Kızarıklık
Sivilce
Lekelenme
Yağlanma
Kuruluk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim cildimde pek bir sorun yok sadece sivilce çok çıkıyor birde bazen yaz aylarında yüzüm kızarır beyaz tenli olduğum için. ve kış aylarında da dudaklarım çatlar o zaman da nemlendirici sürüyorum zaten. sivilceler için de sağlıklı beslenmek yetiyor benim için. zaten sağlıklı beslendiğim zaman spor yaptığım zaman ya da cilt bakımı yaptığım zaman pek sorun olmuyor cildimde ya da kalıcı sorunlar olmuyor.
Kuruluk, ve ince çizgiler. Malum yaş geldi ve geçiyor. Çizgileri artık yaştan dolayı zaten kabul ettim ancak cilt kuruluğu daha da kırışık yapacak diye korkuyorum. Cildime çok fazla makyaj yapan biride değilim. Cildim temiz olsun bakımlı olsun bana yeter. Fazla makyajra zararlı. Yani elimden geldiğince tercih ettiğim ürünlerin doğal olmasını tercih ediyorum bunun için ama yinede kuruluğun önüne gecemiyorum.
Ciltteki lekelenmeler çok kötü maalesef zamanında güneş kremi kullanmadığım için yüzüm esmer bedenim beyazdı şu an düzenli leke açıcı bakım kremi güneş kremi ve serumu kullanıyorum o yüzden yüzüm beyazlamaya başladı ama kullanmayı bırakınca tekrar eski haline dönecekmiş gibi geliyor
Güneş lekesi oluyor yazın.
Hafiften çillenme
Güneşte fazla kalınca ciltte kızarıklık
50 faktör güneş koruyucu kremi düzenli sürmeyi ihmal ettiğim için oluyor aslında
Cevap
11Cevap
Benimde cildim kuru aslinda çoğunlukla bu sekilde çıkmasına sasirdim doğrusu teşekkür toplumsal bir durum kuruluk
Kuru bir cildim var. Bı sürü farklı marka nemlendirici denedim kendime uygun olanı bulmak için en sonunda buldm ve stok yaptm yanmdan ayırmıyorum.😅😅
Cilt problemim yok aslında ama sadece bir tık daha nemli olmasını isteyebilirdim belki
Egzamaya bağlı kuruluk ve kızarıklıktan inanılmaz şikayetçiyim. Son 1 haftadır yüzüm perişan
Bazen kuruluk hissediyorum onun dışında bi sorunum yok
Dönem dönem yağlanma oluyor ve kış mevsiminde kuruluk
Kuru cildim var hassas sürekli nemlendirici ile gezmek zorundasin
Cilt tonu eşitsizliği kesinlikle en büyük sıkıntı budur net
Benim cildinde benler var ve güneşe çıkınca iyice oluşuyor ne iyi gelir bilen var mı güneş kremi falan kullandım etki etmedi sizce ne kullanmaliyim
Lekelenme daha kötü bence
Güneş alerjisi, kızarıklık ☹️
Gözenekler belli oluyor artık yaşlandık
Havadan dolayı çok etkileniyorz
Şıklardakilerden hiç birini yaşamıyorum sanırım
Gülerken yüz kusurum oluşuyor nefret ediyorum
Güneş sigara hormonlar
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
Yüzüm yağdan parlıyor
Kuru ve sivilce
Kuruluk
Göz altlarindan