Merhaba arkadaşlar hava şartları ❄️ ❄️ stres 😣 uykusuzluk 💤 hastalandım😷 en sonunda ama ne ilaç kullanan biriyim nede hastaneye giden (hastane fobim var :( ''yemiyorlar seni orda gibi git ne olcak vb. gibi yorumlarınızı kendinize saklayın'' ) İlaçta kullanmadığım için hep 🍊 portakal suyu 🍊 🍊 sayesinde topluyordum tabi biraz zaman alıyor üniye hazırlanıyorum ve çok az zamanım var kaybetcek vaktim yok bugün okulda bile sadece 1. derse katılabildim sonra eve geldim hemen kendimi toparlıya bilceğim bir yöntem var mı?
Doktora 😷gitmeden ve ilaç 😷 kullanmadan iyileşmenin😷 yolu var mı?
Zencefil kökü çayı öneririm. İş yerinde çekmecemde hep vardır.
ZENCEFİL KÖKÜ: Porsiyon Miktarı: 100 g Kalori (kcal) 79 Toplam yağ 0,8 g Kolesterol 0 mg Sodyum 13 mg Potasyum 415 mg Karbonhidrat 18 g Diyet lifi 2 g Şeker 1,7 g Protein 1,8 g A vitamini 0 IU C vitamini 5 mg Kalsiyum 16 mg Demir 0,6 mg D vitamini 0 IU Piridoksin 0,2 mg B12 vitamini 0 µg Magnezyum 43 mg
Üşenme bunu al iç. Yanında bir tatlı kaşığı anzer balıda olabilir. Sabaha bomba gibisin, çakı gibisin adını sen koy =)
Bol bol dinlemektir. B ve C vitamini alman lazım aç kalmamaya bak. sıcak içecekler tüket (ıhlamur, kuşburnu, papatya çayı, nane limon vs) iyice sıkı giyinip terlemeni de öneririm sonra hemen duşa girersin. Ama hastane fobini yenmen lazım tatlım. Geçmiş olsun :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bendede doktor hastane fobisi var. Zencefille limonu kaynat 3 fincan ondan ic ertesi güne cok daha iyi hissedersin ve bol bol sivi
@EmreJuan Argo ve lakap pek bilmem kapı gıcırtısının ne olduğunu bilmiyorum. Hanımlara pek butarz şeyler söylemem. Kaba ruh halinden dolayı Kız adına da üzüldüm.. Ayrıca kendini yeterince ifade edebilen biri olarak gördüm. Hayatında erkek olan kadınlarla ilgilenmiyorum. O yüzden paniklemenede gerek yok.
En İyi Cevaplar