederse nörolojiye git hemen dedi çok şükür tekrar etmedi eder mi Onuda bilmiyorum bu yaşadığım şey neydi Onuda bilmiyorum uyku apnesi var bende onunla alakalı olabilir mi onu da bilmiyorum tek bildiğim gerçekten ruhum bedenimden ayrılıyordu bunu çok iyi biliyorum çünkü yaşadım resmen çok korktum çaresizce dua etmekten başka bir şey yapamadım
- +1 yıl
@Kemal0098 merhaba size nerden ulaşabilirim aynı şey bugün başıma geldi bunun hakkında konuşabilir miyiz?
Gidip gidememek arası bişey :) şaka yapıyorum kalbinle alakalı bişeydir bir doktora görünmelisin.. geçmiş olsun
23 Yorumla- +1 yıl
Ben sol tarafima yatarken oldu ama bahsettiginiz sey doğru tamamen gitmekle gitmemek arasında birseydi ölen insnalarda galiba böyle ölüp böyle hissediyoalr açıkcasi ahiret kavramina artik tamamen inaniyorum öncesindede inaniyodum lakin ben ruhumu gördüm hissettim bedenimde cikmaya calistigini hissettim allaha şükürler olsun yasiyirum rabbim hepimize uzun ömürler versin
+1 yılBende daha dün gece oldu, ara sıra oluyor, sanki bedeninden bir şeyler çıkıyor, ve o an çıka biliyorsa şöyle küt sesler duyuyorsun, karanlıkta birileri koşuyor sanki, konuşuyor gibi, ne bileyim... çok garip, yani o an çıkmasına izn versem korku kapliyor içimi, yani hiss ediyorum korkunc bir yaratıkla falan karşılaşıcam
Bazen de kolumu, ayağımı istemsizce oynatıyormuşum gibi geliyor, ve ya birileri ağzımı zorla açmaya çalışıyormuş gibi...
Bunları yaşayan tek ben olmadığım için sevindim açıkcası.
Ama sıkıcı bir durum gerçekten... hatta bazen alakasız sesler çıkartıyorum bu durum oluşurken, bilimcim açık oluyor kesinlikle, o sesler de sanki benden çıkmıyor gibi, başka birisinin sesi gibi
Lütfen in cin demeyin, zaten bir yerde okumuştum in cin insanın içine giremez hiç bir şekilde.
Bence zihin altı ile alakalı kesinlikle, ya da 3cü gözümüzmü açık ne10 YorumlaSadece bbenim bu hissi yaşamadığımı bilmek güzel kime anlatsam pek anlayamıyor ama bunun karabasanla hiçbir alakası yok ve bunu sürekli nerdeyse her gece yaşıyorum ve alıştım artık sadece daha ilerisi için korktuğum için izin vermiyorum uyumaya çalışıyorum. His aynen şöyle uyumaya dalmada önce ve her seferinde sırtüstü yatıyor olurken oluyor bedenim titreşimli gibi ve 3 boyutlu sanki ruhum bedenimden ayrışıyormuş gibi bir adım ötesine izin verirsem çıkacakmış gibi ama dediğim gibi ürktüğüm için hemen başka tarafa dönüp engellemeye çalışıyorum bu neden oluyor bilmiyorum ve çok az insanda olmasının sebebinide anlamıyorum. İyi geceler
102 Yorumla- +1 yıl
Sonunda yıllardır nadiren, bir dönem her gece 3 4 kez yaşadığım hissi bu kadar net ve benzer anlatabilen biri. Ben bunu ilk olarak lise yıllarımda çok yorgun ve stresli olduğum bir gece yaşamıştım, o günden sonra aşırı uykusuz veya yorgun olduğum çoğu gece uykuya dalarken yaşamaya başladım. O dönem psikolojim pek iyi değildi kafam çok doluydu ben buna bağlıyorum son bir yıldır hiç deneyimlemedim tekrar yaşamak istemiyorum kesinlikle korkunç bir his
Gece yatağıma yattım da normalde uykum olmuyor ama bı anda uyku isteği geliyor ansızın hemde sonra istemsizce uyuyorum sanki üzerimde dünya yükü oluyor uyanmak istiyorum ama uyanamıyorum uyanmak istediğim zaman yani gözlerimi açmaya çalıştığım zaman başım son derece ağrıyor ki kendimi zor güç uyandırdığım da başım sanki ikiye çatlıcak gibi oluyor ve bunu her gece yaşıyorum ben sizce neden bilgisi olan varsa ya da bir çözüm yolu bilen varsa lütfen en kısa sürede bana ulaşsın Allah aşkına uyku uyuyamaz oldum artık ben
21 Yorumla- 1 yıl
Merhaba sorun neymis ogrendiniz mi?
+1 yılBeyin uçmuş gitmiş klinige yatman gerekiyor demektir
11 Yorumla
+1 yılRuhun bedenden çikmasi ne mk? Öyle bişey tecrübe edip sonra gelip anlatan mı var?
22 Yorumla- +1 yıl
Rem uykusu sirasinda beyin sapi sinir sistemi ioe kotor korteks arasindaki iletisimi keser. Uyku bozuklugun varsa boyle abuk subuk seyker gorursun Rem uykusu sirasinda.
+1 yılistemsiz Astral seyahat yüksek ihtimal. R. E. M uykusuda olabilir. karabasan dediğin şey R. E. M uykusu. yani uyku felcidir. Bilimsel konuşuyorum. ölüm felan söz konusu değil. rahatsız ediyorsa veya sürekli oluyor doktora gidebilirsin.
10 YorumlaBedenin beyinden önce uyanmasımı neydi öyle birşeydi tam hatırlamıyorum. İlerleyen safhalarda hastalık tehşisi bile konuluyormuş. sıfr bunla ilgili 2-3 belgesel izledim. ama türkiyede karabasan diyorlar :)
10 Yorumla
+1 yılbir anda yüksek bir yerden düşme hissinden bahsetmıyorsun degıl mı
21 YorumlaUykunu ölümün yarısı olduğunu biliyoruz ve bu nedenle ruh bedenden çıkınca veya çıkarken beden gevşer ve uyuşur bu cansızlık olarak bilinir. Ruh ile beden arasında ince bir bağ kalır ve bu bağ ile bedene ruh tekrar girerek kişinin uyanmasını sağlar.
10 YorumlaOoo profil fotosuna bittigim hatun 👌
Bazen kopukluk oluyor tam dalacakken uyaniyorum haricin de deliksiz. 👌12 Yorumlabana da oluyor bu ama çok takmıyorum. zaten uykumu düzeltmek için yıllarımı harcadım şimdi bir de bunla uğraşamam diye düşünüyorum. ama bedenin bir tür astral seyahate geçme aşamasına giriyor olabilir. sağına yat.
10 Yorumla''Perispri'' ve ''Dubleman'' (duble) kelimelerini araştırmanı öneririm.
13 Yorumla
+1 yıluyku felci karabasan falan değil bana da olmuştu :D karabasan dediler araştırdım uyku felciymiş
12 Yorumla- +1 yıl
ya aynı seyden bahsediliyo aslında fiilen ama halk bunu cinler periler vasıtasıyla olduuğnu falan söylüyor yok oyle bir şey
O an kulağına gelen çatırtı ve ugultu seslerini söylemeyi unutmussun:)
22 Yorumla
+1 yılbiraz daha açabilir misin durumu tam olarak ne oluyor?
12 Yorumla- +1 yıl
peki
uyku felci sanırım vücudun kasılıyormu hareketlerin kasılma yoksa astrel seyehatte olabillir bir ara ciddi anlamda bende yasıyordum
15 YorumlaGeçici felç diye nitelendireilebilir. Tüm bunlar olurken bilincin açık olması da uyku dönemlerinde ki geçiş aşamasında ki beyin yapısından kaynaklanabilir. Detay verirsen daha yardımcı olurum.
11 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılastral seyahat öncesi vücudun rezonans haline geçmesi durumundan önceki durumdur yaşadığınız çakralarınız açıldığı anda çıkış yapabilirsiniz
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbunu yapabilen az insan vardır negatif düşünceden çıkabilirseniz astral seyahat yapabilirsiniz rahatça
Cevap sahibi+1 yılsırt üstü uyuma yan uyu dizlerini karnına kadar çek ve uyumadan önce birşeyler düşün o zaman birşey olmaz ama yapmazsan bunları sık sık yaşayabilirsin çıkmayı başarabilsen keyiflidir aslında ama çıkmadan önceki vücut tepkileri sizi çok korkutabilir o yüzden geri dönebilirsin kolay iş değildir
+1 yılruhun bedenden cıkıyor hissi nedir hiç duymadım ruhun cıktı sonra tekrar geri mi geldi :D vücudunun uyusması yeterli sekilde kan gitmedigi zaman olur diye biliyorum uyuma pozisyonunu degistir
10 YorumlaBen onu din hocama sormuştum karabasan mıdır? diye. Kuranı Kerim'de karabasan diye bir şey yok dedi. ''Bunun nedeni vücutta kan dolaşımında bir sorun olduğunu gösterir, doktora gitmeli'' dedi. Gece yatarken yağlı şeyler yediğinde de olduğunu söyledi. Yatmaya yakın hiçbir şey yememelisiniz.
14 Yorumla- +1 yıl
Senin din hocan hayatında kurani kerimi okumadığı için cinler aleminin kuranda yazdığını bilmiyordur karabasan denilmesi de halk arasinda meydana gelmiayir gerçeği cindir ve kuranda cinler alemine ait onlarca ayet vardır
- +1 yıl
@Geleceginavukatii benim din hocam cinler yok diye bir şey söylemedi. ben oraya öyle bir şey yazmadım!!. ve hocanın günahını alma Kuranı Kerim'i okuyor. kuranı kerimde karabasan geçmiyor dedi. öğrende gel. ben oraya cinler alemi yok diye bir şey yazmadım. ayrıca karabasanla cin aynı şey değil. benim buraya yazdığım uyku felciydi. ben karabasan yok dedim sen cinden bahsediyorsun. baştan okumanı tavsiye ederim. bak bakayım orda cinden bahsediyor mu?
- +1 yıl
Karabasan cinler için halk arasında kullanilan bir tabirdir uyku felci zaten bilimsel birseydir karabasan diyenler cinlerden bahsediyodur degil mi?
- +1 yıl
@Geleceginavukatii Karabasan hakkında pek çok rivayet ve söz vardır. Herkes kendine göre bir yorum yapar. ama benim bildiğim ve seninde söylediğin zaten. Gece gelip basan şey karabasan evet ama bunu yapan şey de cinmiş. dün sordum bu cevabı verdi. karabasan yok demiştiniz diye de söyledim. çünkü kuranda geçmiyor bu insanların adlandırdığı birşey dedi. yani karabasan aslında cin. ama bunun bazıları da uyku felci. bu benim düşüncem sen farklı düşünüyor olabilirsin tabi karışmıyorum.
Sağlık konusunda 840 cevap paylaştı. Yatmadan önce yemek yiyorsan karabasan görme olasılığın artar. Kafein içeren çay/kahve gibi şeyleri tüketmek de çarpıntı yapar. Kafeini azaltır, yemek saatlerini düzenlersen daha rahat uyuyabilirsin.
10 Yorumlabilincini kaybediyosun işte normal bişey vücut uyurken felç olur zaten ve ruh çıkması gibi olan şey ise bilincin yavaşça kapanması, sendeki sorun bu sanırım :D
yoksa normalde bilinç uyku halinde hızlıca kapanır :D10 Yorumla
+1 yılAstral seyahat aşamasına geçiyorsun ama çıkamıyorsun. Eğer çıkmak istersen yaz bana.
13 Yorumla- +1 yıl
Korkacak hiçbir şey yokki. Zaten istediğin * uyanıyorsun
Banada oluyor aynısı astral seyahat yapıyoruz gibime geliyo bayada araştırdım bunu yaşadığım şeye çok benziyo sende bir araştır
20 Yorumla
+1 yılbattaniyeye dikkat et acik kalmasin
ozellikle kalca bel bolumu12 Yorumla- +1 yıl
g.. ot bolgesi
orasi cok onemli acikta kalirsa oyle sorunkar çıkabilir
Uyku ölüm halidir.
Bende oluyor. Çıktığını hissediyorum ve her yanın gevsiyot12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMillet astralı beceremedim bilmek için aylarca uğraşıyor başaramıyor sen istemsizce basariyorsun. Helal yaw.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAraştırırsan cesurlasirsin. Korkulacak birşey değil ilgi çekecek birşey :)
+1 yılVücudun astral seyahate o kadar yatkın ki, milletin uğraşarak yapamadığını sen istemeyerek yapıyorsun. Odaklanma ve uyumadan önce hep bir şeyler düşün. Geçmiş olsun canım.
20 Yorumla
+1 yılŞu, içinde buIunduğun tek anIık ömrünü fırsat biI. Ve onunIa meşguI oI. Ne geçmişIe üzüI, Ne geIecekten kork!
10 YorumlaVücudun uyuşup ruhun bedenden çıkması ve bunun farkında olmann astral seyehat ama eğitim almadan yapman imkansız rüyadır o
13 Yorumla- +1 yıl
hayır ımkansız degıl ben yasıyorum. ne egıtım aldım ne bırsey. ruh uykuya dalış anında vücut titreyerek başlıyor ayrılmaya..
- +1 yıl
@Nursarigul Kesinlikle aynı şey bendede oluyor.
- 1 yıl
@Nursarigul bu ayrılma süreсi bendede oluyor ama tam çıkmıyor. Nasıl çıka bilirm
+1 yılUyurken yarı ölüyüz zaten ruh bedenden kısmen çıkıyor
20 Yorumla
+1 yıluyurken yarı ölüsündür Allah gece canınızı alıp gündüz tekrar veririm diyor sıkıntı yapma düşünme gecer
10 Yorumla- Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılevet bunu bende çok yaşadım, çevremdekilere de anlatamıyorum, tarifi çok zor, hatta bir kere kendimi yukarda gördüm, Kuranda da zaten gece uyuduğunuzda ruhlarınız alınır yazıyor, uyanacağınız zaman da geri verilir
20 Yorumla
+1 yılŞaka mı gerçek mi? Çünkü bunun bir adı var. Ruhun bedenini terketmesi
117 Yorumla- +1 yıl
Adını hatırlamadım ama bir arkadaşımın başına gelmişti. Ruhu bedenini terkedip başka bir bedene girmiş ve gelmişti çok ilginçti
- +1 yıl
Ciddiyim ben ama
- +1 yıl
Anlattım ya yukarıda. Arkadaşımın başına geldi
- +1 yıl
Bak arkadaşım uyuyodu sonra 8 gün uyanmadı. Birgün bir kız çocuğu geldi onlara benim felan dedi ailesi kafayı yedi nasıl olabilir felan. Meğerse ruhu bedenini bulamamış başka bir kızın bedenine girmiş
- +1 yıl
Buna inanmıyorum ama bir yerden daha duymuştum bir kitapta. İlk astral seyahatte bedenden fazla uzaklaşılırsa ruhun kaybolabileceği ve bedene geri dönemeyeceği ihtimali olduğu yazıyordu. Ama başkasının içine girme gibi bir şey yazmıyordu. Bence bunlar insanın zihnini kurcalamak ve etkilemek için uydurulan şeyler yani bazı kısımların uydurma olduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılUyku yarı ölümdür. Bu bir sorun değil bence. Gayet normal.
11 Yorumla- +1 yıl
bu normal bır durum degıl. ben yasadım bunu
+1 yılUyurken vücut uyuşacak tabiki çünkü bilinç kapanıyor. Ruh çıkar diye biliyorum ama hissedemezsin nasıl hissedeceksin zaten.
11 Yorumla- +1 yıl
Hissedıyorsun çünkü beynın ve zihnin açık rüyada olduğunu olayları an ve an yasıyorsun. Yasayanlardan bırıyım..
+1 yılUyku felci o, yıllardır karabasan olarak bildiğimiz şeyde uyku felci ve ben onu yüzlerce kez yaşadım özellikle çocukken.
10 Yorumla
+1 yılBazı insanların algıları fazladır bence bu konuyla ilgili bişey yaşıyosun
10 Yorumla
+1 yılAstral seyahattir o bilinçli yaparsan mükemmel sonuçlar alırsın bak izle onu aşama aşama anlatılır
10 Yorumla
+1 yıluyku halinde insanın bedeni ve ruhu başka çalışır.
senin ruhun çabuk uyanıp bedenin geç uyanıyordur muhtemelen10 YorumlaYa büyü vardır ya da musallatın merak ettiğin buysa 3. boyut cevabı
10 YorumlaTansiyonun düşüyor, çıkıyor olabilir. Ya da fazla düşünüyor olabilirsin.
10 YorumlaKAfana takıyorsun bu durumu ondan. Düşünmemeye çalış. 1-2 haftaya geçiyor.
10 Yorumla
+1 yılZtn uyurken ruhun cikiyor
Yari ölüsün
Uyuşuyorsa selavat getir
#rr20 Yorumla
+1 yılZor ve cool çocuğuymus snsnjajajsnsjjajsn tescilli ergen seni.
12 Yorumla- +1 yıl
Onun yası olmuyor be badi.
+1 yılbir sıkıntın varsa ya da kafana taktıgın her hangi bisey belki ondandıır
10 Yorumla
+1 yılBu bendede oldu bugün ve direk burayı açtım hatırlıyorum ne olduğunu sıcaktım battaniyenin içinde sonra abim boynuma ıslak peçete koydu bu ıslak peçete rüyaydı muhtemelen ama öyle bir şey oldu koydupu an yukarı doğru çıkmaya çalıştım zaten astral seyahatin ne olduğunu daha önce duydupum bildiğim için ilk lucid sandım yukarı doğru öekilirken korktum ve engel oldum kendime çok garip bi andı sıcaktım uykuluydum ana zihnim açıktı
00 Yorumla- Devamını Gör (132)
Devamını Gör(177)
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım