Diğer Ayaklarım üşüyor hep ben zombimiyim😬? NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor Kurutma makinemden koku geldi umarım yanmaz sjsjj Güncellemeler1 yıl Fakirmişim ayaklarım o yüzden üşüyormuş bir arkadaş öyle diyor😬 Ayaklarım üşüyor hep ben zombimiyim😬? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. değilsin 1 0 Yorumla
Believer34 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kadınların çoğu Ağustos ayında bile üşüyor. Korkma. Zombi değilsin 😀 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Niye öyle Yorumla Believer34 1 yıl Regl olayından dolayı bence Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 673 cevap paylaştı. Zombi olsan üşümezsin Nenelerimizin ögütlerinden verelim hemenTahin pekmez ye 1 4 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Tahinli kek yaptım kan yapar mı sjsb Yorumla Tempæst 1 yıl hepsini ben yersem sana yapmaz dsfkg Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl 😂😂😂 Yorumla Tempæst 1 yıl getir bakalım keki dkfdg Yorumla
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 55 , eic 82% 1 yıl ayakları sıcak tutmanın yolunu bul. su ısıt şişeye doldur daya ayaklarını. mazallah çccun olmaz ilerde 1 0 Yorumla
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ben de gece gündüz sürekli üşüyorum nolcak bu halimiz 1 0 Yorumla
Knightdark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 305 cevap paylaştı. Zayıfsındır ve kan eksikliği olabilir vampir dişlerini kullan arada 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. 1nci derece zombisin. 3üncü derece de Allah rahmet eylesin deriz. 1 0 Yorumla
Arc-en-cieel Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Biz mi normaliz insanlar anormal anlayamadım dün etek ve crop giyen vardı 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 457 cevap paylaştı. Hava soğuk ondan yazın üşümez 😂 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Yazında üşüyo Yorumla u Cendere1910 1 yıl Neden acaba niye üşüyor ayakların kansızsin ozaman Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ayaklardan başlamış dönüşüm 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Ölüyomuyum yoksa Yorumla Cavendish 1 yıl Nabız da atmıyorsa çoktan dönüşmüş de olabilirsin bir yokla :D Yorumla
Burakbiss Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Benimkilerde hep yanıyor 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl 😂Benimkilerde hep sogik Yorumla Burakbiss 1 yıl Birbirlerine tutalımda normale dönsünler 😂 Yorumla
Maisie Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Benimde elim ayağım hep buz gibi var bi zombilik😂 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bizim buralarda böylelerine vitaminsiz derler 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben bir bütün olarak üşüyorum neyseki 1 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Isıtıcak biri yok 🤣🤣 1 0 Yorumla
HamzaAskaroglu Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 312 cevap paylaştı. Benimkilerde bir türlü sıcak kalmıyor. 1 0 Yorumla
KotuAdamxx Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 628 cevap paylaştı. sevgili yap bi tane ısınır yanarsın 1 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yanlış diyor o arkadaş bence pandif al 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Diğer konusunda 967 cevap paylaştı. Çift çorap giy 😂 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Zayıf misin 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Çok zayıfım Yorumla Kadirk34 1 yıl Anemi olabilir mi? Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Kansızlık belirtisi. 1 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 377 cevap paylaştı. Havlu çorap giy 1 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. zombisin 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Oylesin 0 0 Yorumla
Kaptan_Cousteauu Takip Et Guru Yaş: 43 1 yıl Diğer konusunda 458 cevap paylaştı. Reglisin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
değilsin
Kadınların çoğu Ağustos ayında bile üşüyor. Korkma. Zombi değilsin 😀
Niye öyle
Regl olayından dolayı bence
Zombi olsan üşümezsin
Nenelerimizin ögütlerinden verelim hemen
Tahin pekmez ye
Tahinli kek yaptım kan yapar mı sjsb
hepsini ben yersem sana yapmaz dsfkg
😂😂😂
getir bakalım keki dkfdg
ayakları sıcak tutmanın yolunu bul. su ısıt şişeye doldur daya ayaklarını. mazallah çccun olmaz ilerde
Ben de gece gündüz sürekli üşüyorum nolcak bu halimiz
Zayıfsındır ve kan eksikliği olabilir vampir dişlerini kullan arada
1nci derece zombisin. 3üncü derece de Allah rahmet eylesin deriz.
Biz mi normaliz insanlar anormal anlayamadım dün etek ve crop giyen vardı
Hava soğuk ondan yazın üşümez 😂
Yazında üşüyo
Neden acaba niye üşüyor ayakların kansızsin ozaman
Ayaklardan başlamış dönüşüm
Ölüyomuyum yoksa
Nabız da atmıyorsa çoktan dönüşmüş de olabilirsin bir yokla :D
Benimkilerde hep yanıyor
😂Benimkilerde hep sogik
Birbirlerine tutalımda normale dönsünler 😂
Benimde elim ayağım hep buz gibi var bi zombilik😂
Bizim buralarda böylelerine vitaminsiz derler