Sabahlari ve oglen-aksam yemegi haric aciktikca kuru yulaf ezmesi yemek kilo vermeme yardimci olur mu?

Ben diyet yapiyorum sabahlari yulaf ezmesini pisirip sutle yiyorum. Aksama kadar her sey cok guzel gidiyo hicbir sekilde diyeti bozmuyorum ama okuldan eve gelince sikintidan bozuyorum ac gibi hissediyorum kendimi. Bide ygs lys stresi girince isin icine asiri yemis buluyorum kendimi sonra da pisman oluyorum. Malum sinavlar bitene kadar spor da yapamiyorum. bir 7-8 kilo vermem lazim. bir arkadasim soyledi o da yulaf ezmesi yiyomus ama pisirmeden ve sutsuz iki kasik, sonra uzerine su iciyomus ki midesinde sisip daha uzun sure tok tutsun. Oglen ve aksam yemeklerinde protein agirlikli besleniyomus et tavuk falan eger arada acikirsa da bir kasik yulaf ezmesiyle yine ustune su iciyomus. Ve boylece 10 gunde 5 kilo vermis. Sizce denemeye deger mi? Ve lutfen simdi bosver sinavdan sonra halledersin demeyin cunku ben gecen sene 10 kilo vermistim sporla falan ve simdi geri alirsam gercekten psikolojik olarak cokerim.
Sabahlari ve oglen-aksam yemegi haric aciktikca kuru yulaf ezmesi yemek kilo vermeme yardimci olur mu?