Kendi dinimden soğudum?

Merhabalar. Öncelikle bana saygı duymanızı istiyorum, linçliycekseniz şimdiden çıkın sayfadan. Ben aslında baya zamandır düşünüyorum, ve kafam çok karışık, ne yapıcam bilmiyorum ama bi karar vermem lazım. Ben dinimizi sevmiyorum, bizim dinimiz Arapların uydurduğu bi din. Müslümanlık diye bişe yok. Dinimizde ne kadına sevgi var nede saygı, nisa 34 suresini açın okuyun inanmıyosanız, ve daha fazlası. Allah'a inanıyorum ama dinimize inanmıyorum. Çok saçma. ben dinimi çok severdim ama büyüdükçe herşeyin farkına vardım. Cennet ve cehennem yok. Hz muhammedin söylediği her şey yalan. neden her dua okuduğumuzda varlığını bile bilip bilmediğimiz Allah'a ve peygambere yalancı şahitlik yapmış oluyoruz? Kendinizi kandırmayın, gözlerinizi açın, yoksa sonumuz Araplar gibi olucak, hiç kimse mutlu olmıycak. Yaa allah aşkina hangi dinde " Eşinizi dövün" Veya " Kadın evin süsüdür" Yazıyo yaa? Yok böyle bişey, kör gözlerinizi açın artık, Kuranı belki insanlar da yazmış olabilir ama bilmiyorum, sadece ahiret diye bişey yok bence, kötü şeyler yazmayın, saygı duymak zorundasınız insanlara, bu benim kendi düşüncem ve emin değilim dediğim gibi, Allahın varlığına inanıyorum ve kaç kez şahit oldum. Sadece dinimizle alakalı şeylere inanmıyorum.

Kendi dinimden soğudum?