Psikolojik sorunlarınız var mı?
Bende depresyon coklu kisilik bozuklugu davranis bozuklugu uyur gezerlik birde sizofreni var 😂
Bende depresyon coklu kisilik bozuklugu davranis bozuklugu uyur gezerlik birde sizofreni var 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Doktorun dediği her jargona hastalığım diyeceksek işimiz var. Hem şizofrenim, hem major depresyondayım, hem şiddetli okb var, hem şiddetli anksiyete var ve en çokta bipolarım, şunlar söyle dursun üstüne bir de cinliyim.
Yalan bunlar kardeşim. Hiçbirimizin bir pok olduğu yok işin doğrusu.
Bilinç altıma ve en önemlisi de kendim ve psikolojim üzere master yapmış olmama güveniyorum. Doktor beni benden daha iyi bilecek değil.12 yaşından beri major depresyondayım doktora göre. Adam her seanstan para alıyor bir 12 yıl daha bana major depresyondasın demek için benden aldığı parayla ev alır.
Psikolojim yerinde ama davranış sorunlarım var, sanırım. Elimde olmadan saçma sapan hareketler yapıyorum. Gün sonunda kafamı yastığa koyup tavana baktığımda da düşünüyorum, ''Ben niye böyleydim bugün?'' diye. Rahatsızlık değil ve herhalde çoğu kişiye olan bir şey bu.
Ben de, ah bir bilsem. O zaman her şey daha kolay olurdu.
Major depresyon - okb - sizofreni baslangici
Dostum neler kullaniyorsun?
Cevap
2Cevap
Kendime takintiliyim çok kafaya takiyorum ve uzuluyorum mesela bu ne olabilir bide maşallah sana ya bune çok bozukluk bole :D
Allah Allah hem hastasın bunun farkındasin ve duzelemiyorsun çok büyük bir aci mi gecirdin ne oldu bu kadar bu yasta yani bitane de değil maşallah :D say say sonu gelemedi
Kiyamam ya çok üzüldüm o psikolojik ilaçların bide çok yan etkisi var demi inşallah iyilesirsin hemn
Özel değilse ne yaşadın bu kadar aşk acısı mi anneni ya da babani falan mı kaybettin ne oldu yani
Kac yil oldu peki ablamin arkadasida ilaç içerek unutmuş sevgilisini yoksa kafayı yicekmis
Anladım ne kadar teselli etsemnde onun yerini hicbisey dolduramaz zamanla geçecek inanki benim arkadaşım 2 yılda anca unuttu çok zor oldu ama hissislesiyosun ve senin için daha iyi bir tecrübe oluyor olgunlasiyorsun umarım sende tez vakitte mutlu olursun
bende de obsesif kompulsif bozukluk var takıntı hastasıyım bide uyumsuz
Evet ruh hastası olduğumu düşünüyorum bazen nsnsbssbjdbs
Bilemem
Depresyon anksiyete borderline kişilik bozukluğu ptsd
Olmaz mı ayıp ediyon 😒 haddinden fazla
Hayy maşallahh 😊
Kardeş bize rahatsızlık bırakmadın ki.
Uyurgezerlik bende de var
Sende de olmayan șey yok
Espirimiydi o
Bende de var ama ne olduğunu çözemedim
Allahıma şükür öyle sorunlarım yok :D
Kişilik bozukluğu olabilir.
war olmazmı deliyim yetmezmi
Çok komik mi yani
Gerçekten o rahatsızlıklara sahipseniz ve gülüyorsanız atlatmışsınız ya da barışıksınız şayet alay ediyorsanız aman yakalanmayın son gülen iyi güler derim!
Evet gerçekleri söylemek rahatsızlık olabilir haklısınız gülmeye devam edin 😀
👍 😀
sende herşey var kardeş :dd
Ben bipolarim galiba
Hayir. Teshisi kendim koydum. Canim kendim
Oylemi
Var bir miktar
Herkesin vardır 😂
Yok.
vardı bir ara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar