Trikotillomani hastalığı olan ve bir çözüme ulaşan kimse var mı?

6 senedir trikotillomani hastalığım var. Bu süreç içerisinde birçok piskolojik destek gördüm, ilaçlar kullandım ama nafile.. Hiçbir işe yaramadı aksine gün geçtikçe koparma şiddeti arttı. Eskiden aynalarla çok barışıktım, upuzun dalgalı saçlarım vardı ama şimdi toplayamıyorum bile. Aynalara bakamıyorum vazgeçemiyorum da. Ne yapacağımı bilmiyorum eğer benimle aynı şeyleri yaşayanlar ve atlatanlar varsa yardımcı olsunlar bana lütfen. Saçlarımı kazıtmayı düşünüyorum bu aralar. Hem eski uzun ve gür saçlarıma kavuşmak için, hem de bu süreç içerisinde koparacak bir saçım olmadığı için bu hastalıktan da kurtulabilirim diye. Lütfen bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olsunlar bana. Bu işe yarar mı? Veya başka bir şey mi yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
6 senedir trikotillomani hastalığım var. Bu süreç içerisinde birçok piskolojik destek gördüm, ilaçlar kullandım ama nafile.. Hiçbir işe yaramadı aksine gün geçtikçe koparma şiddeti arttı. Eskiden aynalarla çok barışıktım, upuzun dalgalı saçlarım vardı ama şimdi toplayamıyorum bile. Aynalara bakamıyorum vazgeçemiyorum da. Ne yapacağımı bilmiyorum eğer benimle aynı şeyleri yaşayanlar ve atlatanlar varsa yardımcı olsunlar bana lütfen. Saçlarımı kazıtmayı düşünüyorum bu aralar. Hem eski uzun ve gür
Trikotillomani hastalığı olan ve bir çözüme ulaşan kimse var mı?