Sahura kalkınca üşüyen sadece ben miyim? Her sahur niye bu kadar üşüyorum?

Karın ortasından çıkmış gibi üşümek normal mi?🙄🥶
Yataktan kalkınca üstüne kalın birşeyler almalısın. Çorap, yelek, hırka, bere.. vs
Çünkü yatağın içi daha sıcak ve huzurlu geliyor. Bu yüzden yataktan çıkası gelmiyor insanın. Hatta kılması en zor ve önemli namazlardan birinin sabah namazı olması da bu yüzden bence
EyvAllah
Cevap
29Cevap
Bunu ben de yaşıyorum ya sahur yaptıktan sonra öyle bir üşüyorum ki inanılmaz yani bu aynısı iftardan sonra da geçerli ama sahurda inanılmaz bir üşüme tutuyor artık üç tane dört tane yorgan üstüste koyup bekliyorum ısınmak için.
Bende çok üşüyorum her gece sahur öncesi duş aldığım ve incecik giysilerle dansöz gibi dolaştığım için
🤪
Banada oluyor öyle sanırım biz de kansızlık var
Ben bile hasta oldum ordan düşün yani 😄 oruç tutamıyorum ☹🤧
Yalnız değilsin 😂😂 bende üşüyorum ama kansızlıktan olacağını sanmıyorum kanım yüksek 😂
Sahura kadar uyumuyorum, önceden öyle idi.
Evet tek sensin 😂
Bende üşüyorum sürekli. zaten bir gece birde sabah kalktığım zaman üşüyorum ve üşümeme devam ediyor bir süre. sanırım vitamin değerleri ile ilgisi olabilir. ya da gece soğuk olduğu için de olabilir. ama insan uykudan uyandığı zaman sürekli üşür vücut kendine yeni yeni geldiği için. afiyet olsun. :)
Teşekkür ederim
bende geçen iftarda üşüyordum ouy dondummm kaçta kombiiiiii diye galeyana getirdim bizimkileri babamda garibim üşüdüm diye 50 c çıkarmış 😂😂😂
Asgjk 🤭😄
Ben üşenmem ama uykudan kalkınca huysuz olabiliyorum. Zaten sahura kadar uyumam çoğu zaman o yüzden pek problem yaşamıyorum bu konuda 😄
Sadece hava soğuk bu önemli, sıcak havada üşüyorsan sorun var
Ruhen üşüdüğünü hissedersin bazen öyle bir şey bu
Hafif bir üşüme bana da gelir. Siz de kansızlık olabilir gibi..
Çoook soğuk oluyor akşamdan sonra😄 o yüzden çok normaldir :) geçmiş olsun
Yalnız değilsin 😃 yelek ve patikleri hazırda bulundur kalkar kalkmaz giy 😃
💗🙃 üşüme hasta olursun kıyamam 🥹
Aman haa dikkat et hastalık çok kötü bilmiyom kısa sürede mi toparlanırsın benim günler sürüyo😣
Çok geçmiş olsun 😏 geçer belki hı 😴
Bende her sabah uyandığımda bir üşüyorum ki... Üzerimize kar mı yağıyor nedir...
Kansızlık 😂
O bardağın su yeşili renginden bende de var 🤭
Benim üşümem için sahur, iftar farketmiyor 🥶
Bende çok üşüyorum şu an ama ben fena üşütmüşüm o yüzden
Teşekkür ederim
Ben sahurdan iftara kadar donuyorum. 🙂
Sıcacık kumlardan serin sulara ağlıyorsun :) i güzel yatağından ve yari uykulu bunu hissetmen gayet normal ki kadınlar hep aynı
kan şekeri düşüklüğü oruç tutarken üşüyormusun?
bigün oruç tutma hastaneye git şeker yükleme testi yaptır 12 saat önceden yemek yemeyi kes reaktif hipoglisemi teşhisi koyacaktır yemek yedikten 3-4 saat sonra kan şekerin ciddi derecede düşüyor olabilir buda vücudun enerjisiz kalıp ısı üretememesi ve üşümeni ama titrememeni açıklar teşhisim doğruysa oruç tutamazsın çok tehlikeli kanın damarlar içinde pıhtılaşıp pıhtı atması kalp krizi inme damar tıkanıklığı bayılma nöbetleri kusma aşırı terlemeden su kaybı ve buna bağlı böbrek yetmezliği tansiyon düşüklüğü yapabilir ve bunlardan kusma hariç herhangi biri seni öteki tarafa gönderebilir :)
ey cemati müslimin haklarınızı helal ediyormusunuz (helal olsun) bende helal ediyorum niyet ettim allah rızası için hatun kişinin cenaze namazına uydum hazır olan imama diye niyet ediyoruz allahın izniyle bu kardeşimizide allah katına gönderiyoruz mekanı cennet olsun ey mümin kardeşim sana soracaklar rabbin kimdir diye rabbim allahtır de kitabını sorduklarında kuran-ı kerimdir de hz muhammed mustafa (s. a. v.) hakkında ne düşünürsün dediklerinde o allahın kulu ve elçisidir de amin galiba toprak atmayı unuttuk :D
vasiyetini avukatın okur varsa tabi :D
onuda yapabilirim hatta istersen akrabaların arasında arabuluculuk bile yapabilirim :D
En İyi Cevap