Arkadaşlar psikolojik olaylar hakkında bilgisi olanlar yazsın lütfen gereksiz yorumlar yapmayın benim sorunum nedir?

Ben kendim konusunda çok zorluk çekiyorum ben hiç çocuk olamadım yaşıtlarım hiçbirşeyi takmadan deli gibi eğlenirken ben daha cocuk olmama ragmen birşeyleri düşünmekten çocukluğumu yaşamama engel oldum ve bu elimde olarak yaptığım birşey değil kendimi oldugumdan en az 10 yaş büyük hissediyorum görünüştw değil ama ruhen öyle hissediyorum içimde sanki birbirinden alakasız iki kişi yaşıyor ve ben bunu kimseye ifade edemiyorum anlamıyorlar halimi ruhum ve bedenim olarak ayırıyorum ben bu iki kişiyi ve sanki ruhum çok neşeli sürekli gezip eğlenmek isteyen biri ama bedenim hep yorgun ve ben bu yorgunluktan dolayı gün boyu hiçbirşey yapamıyorum günlerim boş geçiyor yinede hergün kilometrelerce koşmuşum gibi hissediyorum çocukluğumdan beri bedenim yaşına ayak uyduran bir kız olsada ruhum sanki herşeyi tecrübe etmiş gibi hnai bir cocugun önüne oyuncak atarsın hiçbirşey düşünmeden alır oynar ya işte ben bu oyuncak nerden geldi niye bana geldi nasıl geldi gibi işin ayrıntılarını kurcalamaktan kendi mutluluğuma engel oluyorum birisi gelir arkadaslarla birlikte tanısırız mesela o kişi gittikten sonra herkes onun yalancı samimiyetine inanır ama nedense onun yapmacık davranıslarını birtek ben görürürüm ve ben hiçbir zaman böyle olmak istemedim ben çocukluğumu yaşayıp eğlenmek istedim ama yapamıyorum bedenim mutluluk isterken ruhum uzun yıllar yaşamış tecrübe edinmiş biri gibi buna engel oluyor sanki içimde iki farklı insan varmış gibi lütfen buna alay etmeden düzgün yorumlar yapın anlayan bilen birileri konuşsun gerçekten delirmişim gibi hissediyorum ve birçoğunuz da hakkımda öyle düşünecek biliyorum ama ben böyle olmayı tercih etmedim iki kişinin kavgasını cocuklugumdan beri içimde yaşıyorum iki farklı birey hep zıt şeyler konusuyor ve ben bunları susturamıyorum anlamadım içerdekileri dinleyen üçüncü bir kişi de ben olabilir miyim bilmiyorum gerçekten çok kafam karışık psikoloğa da görüneceğim ama ağlamaktan derdimi anlatamıyorum yüzyüze konusarak benim derdim ne?
Güncellemeler
+1 yıl
Manik depresif kişilik bozukluğunu (bipolar) araştırdım arkadaşlar orda anlatılan kişinin dönem dönem iki farklı duyguları hissetmesi diyor ben bir dönem mutlu bir dönem mutsuz değilim iki duyguyunda aynı anda hissediyorum ama bitek depresif kısmını dışa vuruyorum
Arkadaşlar psikolojik olaylar hakkında bilgisi olanlar yazsın lütfen gereksiz yorumlar yapmayın benim sorunum nedir?