Hayattan soğudum?

Eskiden bakımlı neşeli enerji dolu biriydim. Boş vaktimde evden çıkmasam bilene makyaj yapardım saçlarıma yağlar sürüp bakım yapardım. Her gün kremler bakımlar diyetler falan. Corona zamanında bilene ruj falan sürüyordum. Annem kanser geçirdi. Çok zor 2 sene geçirdik ailecek. Şimdi o eski halime dönemiyorum. Günüm nasıl geçiyor anlamıyorum. Bazen saçımı bilene 2 gün taramıyorum. Bugün rastgele alışverişe gittim annem acil bir sey lazım dedi. Saçım başım dağınık yüzüm bembeyaz, göz altım mor, üstüme acil diyince ablamın ceketini giydim bol geliyor ama bana, saclar at kuyruk ama saçlar dolaşmış yani berbat gözüktüm. Bide gül hastaliğı var bende yüzüm hep kırmızı. Arkadaşımi gördüm yasıtım. Kendimi berbat hissettim. Kız zayıflamış, seksi giyinmiş, saçını sleek topuz yapmış majyajlı bakımlı. Çok utandım. Şansıma hep tanıdıkları da gördüm. Ne bilim eskiden bende öyleydim özendim yine eski günlere ama dönemiyorum zorlanıyorum. Annem hasta olunca acil doktorlara gidiyorduk 5 dk da hazırlanmaya alıştım ilk bulduğum pantolon ve kazak saclar at kuyruğu ve koş. Nasıl eski halime dönerim? Hiç motivasyon yok. Bazrn makyaj yapıyorum eskiden severk yapıyordum şimdi nasıl hızlı hallederim diyorum

Hayattan soğudum?