Ancak sobanın yanında oturup ısıtınca sıcak oluyor bu durum beni çileden çıkarıyor !
Napabilirim
Napabilirim
bu tavsiye ilginç gelicek inanmazsın belki ama işe yaramış bir tavsiyedir ayaklarını soğuk suyla yıka sıcak su üşümeni artırır soğuk suysa sıcak tutar çivi çiviyi söker unutma gerçekten dene bence emin ol şaka filan değil
Bunu bende düşündüm ama daha kötü oluyorum öyle yapınca birde Lokman Hekim demiş ya ayağını sıcak tut basını serin 😊 peki sizde var mı üşüme denediniz mi bunu
lokman hekim doğru söyler herzaman ama sıcak daha çabuk üşütür bir karışım önerebilirim
Önerirsen sevinirim 😊
elbette
Eee nerde?😊
benimde öyle 3 kat çorap ve ev botuyla bile ısınmıyor alıştım ben artık takmıyorum.:D regl dönemleri acısı çıkıyor ama yapacak bişey yok
Çok kötü bir durum
ınan bana yanlız degılsın sozde evde dogalgaz yanıyor ama hıc faydası yok ayaklarım buz tutttu resmen benımde
Genelde böyle mi sizinde?
Ayaklarınıza bacaklarınıza kullandığınız su ılık olsun daha iyi oluyor nedeni ise, mesela banyoda çok sıcak su kullandığımız da sonradan ayaklar daha çok üşüyor
Çorap giy hep, bide pekmez, helva falan ye vücudu sıcak tutar o
Tatlı şeyler yerim ama faydası yok mutfağa gitmeye ödüm kopuyor ayaklarımı nasıl çekiyor anlatamam
Cevap
12Cevap
İki kat çorap giy. Rahatsız olurum dersen bir kat naylon bir kat pamuk çorap giy daha rahat oluyor.
Naylon sağlıklı değil diye tercih etmiyorum pek
Eteğin elbisenin altına çorap giymiyor musun? Ayrıca şu zamanda yapılanlara sağlıksız diyemezsin bence 😊
Neden
İnce çorapları dışarı çıkarken yazın giyiyorum
Tabiki pamuklu kadar sağlıklı olmayabilir fakat her geçen zamanda daha kaliteli ürünler üretiliyor ve daha doğal olması için ellerinden geleni yapıyor firmalar. Sadece çorap değil konu, mesela poşet. Oda naylon 😊
Poşet mi öneriyorsun
İki kat çorap diyip susma hakkımı kullanıyorum 😂
benimde of ya patik giydim hala soğuk
Ne olacak böyle
Ben çare aramaya devam 😊
Bak pembeli ne yazmış 😊
Hayır sıcak suyla yıkama ayaklarını diyen 😊
Dünden beri deniyorum sonuçları paylaşırım 😀
ılık su kullan ayaklarına mümkün olduğunca
denedim işe yaradı sıcak su kullanınca ayaklar kısa süre sonra hep sıcak su istiyor bundan dolayı soğuğa yakın ılık su tavsiye ederim :)
Hep aklımdaydı daha erken yazacaktım unutuyordum inşaallah sizde de işe yarar rica ederim
Bende ayni durumdayim ogrenirsen banada soyle
Beni anca sen anlarsın 😊
İnşaallah
Kıyamam gel sarılayim isinirsin ;)))
Isı bandı kullan kalın çorap giy
Isi bandırma nedir?
Bandı
Teşekkürler
Sürekli hareket halinde değilim evdeyim zaten tembellik yapmayı çok seviyorum 😊
belli niye üşüyor :) Bazı durumlarda ayaklar kadar eller de kan dolaşımı yetersizliğinden etkilenir ve ayaklarla birlikte eller de sürekli üşür. Hareketsiz bir yaşam tarzı, örneğin bütün gün iş yerinde, okulda masa başında oturuyor olmak, bu duruma zemin hazırlıyor olabilir. Gün içinde biraz daha hareketli olmak, yürüyüş yapmaya zaman ayırmak kan dolaşımını düzenlemek ve ayaklarınızın üşümesine engel olmak için faydalı olabilir.
İki çorap giy terliksiz hezme
Değişen birsey yok yine aynı 😣
ulan ben burda geberiyom be
Niye
2hatta 3 cift corap giy üstünede terlık giy
Ama sürekli de çorapla durulmuyor ki 😣
ayagın cıplakmı geziyosun
Lavaboya giderken çıkarıyorum onun haricinde genelde giyerim tabi
lavobaya giderken nıye cıkarıyosun kı
Temizlik açısından çıkarılması gerekir
terlık giyiyosun ama dimi
Tabiki 😊