(Kesin çözüm) Sivilce, cilt yağlanması, saç dökülmesine, cilt lekesi problemleri olan kimler var?

Merhaba arkadaşlar önecelikle saç yağlanması, sivilce ve saç dökülmesi sorunundan başı ağrıyan bir insandım çok ucuz ve çok kolay bir yöntemle bu sıkıntımdan kurtuldum. Bizim inancımızda yanlızca kendine müslümanlık yoktur. Ve size kısa ve kolay bir yöntemle nasıl kurtulacağınızı anlatıcam bu problemlerden..
(Kesin çözüm) Sivilce, cilt yağlanması, saç dökülmesine, cilt lekesi problemleri olan kimler var?
Evet arkadaşlar bu bitkinin adı Yakı otu beni sivilceden, saç dökülmesinden, cilt yağlanmasından kurtaran Allahın yarattığı mucizevi bitki. Şimdi bu saydığım tüm problemlerin hepsinin ana sebebi Dht (Dihidrotestosteron) Yani testesteronun daha güçlenmiş hali rgenlik döneminde genelde erkeklerde bu hormon çoğalmasıla aynı zamanlarda bazı bayanlardada bu hormon işlev gösteriyor kadınlarda erkek tipi saç dökülmesi dedikleri problem. Dht vücutta sebase bezler yani yağ bezlerini aşırı aktifleştiren ciltte aşırı hücre üremesine ve ölü hücre sayısının artmasına aynı zamanda kıl köklerini kılcal damarlardan ayırarak beslenmemelerine sebep olan hormon. Cilt lekesi aynı fazla yağ ciltte ölü hücre ile birleşince gözenekleri tıkar uzun süre tıkalı kalan gözenek gerekde güneşinde etkisiyle cilt lekesi olarak kalır. Şimdi gördüğün gibi sorun ana ve tek nedeni bu hormon bazılarında vücut dht reseptörlerine hasas oluyor yani herkeste var ama bazılarında cilt saç bu hormona duyarlı.. Şimdi siz bu hormonu baskılayabilirseniz cilt yağlanması azalıyor, saç kılcal damarlardan iyi besleniyor. Ayrıca aşırı hücre üretimi ve yağlanma azaldığı için cilt lekeleri azalıyor en azından yeni çıkmıyor ve eskiyi tedavi etmeniz için size olanak sağlıyor. Burda yakı otu burda devreye giriyor Testesteronun dht'ye dönüşmesini engelliyor bu bitki. Doktorda hormon hapları var ama hepsi kimyasal arkadaşlar mesela siz Prosica diye bir ilaç var dht dönüşümü engelliyor. Ama bu ilaç müthişyan etkileri var örneğin erkeklerde jinekomasti gibi kullananlar pişman bu yüzden ben doğala yöneliyorum. Evet duydunuz bu bitki bu hormonu engelliyor. Şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar oyuna gelmeyin bu bitkiyi emin olun doktorlar batı tdünyasıda biliyor her zamanki gibi kapitalizm oynuyor.(Devamı güncellemede)
Güncellemeler
+1 yıl
Sivilce problemi için ne kadar paralar kozmetiğe harcanıyor cilk lekesi ayrı saç dökülmesi için hormon hapı 60-70 tl düşünün herşeyi biliyorlar ama bizi kullanıyorlar. Benim bahsettiğim bitki kilosu 30 -40tl 3 tl ye bir poşet geliyor 1 ay gidiyor bana. Niye milyon dolarlık bir sektörü 3 tl lik bir bitkiye tercih etsinler mantıklı düşünün neyse sizlere faydalı olmaya çalıştım sadece çünkü üzülüyorum butür oyunları gördükçe, Yapılışı kesinlikle kaynatma yok çünkü bunların içinde bitkisel aromalar var
Güncellemeler
+1 yıl
kaynatırsan uçar tırt olur. Bardağa iki üç tutam atın kurumuş yakı otu sonra kaynattığınız suyu bardağa koyun hemen üstünü çay tabağı ile kapatın 5 dk bekleyin açtığınızda üstte yağ tabakası oluşucak eğer olmadıysa yanlış yapıyorsunuz o yağı çok önemli sorma istiyenler sorabilirler sorularını