Çözüm bulmakta zorlandığınız bir cilt problemi var mı? Hangi cilt probleminin çözümü daha zordur sizce?

Çözüm bulmakta zorlandığınız bir cilt problemi var mı? Hangi cilt probleminin çözümü daha zordur sizce?

Bence kesinlikle yağlı ciltler, bence çözüm ise yarasa bile vücut cilt buna alışıyor ve uygulamayınca daha da çok yağlanıyor.
Cevap
9Cevap
sivilceler
Sakalda kepeklenme var maalesef cildiyeye de gittim sonuç yok. Askerden beri de başıma bela oldu.
Egzama yaşıyorum. İlaç kullanmayı bıraktığım gibi geri oluşuyor. Vücudum da çok kuru.
Yüzüm aşırı yağlı ve şuana kadar tam çözümünü bulamadım 😢
Yağlı ciltler için yüz yıkama jeli kullanabilirsin
Kesin çözümü yok diye biliyorum ben de. Sadece yağlanmayı geciktirebilirsin ama tamamen engelleyemezsin. Cilt tipin bu şekilde çünkü. La roche posay effaclar serisini öneririm
Anladım:) Bi de Biodermanın mat control diye bir kremi var. Cildi matlaştırıyor, yağlı görüntüyü azaltıyor
Son olarak şöyle bir şey önerebilirim. Bunun etkisi olduğu söyleniyor istersen bi bakarsın www.trendyol.com/.../yag-emici-volkanik-tas-cilt-matlastirici-gercek-lav-tasi-cilt-bakim-aleti-oil-absorbing-roller-p-259229632
Rica ederim. Faydam olursa ne mutlu 🤗
Oluur gerçekten onu diyecektim ben de. Merakla bekliyorum 😄
İyi günleeer 🙋🏼♀️
Cilt problemi değil sanırım ama dudağımda kararma var aynı sigara içmiş gibi ama içmiyorum garip morumsu siyahımsı bir tabaka var nasıl geçer bilmiyorum internette bulamadım yaşamış olan ve nasıl geçeceğini bilen varsa bana ulaşsın lütfen
Egzama ve sivilce çok zor ikisi de
Tüm cilt sorunları
Ucu olmayan sivilceler
Sivilce izleri
Evet sırtımı kaşımak da zorlanıyorum 😂
Sivilce allah belasini versin sivilce gibi
Sanırım sivilce izleri. Çözüm yok gibi.🤔
Yok bende
Çok şükür yok.
Siyah nokta.
Yağlı ciltler sorunlu oluyor
Yüzümde noktalar var