Uufff nasıl bir ağrı bu böyle böyle ince ince derinden derinden ama kendini hissettiriyor. Ayaklarıma çoraplarımı giymedim belime yani yumurtalıklarıma doğru şalmı bağlamadım ama hala pek bi değişiklik göremiyorum :( ilaçta içemiyorum çünkü en düşük etkisi olan herhangi bir ilaçta içsem hemen kesiliyor adetim şimdi size soruyorum ne yapmalıyım adet ağrısı nasıl geçer ben de hafiflesin şu ağrı :(
Cevabın nedir?
- Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdet süresince süt ve süt ürünleri tüketmeye özen göster ağrı kesiciyle aynı işi görür ve daha sağlıklıdır.Ağrı kesiciler adet düzenini bozar ve zamanla etki etmediği için sana yar sağlamaz tamamen zarar görürsün. Duş almalısın ve sıcak su ile karın ve aşağı bölgeleri bolca yıka sıcak su kanamayı arttırır ve adet olduğun için vücuttaki kirli kanı atmış olursun duşta sıcak su ile yıkandığında kanaman daha fazla olur ve ağrının şiddeti geçmiş olur. Üstelik sıcak su torbasını karnına ve bacaklarının arasına koy ama sakın o bölgeye çok yaklaştırma o bölgenin üzerine kasıklarına koyma yumurtalıklarına zarar verir.
Geçmiş olsun.17 Yorumla- +1 yıl
@Harmonyyy , cok tesekkurler! sabahtan beri cekiyordum agriyi , ilacta etki etmedi, turk kahvesi ciddi ciddi ise yaradi ))
- +1 yıl
Benimde adet dönemim oldukça ağır geçiyor. Saniyorum ki bu bizde genetik 😒 annem ve anneannemde kucukken cok agir gecirirlermisti ve her ikisininde kullandigi bir yontem var. Denedim gercektende ise yariyor! Her ay istisnasiz ilk 1-2. gunlerimde acillik oluyordum. Yaptiklari tek seyde agri kesici igne yapip evine gonderiyorlar veyahutta serumlardi falan. Bunlara hic gerek yok. Yapmaniz gereken tek sey kimyonu kaşıklayın! Bayaa bayaa 1 dolu cay kasigi kimyonu at agzina yutmana yardimci olabilmesi icinde uzerine bir yudum su ic. Icebilirsen 1 kasik daha ic. Bunu 3e tamamlayabilirsin. Ben genelde 3 kasik iciyorum. Daha sonra yapman gereken tek sey vucudunu sicak suyla yikamak. Karniniza kasik bolgenize bacaklariniza dizlerinize suyu gezdirin yavaş yavaş bunu yaparkende ovalamanizi oneririm. Yaklasik bir 10-15 dakika suyun altinda kalmaniz butun agrinizi alacaktir eminim. Umarim yardimci olabilmisimdir 😊
- +1 yıl
@Harukimurakami türk kahvesi zararlı diye biliyorum. Dikkatli olmalisin.
- +1 yıl
@Purpleandcat tavsiye için teşekkur ederimm,))
- +1 yıl
Nasil yicez kahveyi telvesinimi cig kahveyimi kac kasik?
- +1 yıl
Sacmalama zaten karinda siskinlik oluyor birde süt ve süt ürünü yerde ohoo hayatt gecmez o sanci.
Bitki caylari iyi geliyor ve sicak su torbasi koysun karnina
En İyi Cevaplar
+1 yıl- Dikkat edilmesi gereken nokta var, sıcak uygulama direkt karına yapılmamalıdır. Çünkü karın içerisinde bir iltihabi problem varsa, bu yayılabilir ve oldukça tehlikelidir.
- Nefes ve kasları güçlendirici egzersizler ağrıları kontrol eder. Ev ortamında yapılabilecek hafif egzersizler önerilir.
- Masaj ağrıyı azaltmada etkili bir yöntemdir. Ağrıyan bölgenin altına yoğurma tarzında ritmik masaj uygulanırsa, ağrının algılanması azaltılabilir. :))60 Yorumla
+1 yılMaalesef geçmiyor... İlaç milaç hiçbirşey... Birtek sıcak su torbasını karnına koyduğunda damarlar gevşiyor o zaman geçebiliyor ama onun dışında geçmiyor, bu yöntem de tehlikeli geliyor bana bilemiyorum, çok yolunu denedim ama olmuyor canım :)) Haa bir de çocuk doğurunca da adet sancıları kalmıyormuş :D Eh tabi hayatlarının sancısını çekiyorlardır ondan azı vız geliyordur :D
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
108
Cevap
33Cevap
Yaa geçer mi sence bu sancılar. Geçmezzz ama bunu azaltacak bazı bitkisel çaylar var. Daha öncede bahsettiğim gibi Ben Dr. Ümit Aktaş'ın İLAÇSIZ YAŞAM Kitabını aldım orada bayağı güzel tarifler var. Herşeye iyi gelen tarifler bunlar. Bitkisel tarifler... Adet Sancıları için Çayı var bunu yap iç bence faydasını göreceksin
* 1 tatlı kaşığı ahududu yaprağı
* 250 cc kaynar su
Ahududu yaprakları bir bardağa veya bir demliğe konularak üzerien kaynar su eklenir. Kapağı kapatılarak 5 dk. Kadar demlenmesi beklenir. Sıcak sıcak içilir. Günde 3-4 Fincan içmek sancılarınızın azalmasına yardımcı olacaktır.00 YorumlaMajezik en iyi ağrı kesici ama midene zarar verir. Bu durum ilk başta bakire isen bu agriyi öyle ya da böyle cekeceksin birde gelen relg yapısı önemli eger cok pıhtılaşma var ise ve kötü koku bakire isen kızlık zarindan kaynaklı olabilir bakire degilsende kanini sulandirmak için kortizon hapini kullanman gerek. Bir ikincisi bakire değilsen utanarak söylüyorum haftada üç veya dört kez uzun soluklu ilişkiye girmen gerek ayriya sürekli mastürbasyon her zaman faydalı oluyor ama vajinan cok yipranacagi icin sarkabilir kötü görünebilir kararabilir. Evli değilsen sex shoptan uzun bir dildo almani tavsiye ederim.
Acil şifalar diliyorum.10 Yorumla
+1 yılnormalde fazla ağrım olmaz benim ama bazen öylee bir ağrı olur kii var yaa o ağrıyı tarif edemem hıçkırıklara boğulurum ve ağrı kesicide geçirmez deli olurum,annem başımda bekler o derece hıçkırıklara boğulurum
bana en iyi gelen şey sırt üstü yat ve bacaklarını çek kendine doğru öyle yat anlatabilmişimdir umarım bir de karnına sıcak su torbası koyuyorum hafifletiyor çok kesinlikle10 YorumlaOoo canim benim bunu 10 senedir yasiyorum ve hala arayistayim kac dr. Gittim ama sonuc yok... Ustelik bende karin kasik sirt bacak agrisi bulanti kusma ilaci iciyorum onu bile butun gun kusuruyorum su icsem kusuruyorum ishal ayni zamanda felaket ama 2. Gün sanki o agrilari ceken ben degilim ama sen usutmus ola bilirsin ya da kist ola bilir
00 YorumlaAdaçayı iç. Ağrı kesici içme. Bana aile hekimim b12 verdi. Üstelik zararı da yok fazlası idrarla atılıyor depolanmıyor. Adet gününden 4 gün önce her gün bir tane içince ağrısız bir adet dönemi gecirirsin. İsmi benelox. Eczaneden bile alabilirsin hemen az bile mevla karşılığında :)
01 YorumlaAdet Sancıları için Çay var onu yap faydasını göreceksin...
* 1 tatlı kaşığı ahududu yaprağı
* 250 cc kaynar su
Ahududu yaprakları bir bardağa veya bir demliğe konularak üzerien kaynar su eklenir. Kapağı kapatılarak 5 dk. Kadar demlenmesi beklenir. Sıcak sıcak içilir. Günde 3-4 Fincan içmek sancılarınızın azalmasına yardımcı olacaktır. Denemende fayda var. KAYNAK: Dr. Ümit Aktaş'ın İLAÇSIZ YAŞAM Kitabı dır.00 Yorumlaşu an çok çok kötü bi şekilde bende yaşıyorum her ay aynı şeyi yaşamaktan bıktım hayattan soğudum bunun yüzünden adet sancısı yüzünden bardak kırıp cam parçalarıyla kendimi kestiğimi bilirim sırf acıyı başka yöne ynlendrmmek için doktora gtmeyede korkuyorum her ay yarım kutu ilaç yutuyorum banamısın demiyo :(
00 Yorumla
+1 yılonce bıseyler atıstır bı novalgın al sonra bır dusa gır belınden asagıya sıcak suyla yıka rahatlıcaksın ayaklarını kaldır bı yastıkla bıraz dınlen sonucu gorceksın derım haber beklıyorum basarılı olmus bı cozumdur deneyenler hep olumlu donus yaptılar 30 dk ya cevap beklıom senden
01 Yorumla- +1 yıl
Jinekolog Uzman Doktor Derman Konuştu..
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlac icersen cabuk geçer yok icmicem dersen sicak su torbasi koy karnına ki zararı olabilecegi söyleniyor sen an iyisi kalın kalin giyin coraplarini filan battaniye ye sarıl papatya cayi ic ya da aci kahve dus da alirsan yarari olur geçer ins gecmis olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalttaki yorumlara ek olarak sıcak su torbası ya da sıcak duş regl kanamasını çoğaltır ve muhtemelen yarın sınavda ped değiştirme imkanın olmayacak. Yarın sınava girmeden 1 saat önce arveles kullan yarım saatte ağrın geçer. arveles majezike göre daha etkili bana kalırsa.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıligne vurulsam daha mi iyi olur ki
Acile git sana buscopanla beraber ağrı kesici iğne vursunlar. Yarım saate hiçbişeyciğin kalmaz. Ben iki ay evvel böyle bir ağrı yaşadıydım. İlaç milaç fayda etmeyince gittim paşa gibi vuruldum iğnemi, rahat bir uyku çektim.
00 Yorumla
+1 yılkarnına sıcak su torbası , ayaklarının altına sıcak su koy o gün sıkıgiyinmeye özen göster. pek etkili değiller gerçi o anlık ayapını sudan çıkardığın ana yine ağrı var sanki. sürekli hareket halinde ol ama ..
00 Yorumla
+1 yılher regl gelmeden 5 gun once bir de reglin ilk gününde civan perçemi diye bir bitki var aktardan alabilirsin 2 lira falan 1 yıl yetiyo onu kaynatip iciceksin ağrı yok denecek kadar azaltiyo
13 Yorumla- +1 yıl
5 gün önce dediysem 5 gun boyunca günde 1 tane
- +1 yıl
onu eklemeyi unutmusum
Buscopan plus en etkilisidir.Hatta 3-4 gun önceden içmeye baslarsan sancı neredeyse hiç kalmaz.Günde 3 defa Sabah öglen aksam ac karnına ve ya yemek ile birlikte alınmalıdır.
12 Yorumla- +1 yıl
Abartmissin gunde 3 defa buscopan icilmez
- +1 yıl
Biraz yanlış yönlendirme olmuş sanki 3-4 gün önceden başlaması bünyeye bağışıklık kazandırır, buscopan günde asla ama asla 3 defa kullanılmamalı prospektüste bir gün içerisinde kaç saatte bir içilebileceği belirtiliyor ve aç karnına alınmaması gereken bir ilaç kendisi. Ama evet adet sancısında fazlasıyla etkilidir.
+1 yılEczane de bugün gördüm.Bant gibi birşey var sırta yapıştırılıyor adet ağrısını kesiyormuş.2 tl filandı fiyatı baya da ucuz ama istersen bir dene derim.Şahsen ağrım olmadığı için nasıl oluyor nasıl kesiyor ağrıyı bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılBenim adet döneminde şiddetli bir şekilde oluyor beni hastanelik edecek şekilde ve ben buna bir çare bulamıyorum bazen doktorun verdiği ağrı kesici bile zor etki ediyor iğne sürdürüyorum anca o sakinleştiriyor o da bir vakte kadar anca şu an o durumdayım ve birazdan da staja gidecem çocukların yanında bu ağrıyla durmak bana çok yorucu geliyor
00 Yorumla
+1 yılHer ayın ilk günü bu ağrıya lanet okuduğum doğrudur. Ne yapabilirsin konusuna gelince.. Karnının alt tarafını sıcak tut, oraya küçük küçük masajlar yap, ayaklarının altına yastık koy ve ayaklarını havada tut bende baya işe yarıyor, kafeinli şeyler yeme içme. Aklıma bu kadar geliyor. Olmadı ağrı kesici alırsın :) geçmiş olsun
00 YorumlaIlac icmenin hicbir zarari yok. Bir tane majezik alabilirsin. 1 saate gecer. Bide sıcak su torbası koy ayaklarina. Usutmussundur ondan cok gri yapiyordur
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle karin bölgenden asagi sicak suyla banyo yap daha sonra karin, bel ve ayak bölgeni sicak tutan seyler giy karin bölgesine yapilan hafif masajlarinda yardimi oluyo ilaç olarak majesict kullanabilirsin bir sakincasi olmuyor
Cenin pozisyonunda durmanin ve yürümeninde faydasi var00 Yorumlavalla emınım kı canın yanıyordur ama sunu bılıyorum kı eskı kız arkadaşım hasta olduğunda kendı cektıgı acının 10 katını bana cektırıyordu :)
10 Yorumla
+1 yılayaklarını sıcak tut karnında ağrısa belinde ağrısa bunu yap. ama gerçkten dışarı bile çıkamıyorsan bu durumda jinekoloğa görünmeni tavsiye ederim.
10 YorumlaKız işlerini araştıran erkek olurda Bilmiş gibi yorum atanlar var :D yapmayın ayıptır kızların sorunu bu
10 YorumlaTedavi önermem agri kesici icersen adetini keser adet olmadikca gergin sinirli olursun karnin sis olur biraz dayan. Cok yogun oluyorsun her ay boyle olmaz zaten
11 Yorumla
+1 yılSıcak su torbası ya da bildiğin saç kurutma makinesi.
Saç kurutma makinesi daha pratik.
Muz yemek de iyi geliyor, dene bir.00 Yorumla
+1 yılKakaolu sút iç canım sıcak su torbası koy birde küçük yiğenin falan varsa kucağina otursun birebir 10 dakika 😉
00 Yorumla
+1 yılAyaklarını sıcak tut
Apranax ya da majezik iç
Karnına sıcak su torbası koy bacaklarını yüksek bir yere kaldırıp yat01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbuscopan ictim ama gecmedi
+1 yılBİr kovanın içine ılık su koy sonra ayaklarını içine sok iyi geliyor ağrılara ya da sıcak su torbası koy karnına
00 Yorumlacanım ılık şerbet yap kendine 1 bardak iç ama baya şekerli olsun sonrada battaniyeni al uyu rahatlarsın azcık
00 YorumlaKarnını sıcak tut. uzan ve uzerını ört uyumaya çalış.ne kdr dınlenırsen o kdar ıyı olursun.Allah şifa versın :/
00 Yorumlaıbuprofen yada naproksen ağrını keser ,diğer bir secenek ise spazmlarını geçirmek için buscopanda kullanabilirsin ,geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılPapatya cayindan baskasini tanimam. Ic 10 dakika icinde normale donersin.
10 Yorumla
+1 yılsıcak bı dus al uzan dınlen ılac agrını keser ama senıde rahatsız eder bu pıs kanın vucuttan atlması lazım ok dınlenmen sart dusunu al ve uzan dınlen
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSagol :)
- +1 yıl
sende sol ol :) takıpleselım ok
+1 yılPapatya Çayı iç ayaklarını sıcak tut. Onun dışında arveles içebilirsin.
12 Yorumla- +1 yıl
Papatya cayi yok malesef evde agri kesicide kalmamis sansima. s yesil cay iyi gelir mi
- +1 yıl
Madem bu söylediklerim yok. O zaman Allah ne verdiyse ;)
Kişiden kişiye değişir yani kisisel bir şeydir. ama dışarı çıkamayacak kadar agrimamasi lazım. bir uzmana görün. Ayrıca belin için de doktora görün.
10 YorumlaTamam aci cekersinizde bize niye cektiriyosunuz derdini sıkıntısını sevgilim sağolsun su vermiyosun gibi şeylerle aglamaya başlıyor karşımda
10 YorumlaSağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sicak suyla dus al ve bolca dinlen. baska seylerle oyalan.
00 Yorumla
+1 yılGemiyor :/ sabaha kadar uyuyamadim kivrandim yatakta :/
00 Yorumla
+1 yılen iyisi sicak su torbasi
hava 50 derece bile olsa kullanirim00 Yorumla
+1 yılPapatya çayı, ictigin suya bikac tane karanfil atabilirsin, çay kahveden uzak dur ayagina sıcak su torbasi koy hic olmadi agri kesici al
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuscopan kas gevşetici iç 2 taneye muhtemelen kesicektir bide günde 2 kere papatya çayı şekersiz iç o da doğal ağrı keser ve sokturur kolayca geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılGeçmiyor o. Senelerdir yaşıyorum ve daha çözüm bulamadım tam olarak. Yine de sıcak su koymayı deniyebilirsin :))
00 Yorumla
+1 yılAdaçayı, papatya çayı, sıcak su torbası, çokça çikolata. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılayaklarına ve karnına sıcak su torbasıyla su koy. Ama karnında çok tutma o da iyi değil...
00 YorumlaSağlık konusunda 515 cevap paylaştı. tamam yazacak olan erkekler lütfen bu kıza bir kaç gün yazmayın
:/
bence doktara git ağrı kesici filan ilk günden sonra kullanılabilir diye biliyorum 1000 mg filan00 YorumlaEczaneden buscopan al 15-20 dakikaya geçiriyor. Zararı yok kesin çözüm diğer uygulamalar ağrıyı direk kesmiyor sadece durgunlaştırıyor belli bir süre sonra tekrar başlatıyor
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPapatya çayı iyi geliyo
Bide ayağına çorap giy ve belini çok sıkmadan bir şeyle bağla ki orası sıcak kalsın
Ama yine en iyi çözüm şekerli su 1 saatliğinede olsa tamamen geçiriyo ağrıyı10 Yorumla
+1 yılBende çok çekiyorum. Hatta bir aksam dayanamamış acile gidip bir iğne vurdurmustum. Ama o da pek etki etmiyor. Bir çözüm bulamadım. Bazı zamanlada da içimde bir şey patlayacakmış gibi hissediyorum öyle ağrı yapıyor.
10 YorumlaSicak su torbasini koy karin kismina. daha sonrada mutlaka bir doktora gorun
00 Yorumla
+1 yılsıcak su bardağa koy aspirin içine koy erisin üstünede limon sık çok iyi geliyor sonra iç ben denedim çok iyi geldi
00 YorumlaYa eskiden benim 5 tane bile içtiğim oldu birgün de iç birsey olmaz mazejikmi ne var o hemen kesiyor yoksa Çekicek sin o lanet ağrıyı :/
00 YorumlaKarnına sıcak su torbası koy ya da havlu üzerinden sıcak ütü koy
ılık bir duş alabilirsin , sıcak bir şeyler iç , yat uzan .10 Yorumlagüve otu diye bir ot var pek bilenen bir ot değil ondan kaynatıp içiyorum ben 10 dakika içinde tüm ağrıyı söküp atıyor.
01 Yorumla
+1 yılkuzum çikolata ye ayrıca sıcak su torbası koy o bölgene ve sıkı giyin yat sıcak çiolata iç kola felan içme ağrısı geçmesi için hap felanda içme zararlıymış
00 Yorumlayoga kesinlikle hareket ettikce agirisi azaliyor, agri kesici ve bitki cayi iç.
00 Yorumla
+1 yılBende çok kötü ağrı çekiyorum. Hatta kendimi agridan koltuktan koltuğa atiyorum. Ağrı kesicise icsen fayda yok. Sıcak su torbasini karnima koyuyorum, ayagimida sıcak suya sokup çıkardıktan sonra güzelce battaniyeyle uyuyorum anca öyle geçiyor
00 Yorumlabebeğim aynen ben de öyle oluyorum :( yapcak bişey yok ilaçtan başka
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAma doktorum asla alma ilac dedi bende almiyorum :( ama dayanamiyorum
+1 yılCok fazla agri kesici kullandigim icin artik etki etmiyor. gene klasik sabaha siddetli sanciyla uyandim. sicak su torbasi benim cozumum. yaninda da sekerli su iciyorum. sicak suyun icine seker karistir. beni baya rahatlatti kisa surede kendime geldim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğrı kesici, sıcak su torbasıyla ya da herhangi sıcak bişeyle kasıklarına kompres yap, sıcak duş al ve yat.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyni durum bende de var ve ilk defa bu kadar agrim var karnimi kesicem simdi az kaldi
11 Yorumla- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem