Dün gece Tam uyuyayacakkenn ilkildim ve bedenimden bir şey sicradi gözümü açtığımda geri Döndü, çok korktum bugün ise bir videoya denk geldim Kuran'da zaten uyurken ruhun bedenden çıktığı söyleniyormuş..
Zümer suresi 42. Ayet
Zümer suresi 42. Ayet
Cevap
7Cevap
Reis o senin hissedebilecegin bir şey değil korkudan halüsinasyon görmüşsün
Maks türk zekası😅
Kürt zekası diyebilirsin
Olsun ne farkeder, Sonucta aklın yok
Yav bi git ruhun bedenden çıktığıni yalnızca ölürken farkedersin ergen misin nesin
Pepe zaten hissettim diyorum gördüm demedim
Hissedemezsin diyorum ben gördün demedim Türkçe'nide geliştir sana zahmet
Bak arkadaşım Önce sen Konuşmayı öğren, tam uykuya dalarken içimden bir Bedenin yarısı çıktı hissettim sonra ilkildim ve Bedenime geri geldi. Yani içimde bir varlik daha hissettim bu ruh değil de ne olabilir? Üstelik ben Uyurkende diri kalan biriyim o yüzden bu mümkün kendini benimle kiyaslama
Canım benim içine giren bir cin karabasan olabilir ama ruhun değildir o
Kardeşim nasıl bu kadar eminsin? Yarı uyanık yarı uykulu bir haldeydim ve tam çıkacakken geri içime geldi. Eğer karabasan olsa uyurken olmazdim hem astral seyahat denen şeyde böyle oluyor yarı uyanık ama bilinc açık oluyor? Bilgin yoksa niye yorum yapıyorsun
Astral seyahat rüyada gerçekleşir dediğin gibi ruh bedenden çıkmaz kendim yaptım o yüzden biliyoruz bişeyler
Simdide ayeti inkar ediyorsun. Ayette Uyurken onların ruhunu alırız ama olduklerinde geri gelmemek uzere alırız diyor
Hem bende astral yaptım
Ayette bahsedilenin tefsirine bakmalisin...
Profili Pepe olan bir bucuru ciddiye alamam kb
Profilde gerekli cevabı Pepe bile vermiş susarmisin
Hiç olgun değilsin. Yanlış şeyler yapıp doğru sonuçlar Beklemeyezsin. Ne yaşadığımı bilmeden varsayım yapıyorsun bunun farkindamisin
Kaç yaşındasın da bana olgunluk çekiyon
27 yaşındayım ayyaş, sen
32 yyim ayyaş derken?
Evet kuranda Boyle bir sey var. Vucut kendinj korumak icin ram uykusu denen bir duruma geciyor
Evet doğru birini uyandırırken dikkatli olmak gerekir
Elimde satılık köprü var
Gerçek, niye insanları kandirayim
vay anasını duyda inanma
İçimdeki ruhu hissettim. Şöyle düşün yarışı çıktı geri ilkildigimde vücuduma dönerken Hissettim ve ürktüm. Alay edeceksen niye yazıyorsun kardesim
Tamam cuhela. Benim ne yaşadığımı nerden biliyorsun. Üstelik sen bişey yasamamişsin. Tepkilere bak komiksin🤣
Zeka düşüklüğü var sende soytari
Bence sıkı ört üstüne sen
Ne kadar cühelasın ln sen
Peki
Bilmiş gibi bir de cahil cahil yorum yapıyor. Türklerin özeti hahah
Haklısınız
Çok zekisin
asıl sen çok zekisin
Çok zekisinn
Asıl sennn
Kim dedi bunu sanaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Uykuya dalarken yaşadığın o ilkilme, bedeninden bir şey fırlamış gibi hissetmen çok normal; tıpta buna hipnik sıçrama deniyor 😴 Genelde yorgunken, stresliyken artıyor, ruhun kaçması değil yani. Kuran’daki ayeti de çoğu yorumcu mecazi, “ruh dinlenmeye bırakılır” gibi açıklıyor. Korkma, bedenin uyku moduna geçerken ufak elektrik atlamaları yaşıyorsun sadece 🌙✨