Gittikçe kilo alıyorum 45kiloydum 48 49olmulum göbeğim haftalardır inmiyor ne yapabilirim kendimi pantolonun içinde boğulacak Gibi hissediyorum

Gittikçe kilo alıyorum 45kiloydum 48 49olmulum göbeğim haftalardır inmiyor ne yapabilirim kendimi pantolonun içinde boğulacak Gibi hissediyorum

Cevap
35Cevap
Kendinizi buradaki abazalara teşhir edip, nefes aldığı her varlığa yürüyen abazalardan görüş almak nasıl bir mantık aklım almıyor.
osursan iner bence abartıyorsun :) minak bir şey mişşsin
Ya 40 kilo olanında göbeği var 60 kilo olanın da bu ne saçmalık göbek sadece kilolularda olmalı 😂😏
Şişkinlik ödemdir o. bol su ve bitki caylarindan faydalan. abur cubur tüketiyorsan kes. hemen iner.. bendeki göbeği görsen aklin şasar. beterin beteri var kuzum..😅
O kadar yemeyin içmeyin spor yapın dedik hayriyeler dinleyen kim
Verilmicek bşe değil dilersen yardımcı olabilirim👍
Azıcık minicik göbeğin varr ben de çok zannettim takma bunu
Çok rahatsızin
M
Kötü durmuyor biraz diyet ve alt karın çalışarak 1 ayda toparlarsin
yagli yagli iy. kat kat oluyordur oturunca o. git spor yap hemen.
Kilon da yok ki karın egzersizleri yap sıkılaşsın biraz
sende mesele takıntı olmuş sanırım 48-50 vs bunlar kilo değil. göbeğinde de bişey yok.
Iyyy bu ney böyle bir domalsan direk arkaya kayar gider ki önün
Tek derdin bu olsun.. kanser olmadan önce böyle dertlerim ağır gelirdi meğer
Yemek yedikten sonra hemen oturma.
Minik bir ayva göbeği yakışmış bile.
Bana çok tatlı geldi ama askim
Fotoğrafini buraya koyup abazalara malzeme çıkarmamanı öneririm ama. Göbeğin rahatsız ediyorsa mekik falan çekebilirsin yağla şekere kısıtlama getirebilirsin bol bol su içebilirsin bi de ben karın kasi için şey yapıyordum duvara dik şekilde uzan (yataktada yapabilirsin) ayaklarini duvara koy 90 derece olacak şekilde kare olacak ayakların ve duvarla kalçan yerde duruyor üst beden yatiyor ayakların dizler kirilmis şekilde duvarda gobegin ve kalçanı kaldırıp indiriyorsun. Kaldırınca zaten dizinin üst kısmıyla gogsune kadar dumduz olacak şekilde duruyorsun böyle karnını indirip kaldirinca hem kalcan toplanır hem gobegin erir baya etkili adinı unuttum pozisyonun umarim anlatabilmisimdur
Yemene dikkat et göbeği eritmek zordur
Ne göbeği kızım deli misin
göbüşün güzel ya
Gobek mi nerde sen gobek gormemissin
50 60 kiloya kadar büyük değil
göbegin yok ki
Yav bu göbek mi?
Amma Pimpiriklisin.
şu an iyisin ama hafif egzersizler yap
Çok güzel görünüyor ne göbeği var
Bence gayet güzel
senin göbeğin yok ama sınırdasın olabilir her an
Niye ne var ki göbeğinde
Yediklerine dikkat et, yürüyüş yap
Sende ki de göbek mi
Hımm zayıfla aşkım
Spor
Boy kac
Bence çok hoş duruyor
E gayet iyisin ki sorun ne b
Derde bak
Sende böyle vücutla hayattan sogursan biz napakk
İyi göbeğin var.
Çok büyük derdin varmış
Etek giy
Hamilesin
Nerde göbek
doğur
Göbek yok ki
Yas kaç
Çok güzelsiiiin
Çok büyük değil ki
vaovv göbeğe bak :D
Göbek yok be o kadar
saçmalama istersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, ilk olarak bir soluk al ve kendine biraz şefkat göster. Göbek dediğin şey hepimizde var, minik de olsa di yetkililer gibi davranma kendine 😇. Fotoğrafını inceledim ve düşündüğün kadar ciddi bir durum yok. Belki zamanla vücudunun şeklinde ufak değişiklikler oluyor. Ama unutma, özgüven vücudunun şekliyle değil, senin içinde saklı 🌟.
Kış aylarında şekerli içeceklere dikkat etmek iyi bir başlangıç olabilir. Ayrıca düzenli bir su tüketimi seni hafif ve enerjik hissettirebilir! Küçük egzersizlerle hem rahatlayabilir, hem de minik sıkılaşmalar sağlayabilirsin. Bunlar göbeğin için değil, tamamen kendini iyi hissetmen için öneriler. Lütfen kendine haksızlık etme, çünkü sen harikasın! 💕