Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam anneme baglatmaya utanirdim. Ve bunun tedavisini arastirirdim
214 Yorumla- +1 yıl
Utanıyorum ama annem zorla zorunlu tutuyor senelerdir. 19 yaşındayım küçüklüğümden beri geceleri bağlıyor annem. Muşamba bezleri biliyorsun dimi? bağlanınca kolay olmuyor yakıyor dokununca yapışıyor elime.
Cevap sahibi+1 yılBebek bezi al? Sen bu sorununu çözmeyi denedin mi, doktora gittin mi neden oluyormuş?
- +1 yıl
Gİttim gitmezmiyim belli sebebi yok pisikolojikmiş. Bebek bezi olmuyor birde maddi açıdanda buna mecburum.
Cevap sahibi+1 yılSorununu çözmeye çalış kendin. Çünkü ilerde evlendiginde ne olacak
- +1 yıl
Bilmiyorum ne olucak ilerde. Muşamba bezleri biliyormusun? eşim bezler mi ilerde böyle sürse oda bağlarmı?
Cevap sahibi+1 yılBen bilmiyorum musamba bezleri. Ama çözmeye çalış. Yani bağlamak istemeyebilir
- +1 yıl
İşte çalışıyorum. Senin olsaydı geceleri alt ıslatman annen bağlarmıydı muşamba bezle küçüklüğünden beri olsaydı?
Cevap sahibi+1 yılİstese bile izin vermezdim. Psikiyatriye gitmeyi denedin mi
- +1 yıl
Bir kere gittik ama fayda vermedi. Annen bağlamak istese sen izin vermez kendin mi bağlardın ya da bez mi bağlatmazdın hiçbir şekilde sormamdaki amaç sen yerimde olsan ne tepki verirdin diye durumu yaşayan olarak soruyorum
Cevap sahibi+1 yılBen senin yerinde olsam kendim baglardim. Çünkü büyüksün baya
- +1 yıl
Hım peki ama bezlenmeye mecburum dimi kendimde kendime bağlamayı istemiyorum annemde bağlamasını istemiyorum deme hakkım yok mu? ne kendim ne annem bağlamasın deme hakkım?
Cevap sahibi+1 yılBağlanmaya mecbur değilsin. Kendini buna alıştırma. Bence sen bir daha doktora git çünkü tedavi olmak istemiyosun. bir ömür boyu sana annen bakmicak
- +1 yıl
Elbette ama bu sorun sürünce bağlanmaya mecburmuyum annem bile bağlamasa kendimi muşambayla bezlemeye mecburmuyum ki annem zaten bağlıyor mecbur tutuyor? onu soruyorum
Cevap sahibi+1 yılHayır mecbur değilsin. Bırakmalisin
En İyi Cevaplar
Hangimiz ıslatmadık çılgınlar gibi..
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben 91'liyim bebek bezi kullandılar bize :D
19 Yorumla- +1 yıl
Bana bu resimdeki eski usül üçgen muşamba çocuk bezinden annem bağlıyor malesef 19 yaşındayım küçüklüğümden beri annem bağlıyor alt ıslatmam var uykuda geceleri malesef.
- +1 yıl
Yok hayır haftada 4 ya da 5 gece oluyor belli bir sorunum yok pisikolojik deniyor ama gençlerde benim gibi olanlar varmış belli bir nedeni yok.
- +1 yıl
Annem haklı mı sence muşamba çocuk beziyle altımı her gece bağlamakla istemiyorum artık diyorum annem olmaz çarşaflar ıslanıyor hem bana zor hem senin içinde iyi üstün başın ıslanmadan uyuyorsun bağlıycam sürdüğü sürece diyor.
- +1 yıl
Annem haklı mı alarm kurmayı denedim olmadı. Annem haklı mı bağlamakla arkadaşım sıkmak istemiyorum seni sadece bunu sormak istiyorum
- +1 yıl
Anladım ben istemiyorum artık muşamba bebek beziyle bezlenmek resimdeki üstüne kumaş bez akletten kesme olan seriyor annem sonra resimdeki uçlarla sıkaca bağlıyor muşambalıyor beni. Sonra dokununca bile yapışıyor muşamba terletiyor yazın daha zor.
Gizli Üye(30-35)+1 yıltedavi olmaya çalış yani bir çözüm bul
1243 Yorumla- +1 yıl
Annem bağlıyor bana senelerdir bundan gittik ama geçmedi pisikolojik dedi tahlil yapmıştı. Sen biliyorsun dimi bu muşamba çocuk bezlerini arkadaşım? ve benim gibi olan tanıdığın duyduğun oldu mu hiç?
Cevap sahibi+1 yılben bilmiyorum bu bezleri, senin gibi tanıdığımda yok yani tam anlamıyla senin gibi yok yoksa eski erkek arkadaşım engelliydi ve hasta bezi kullanıyordu
- +1 yıl
Annesi mi bağlıyordu erkek arkadaşına peki hasta bezinden? hala bağlanıyormu?
Cevap sahibi+1 yılerkek kuzeni vardı bazen o bazen ben çoğunlukla babası bağlıyodu, bağlanıyodur heralde
- +1 yıl
Annesi bağlamıyormuydu yardımcı olmuyormuydu?
Cevap sahibi+1 yılannesinden çekiniyodu, bizim yapmamızdan daha memnun oluyodu
- +1 yıl
Hım sendende utanır ama ömür boyu mu bağlanıcak o bezden peki hasta bezinden sen bağlarken utanmadı mı senden? sevdiğinmiydi o çocuk
Cevap sahibi+1 yılen başlarda utandı ama sonra alıştı ben de alışmıştım, evet ömür boyu bağlanacak, sevdiğim çocuktu
- +1 yıl
Ayrıldınız mı peki? çok zor bir durum tabi ki ama sen seviyormuşsun?
Cevap sahibi+1 yılçok seviyodum ama ayrıldık benimle yetinemedi aldattı
- +1 yıl
Nasıl olur hem engelli diyorsun hemde senle yetinemedi mi? sen engelli değilsin dimi insan şaşırıyor
Cevap sahibi+1 yılhayır ben engelli değilim. biz çıkarken felç geçirmişti zaten. sıkıldı benden veya da benimle yetinemedi bilmiyorum ama sonuçta aldattı
- +1 yıl
Hım çok kötü bir durum durumuda zormuş. Peki ben olsam sevdiğin geceleri altımı ıslatıyorum engelli değilim sen her gece bağlarmıydın muşamba çocuk bezlerinden yıkanabilen olan resimdeki mavi ve pembe renk olandan bana?
Cevap sahibi+1 yılbağlardım ama bir yandan da çözümünü bulmaya çalışırdım
- +1 yıl
Anladım peki bağlama ne olursun desemde olmaz deyip altıma muşamba çocuk bezi bağlarmıydın gene arkadaşım?
Cevap sahibi+1 yılmuşamba falan olmasada çocuk bezi bağlardım ve gece sürekli uyandırıp tuvalete gitmeni sağlardım sonuçta her gün yatak yorgan yıkanmaz hem hastada olursun
- +1 yıl
Hım muşamba bezden ama ben alıştım yıkamayı ben yapardım sana iş çıkarmazdım o zaman olurmuydu peki?
Cevap sahibi+1 yılbenim için sorun olmazdı yıkardımda yani ama nolursa olsun sürekli uyandırırdım tuvalete gitmesi için
- +1 yıl
Ama ben utanırdım senden eşimde olsan nişanlımda olsan altımı açarken işte erkek olunca pipimin aşağıdan bağlanması durumu var utanırdım çok ilk başlarda.
Cevap sahibi+1 yıloo sende çok sorunlusun :D nişanlın veya eşin kabul etmiş durumunu ilgileniyo senle utanıyosun annenden utanmıyosun
- +1 yıl
Utanıyorum elbette. Ama nasıl diyim bazen bağlanırken afedersin pipim aşağıya getirilirken istemeden kalkıyor öyle olunca bir kaç dakika bekleme durumu oluyor erkek olunca bunlar oluyor. Erkek arkadaşına bağlarken sende yaşadın mı bu durum oldu mu ondada?
Cevap sahibi+1 yılbazen oluyodu ama sürekli olmuyodu
- +1 yıl
O zamanda bağlamak için bekliyordun dimi? bendede bazen oluyor kızıyormuydun öyle olunca ne tepki veriyordun elimizde olmadan oluyor çünkü
Cevap sahibi+1 yılkızmıyodum, beklemiyodumda
- +1 yıl
Ama kalkık olunca bağlanamıyor ki afedersin dimdik kazık gibi duruyor çünkü.
Cevap sahibi+1 yılyahu 5 dakikalık temizleme işinde sanki noluyoda dimdik oluyo bu, sadece bazen az bir şey sertleşiyodu o da engel olmuyodu
- +1 yıl
Bende oluyor erkek olunca istemeden oluyor altımı çıkarırken soyarken muşambaya oturunca üstüne işte istemedende olsa oluyor yani her 5 bezlemeden birinde yaşıyorum bu durumu.
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım
- +1 yıl
İşte bazende arkadaşım ister istemez hoşuma gidiyor popomda bağlı muşamba çocuk bezi. Bir süre sonra popomu ısıtıyor bağlanınca muşamba içindeki bezide ısıtıyor bağlanırken akletten kesme bezler resimdeki muşambanın üstüne seriliyor sonra uçlarıyla muşambanın sıkıca bağlanınca içindeki bezide ısıtıyor muşamba.
Cevap sahibi+1 yılSen alismissin bezlenmeye
- +1 yıl
Alışma oldu senelerdir ama isteyerek olmadı alışmam altımı ıslattığım için annemin bağlamasından dolayı. Bir kere teyzem bağlamıştı geçen sene oldu annem yoktu bir geceliğine kalmaya gitmiştim ama anlatmaya utanırım sana olan durumu
Cevap sahibi+1 yılAnlat noldu
- +1 yıl
Teyzemde kalıcaktık annemin işi çıkmıştı gitmesi lazımdı bende orda kalınca durumumu biliyor teyzem ben bağlarım birşey olmaz dedi annemde sen bağlarsın dedi sonra işte yatma vakti teyzem dedi istersen gitgel lavoboya altını bağlayım bende dedim çekinerek gittim geldim teyzemde eşinden ayrıldı iki sene oluyor ayrılalı. Altımı çıkarırken güldü bana soyarken utanma diye sonra işte pipimi eline alınca biraz bekle ayarlayım bağlarken dedi ama üç beş dakika böyle eliyle tutup sanki düzenliyormuş gibi yapıp bağladı bende utandım tabi pipişinide bağlayalım demeler anlayamadım işte.
- +1 yıl
Ordamısın arkadaşım?
Cevap sahibi+1 yılCok sacma. Kac yasindasin kendin bagla
- +1 yıl
Kendim bağlayamıyorum bağlasamda annem izin vermez muşamba bezleri bilsen anlardın bağlaması çok zor kendine arkadaşım. Teyzem ne yapmak istedi arkadaşım öyle davranarak onu sormak istiyorum bayan olarak sen bilirsin belki
Cevap sahibi+1 yılSen rahat ol diye yapmistir. Utanma falan diye
- +1 yıl
Ama beş dakika pipimi tuttu sanki ne bilim işte böyle hoşuna gider gibi oldu iki senedir ayrıydı eşindende.
Cevap sahibi+1 yılKotu yorumlama hemen. Kadin yardimci olmus sana
- +1 yıl
Oldu ama eli değince pipim falan kalktı oda güldü işte ne güzel kalkarmış falan dedi acale etme kal böyle dedi biraz işte ne bilim.
Cevap sahibi+1 yılAnlamadim valla ne seni ne aileni
- +1 yıl
İşte böyle sen çok iyi yardım eden sahip çıkan birisin arkadaşım. Keşke sen bağlamış olsaydın beni
Cevap sahibi+1 yılKiyamam sana. Bulursun benim gibi her seyi kabul eden birini mutlaka
- +1 yıl
Bilmiyorum keşke İstanbul'da olsaydın
Cevap sahibi+1 yılOrda olsaydim her gun bana mi bezlettircektin kendini :D
- +1 yıl
Bilmiyorum işte yakın gördüm seni kusura bakma birden öyle istedim işte keşke olsaydı diye
Cevap sahibi+1 yılHmm anladim
- +1 yıl
İsterdim işte böyle ne bilim bağlamanı işte desteğin ve daha öncede bağladığın için diye düşündüm boşver.
Cevap sahibi+1 yılOrda olsaydim yardimci olabilirdim sana
- +1 yıl
Hım keşke olsaydın arkadaşım isterdim bunu ama utanırdımda işte.
Cevap sahibi+1 yılBence bir an once birakmak icin caba sarf et
- +1 yıl
İşte öyle tabi peki İstanbul'da olsaydın ama gece bağlandığım için gene gelemezdin sanırım izin alma vs sıkıntı olmazmıydı
Cevap sahibi+1 yılOlurdu. Ama aksam on falan sıkıntı olmazdi
- +1 yıl
Hım iyiymiş keşke olsaydın İstanbul'da. Ama ilk en çok altımı çıkarırken utanırdım yüzümü kapatırdım.
Cevap sahibi+1 yılNeden
- +1 yıl
Bilmem ilk kez olunca heyecanlanırdım sonuçta kız olunca sen ister istemez oluyor yani. Pipim afedersin kalkabilirdi ondan mahcup olurdum sana karşı.
Cevap sahibi+1 yılBaban, erkek kardesin veya abin falan yok mu onlar senle ilgilense? Annenin teyzenin falan baglamasi cok sacma
- +1 yıl
Yok arkadaşım evde annem var işte o bağlıyor.
Cevap sahibi+1 yılUcuz cocuk bezleri var. Onlardan alip rahatlikla kendin halledebilirsin
- +1 yıl
Onlar bana olmuyor birde buna alıştım ben annemde bunu istiyor maddi açıdan. Birde artık bağlanınca hoşuma gidiyor muşamba bezime iyice alıştım ama alt ıslatmam ayrı sorun alıştığım için ıslatmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılYapmiyo musun yani altina artik
- +1 yıl
Yok ıslatıyorum devam ediyor bağlanıyorum her gece alıştım dediğim muşamba bezime alıştım bağlanmaya. Birde üçgen külot beyaz giymiyorum ben sencede üçgen beyaz külot bir erkeğe yakışmıyor dimi?
Cevap sahibi+1 yılYakisip yakismamasi sorun degil ki herkes nasil rahat ediyosa onu giyer
- +1 yıl
Öyle tabi ki. Peki tersi olsa senin alt ıslatman olsa muşambayla bağlanmış olsan geceleri ben misal gelmiş olsam bana bağlatırmıydın?
Cevap sahibi+1 yılhayır
- +1 yıl
Hım anladım ama sen ben olsaydım beni bağlardım beni bezlerdin kendine olsa izin vermem diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEvet izin vermem. Ben mutlaka bir cozum bulurdum kendimde boyle sorun olsa
- +1 yıl
Hım sen bezlenme olayı bende olmazdı demek istedin anladım. Peki benim durumumda bu sorun var gece gelmişsin bende bezleme bu gece beni muşambayla diye sarılmışım sana sonra beni geçiştirip uyuya kalınca gene bağlarmıydın?
Cevap sahibi+1 yılevet bağlardım
- +1 yıl
Uyuyunca mı bağlardın yoksa uyumamı beklemeden mi olmaz bağlıycam derdin
Cevap sahibi+1 yıluyuyunca bağlardım
- +1 yıl
Hımm peki gece uyandım gece üç gibi sonra altımıda ıslatmamışım çıkarmışım muşamba bezimi sonra tekrar uyumuşum sende bir ara uyanıp tesadüfen çıkardığımı görmüşsün yere koymuşum muşamba bezimi ne yapardın?
Cevap sahibi+1 yıluyandırıp bağlardım senin iyiliğin için, sonuçta üstüne yapınca daha çok utanırsın
- +1 yıl
Hım bende uyandırınca hayır bağlama işte deyip umursamasam ne yapardın? birşey olmaz deyip
Cevap sahibi+1 yılzorla bağlardım :D bağlattırmazsan uyumana izin vermezdim
- +1 yıl
Hım hadi ya zorla altımı çıkarırdın sus seni sidikli birde bezlenmeyi muşambayla istemiyorsun gibi laf dermiydin bana?
Cevap sahibi+1 yıletmezdim güzelce bunu yapmamızın gerektiğini söyleyip ikna ederdim
- +1 yıl
Hım bende o gece hayır istemiyorum diye diretseydim ama hayır işte deyip?
Cevap sahibi+1 yılikna kabiliyetim yüksektir, her türlü ikna ederim ve her türlü dediğimi yaptırırım. mutlaka bağlardım
- +1 yıl
Bende o gün inat etmiş olsam hayır deyip uyuycam sus demişim sana elimde popomda duruyor altımı açma diye ışığıda söndürmüşüm yaa?
Cevap sahibi+1 yılo kadar inat ettiysen bağlamazdım ama sabah altın ıslak olursa her yeri sana temizlettirirdim ve bir daha altını bağlamazdım istesende
- +1 yıl
Hım anladım o zaman ben inat etmem sesimi çıkarmazdım zaten hakkım yok çıkarmaya bağlanırdım gereği gibi. Peki sabahleyin çözmeyide banyoya götürüp sen mi yapardın küvette çıkarıp çünkü annemde öyle yapıyor hemde bezler kolay yıkanıyor çıkarırken ıslanmış olduğu için muşambayla içindeki kumaş bezleri küvete bırakıyor orda çözüyor.
Cevap sahibi+1 yılben yapardım alışman için
- +1 yıl
Hım evet ama işte pipimi ellediğinde aşağı getirirken istemeden bir durum olsa kızarmıydın bana işte meni çıkmış olsa falan aşağı getirirken?
Cevap sahibi+1 yılkızmazdım hem senin sorunun daha farklı sonuçta sürekli dokunacağım için böyle şeylerin olması normal deyip geçerdim
- +1 yıl
Hım peki teyzem birgün sende varken bana sidikli bezlerden muşambalardan pipini kurtaramadın gibi laf dese bencen önce sen yanıt verip tepki gösterirmiydin sanane benim o kurtulur kurtulmaz ikimizin sorunu senin değilmi derdin ne derdin?
Cevap sahibi+1 yılne derdim bilmiyorum ama mutlaka tepki gösterirdim, ben kabullenip ilgileniyosam seninle millete ne
- +1 yıl
Aynen yani peki bezleri yıkadıktan sonra balkona ipe asardın dimi kuruması için? ve bezledikten sonra üstüne muşamba bezin külot giydirirmiydin bana?
Cevap sahibi+1 yılbalkona asmam seni rezil etmek gibi olurdu evde kuruturdum, istersen giydirirdim istemezsen giydirmezdim sen nasıl rahat ediyosan onu yapardım
- +1 yıl
Anladım yazıcam sana dışarı çıkıyorum gelince devam ederiz konuşmaya.
Cevap sahibi+1 yıltamam görüşürüz
- +1 yıl
Geldim ben. Peki arkadasım bağladıktan sonra ayağina yastık koyup yatırıp sallayıp uyuturmuydun beni buyuk bezli bebeğim deyip.
Cevap sahibi+1 yılTabikide hayir
- +1 yıl
Anladım peki bezlerken muşambayla beni iki ayağımi havaya kaldırmam gerekiyor ya ben kaldırınca sende tutarmıydın iki ayağimi havada. Bezlerimi yıkarmıydın ıslanan.
Cevap sahibi+1 yılTutardim. Yikardim
- +1 yıl
Anladım ne guzel ya supersin senle giysi almaya mağazaya gitsek beni giydirir yakisanı pantolon kot spor giydirirdin.) dimi
Cevap sahibi+1 yılalışkınım ben birilerini giydirmeye bakmaya :D
- +1 yıl
Hım keske İstanbul'da olsaydın ne guzel giydirirdin yakısanı bana aynen.) cok beceriklisin bez bağlamayı bakmayı biliyorsun superr.
Cevap sahibi+1 yıl:))
- +1 yıl
Keske yanımda olsaydın sana emanet olsaydım ben.
Cevap sahibi+1 yılarkadaşın olarak yardımcı olurdum tabi
- +1 yıl
Evet ama sana bağlanırdım ben.)
Cevap sahibi+1 yılahahah :D yok ya
- +1 yıl
Oyle oylee.) ben bağlanirdim sen giydirir sen severdin beni.) sen bezlerdin.)
Cevap sahibi+1 yılbir şekilde ben seni o bezden kurtarırdım :D
- +1 yıl
Evet bencede.) birlikte gulmeyi severmisin gulmeyi ve anlatmayi?
Cevap sahibi+1 yılevet severim
- +1 yıl
Hım sana birsey diycem ama korkulu birsey. Hic garip bir olay nasıl diyim evde tekken olsun yasadın mı ses duyma ya da uc harfliler mevzuu ile ilgili ya da anlatan duyduğun birsey var mı bu konuda?
Cevap sahibi+1 yılhayır olmadı ve duymadım, en sinir olduğum konulardır
- +1 yıl
Hım aynen bencede. Neyi seversin en cok peki? Ne yapmayı
Cevap sahibi+1 yılkitap falan okumayı severim arkadaşımla gezmeyi
- +1 yıl
Guzelmis yani. Tayt peki giymeyi severmisin?
Cevap sahibi+1 yılhayır sevmem
- +1 yıl
Anladım guzel. İlk bezlerken beni pipimi ellediğinde gulermiydin bana bağlarken?
Cevap sahibi+1 yılyok gülmezdim
- +1 yıl
Hım ama iste elleyince sen istemeden ilk basta meni cikardi baya oda mahcup ederdi beni sana karsı arzulanma gibi ister istemez olurdu.
Cevap sahibi+1 yılSorun etmezdim. Bezini cikarir temizler gonderirdim
- +1 yıl
Him peki bağladıktan sonra popoma vurup musambanda yakıstı dermiydin ne guzel sicacik uyuycan diye dermiydin moral verip.
Cevap sahibi+1 yılYok oyle demezdim
- +1 yıl
Him sende hic moral vermiyorsun direkt bezler isini bitiririm senin der gibisin.)
Cevap sahibi+1 yılOyle deyince moral vermis gibi degilde mahcup etmis gibi oluyo. Oldu, bitti falan derdim gulumseyip
- +1 yıl
Hım peki bağladıktan sonra elimi musamba değdirip oynar gibi yapisiyir zaten yaptığimi gorunce birsey dermiydin elini cek diye falan
Cevap sahibi+1 yılEvet derdim. Cunku iyice saplanti haline getirir oyle bezinle falan oynaman
- +1 yıl
Peki kontrol edip çek elini ordan görmüycem falanda dermiydin? elin değmiycek muşambana gibisinden
Cevap sahibi+1 yılEvet derdim. Bezli mi su an altin
- +1 yıl
Evet bezli ben yattım telefondan yazıyorum bezleneli oldu çok
Cevap sahibi+1 yılHmm tamam
- +1 yıl
İşte senin aile durumu okul vs var mı üniveriste mi okuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılUniversite 1deyim turk edebiyati okuyorum. Ailemle yasiyorum
Sen?- +1 yıl
Güzelmiş bende aynı ailemle yaşıyorum bende. 4 senelik mi okulun?
Cevap sahibi+1 yılEvet 4 senelik
- +1 yıl
Peki ailenle mi kalıyorsun okulun yakın mı yoksa uzakta il dışındamısın?
Cevap sahibi+1 yılAilemle yasiyorum. Okul yasadigim ilde
- +1 yıl
Güzel memnunmusun bölümünden okuldaki arkadaşlarından?
Cevap sahibi+1 yılEvet cok memnunum
- +1 yıl
Bu günler güzel günler üniversite hayatı tadını çıkarmak lazım.) ne güzel peki yazları denizi severmisin yüzmeyi ya da tatile gittin mi hiç?
- +1 yıl
Nerdesin arkdaşım?
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma işim vardı giremedim. Evet yüzmeyi seviyorum, tatile gidiyorum, kış aylarında da kapalı havuza falan gidiyorum
- +1 yıl
Ne guzel bende seviyorum denizi yuzmek guzeldir arkadasım gunun nasıl gecti
Cevap sahibi+1 yılgüzeldi, senin?
- +1 yıl
Benimde evdeydim aynı rutin.
Cevap sahibi+1 yıl:-)
- +1 yıl
İşte bazen oluyor ama anlatsam çekinirim ayıp olur şimdi
Cevap sahibi+1 yılanlat
- +1 yıl
Ben işte bazen pipimle oynuyorum hoşuma gidiyor oynadıkça heyecanlanıyorum en sonundada işte meni çıkıyor ama ihtiyaç gibi nasıl diyim biranda hissediyorum sanki bir eksiklik gibi sonrada en sonunda dediğim oluyor bez bağlı olmadığım zamanlarda yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman sürekli bezle gez
- +1 yıl
Neden öyle dedin arkadaşım? anlayamadım tam olarak
Cevap sahibi+1 yılcinsel organınla oynamak istemiyosan, bezliyken kendini daha rahat hissediyosan bezle gez anlamında :-)
- +1 yıl
Ama gündüzleri bezlenmiyorum geceleri annem bezliyor muşambayla gündüzleri çıkarıyorum nasıl bezlenim geceleri.
- +1 yıl
gündüzleri nasıl bezlenim yani diycektim
Cevap sahibi+1 yılhmm tamam anladım
- +1 yıl
Geceleri annem muşambayla bezleyince pipim zaten aşağıya getirildiği için zaten korumalı gibi oluyorum böyle şeylerin olmasın imkan olmuyor bir kere istemeden annem görmüştü birden odaya girince kızdı bana bir daha görmiyim diyordu birazda bezleyince rahat ediyor sanki bu durumdan dolayı.
Cevap sahibi+1 yılben olsam ben de kızardım oynama diye :D
Cevap sahibi+1 yılbir şey sorcam, pişik olmuyo musun sen her gün bezleniyosun sonuçta
- +1 yıl
Pişik oluyorum ama şöyle muşamba bağlandığı için sıkı içinde akletten kesme bir kaç tane beyaz bez var onun dışındaki muşamba ısıtıyor içindeki beyaz bezi kızarıklık oluyor kenarlarda ve pudra 4 günde bir döküyorum annemde döküyor kızarıklık oluyorum popomun kenarlarında bağlanan yerde
Cevap sahibi+1 yılbebek pişik kremleri falanda var onlara da bir bak istersen sadece pudrayla kalma yani
- +1 yıl
İşte pudra işimi görüyor muşambanın bağlandığı yerlerde kızarıklık oluyor ama yazın daha çok oluyor havalar ısınınca biraz daha sıcak oluyor ama alıştım ben. birde kaşıntı yapıyor çok ellersem popomun bağlandığı yerleri ama bunlar ufak sorunlar öyle büyük bir sıkıntı yok.
Cevap sahibi+1 yılsorun yok o zaman :-)
- +1 yıl
Evet ama işte annem gördü ya bir kere böyle sanki bezlerken beni pipimde aşağıya geldiği için memnun oluyor pipimle oynayamıycağım için pipiyi koruyan muşambanı bağlayımda sende bende rahat edim diyor bana haklı mı böyle demekle annem?
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum ki valla. eğer cinsel yönden diyosa cinsel hayatını engellemiş oluyo :/ şey olarakda demiş olabilir hani altını ıslatıyosunya annende bağlıyo böylece etraf falan batmıyo o anlamda da olabilir
- +1 yıl
O anlamda dese tamam ama cinsel yönden diyor işte istemiyor o imada bulundu?
Cevap sahibi+1 yılaklıma hiçbir şey gelmedi gerçekten :/
- +1 yıl
İşte buda ihtiyaç ama karşılamam gerekiyor ama işte anlayışlı davranmıyor bir kere odaya girince gördü istemeden yakalandım napıyorsun çabuk toparlan demişti sonrada akşamdı geceleyin bağlarken pipini iyice sıkıca muşambayla aşağıdan bağlayımda bir daha oynama görmiyim elini demişti sanki ayıp birşey yapmışım gibi sıkıcada bezlemişti akşamına.
Cevap sahibi+1 yılkuzum bu durumdan kurtulman için gece altını ıslatmaman gerekiyor, bak gerçekten istersen başarabilirsin. ne zamana kadar bezlettireceksin kendini
- +1 yıl
İşte bilmiyorum sen olsan odama girip tam pipimle oynarken görsen ve o an meni çıkarken görmüş olsan kızarmıydın bana?
Cevap sahibi+1 yılkızmazdım
- +1 yıl
Peki devam etmiş olsam seni görünce bile 10 saniye ve sonra bezlenme vakti gelince bezlerken beni ne derdin?
Cevap sahibi+1 yıldevam etmenede bir şey demezdim benden çekinip hemen bırakmadığın için sevinirdim bile çünkü benden utanan çekinen insanları sevmiyorum :D bezlerkende bir şey demezdim ne diyebilirim ki
- +1 yıl
Ne güzel ya.) çok iyi anlayışlısın peki bezlerken altımı çıkarırken ne derdin ya da kendin mi soyardın külotumu falan
Cevap sahibi+1 yılbenim soymam seni daha iyi hissettirecekse ben soyardım, çıkarırken veya bezlerken bir şey demezdim normal konuşurduk yani
- +1 yıl
Hım ne güzel bezledikten sonra bez kaymasın diye kalkmam yasak sende muşambayla bezledikten sonra yataktan kalkmıycan dermiydin bana?
Cevap sahibi+1 yılyok ya diyemezdim ben kıyamam yani, kayarsa düzeltirdim
- +1 yıl
Ne güzel ya.) sarılıp öpsem seni izin verirmiydin bana bezledikten sonra beni.
Cevap sahibi+1 yılverirdim
- +1 yıl
Ne güzel ya.) çok güzel peki geceleyin uyanınca ben uyurken muşambamı elleyip kontrol edermiydin ıslanmışmı diye?
- +1 yıl
Muşambam ıslanmıyor sızma olmuyor sadece elinle muşambaya değdirip içteki bezde ıslaklık var mı diye?
Cevap sahibi+1 yılevet ederdim o konularda hiç kaçışın olamazdı :D ıslak olursa uyandırıp değiştirirdim
- +1 yıl
Hım anladım peki pudra sürerdin dökerdin dimi bağlamadan önce muşamba bezin üzerine? ve poponu dön deyip orayada krem pişik kremi sürermiydin
Cevap sahibi+1 yılevet sürerdim, hatta masaj falanda yapardım kasık bölgene, eski sevgilime yapıyodum. doktoru söylemişti
- +1 yıl
Hım neden yapıyordun ne içinde iyi geliyordu?
Cevap sahibi+1 yılfelç geçirdiği ilk zamanlarda farkında olmadan altına yapıyodu senin gibi, utandığı içinde sürekli kendini kasıyodu, kasdığı için kendini idrar torbası sarkmıştı bunun içinde doktoru iki tane ilaç vermişti biri jel gibiydi onunla kasık bölgesine karnına falan masaj yapıyoduk belli bir süre sonra idrarını tutabilmeye başlamıştı
- +1 yıl
Anladım doğru peki sen eve gidince annesi ne diyordu bağlarken altını ve annesi bağlamak istemişmiydi bezlemek oğlunu? oğlumu olmaz anne demiş.
Cevap sahibi+1 yılbir şey demiyodu annesi, eski sevgilim istemiyodu annesinin bakımını yapmasını çünkü çok utangaç biriydi, ayrıca annesi dışında kişisel bakımını yapacak çok kişi olduğu içinde sorun olmuyodu. ama ben veya kuzeni babası falan olmasaydı tabikide annesi bezleyecekti
- +1 yıl
Annesi nasıl biriydi başı açık biri mi? ve kaç sene önce felç oldu kaza mı geçirmişti?
Cevap sahibi+1 yılevet açık biriydi, sene değil 7 ay önce felç oldu, kaza falan değil beyin kanaması
- +1 yıl
Peki annesiyle yaş farkı kaçtı annesi kaç yaşında oğlu kaç yaşındaydı ve annesi sana ne diyordu üzülüyormuydu çok?
Cevap sahibi+1 yılannesi yanlış bilmiyosam 45 veya 46 falandı, sevgilimde 24tü. bir şey demiyodu bana yani sürekli teşekkür ediyodu oğlunun yanında olduğum için, çok üzülüyodu oğlunu halde görmeye dayanamıyodu
- +1 yıl
Peki kardeşi varmıydı sevgilinin ablası ya da kardeşi kuzeni demiyorum?
Cevap sahibi+1 yılhayır tek çocuktu
- +1 yıl
Evleri nasıldı apartman katı mı maddi durumları nasıldı ne bilim arabaları falan varmıydı araba sürermiydi sevgilin önceden?
Cevap sahibi+1 yılapartmandı evleri, gayet iyiydi durumları zaten mühendisti sevgilim. araba kullanıyoduda niye sordun?
- +1 yıl
Merak ettiğim için sordum öncesinde durumları nasıldı diye hastalıktan önce ondan yani sordum. Sıkıntı stresten mi oldu yoksa irsimiymiş ailede?
Cevap sahibi+1 yıldamar sertliğinden dolayı oldu
- +1 yıl
Anladım. Görüşmüyormusun artık hiç ailesi ve onla tamamen?
Cevap sahibi+1 yılkuzeniyle görüşüyorum arada onun dışında kimseyle görüşmüyorum
- +1 yıl
Anladım peki sen ablam olsaydın bu durumum evde var altımı ıslatma işte o zaman bağlarmıydın ablam olsaydında beni?
Cevap sahibi+1 yılbağlardım tabi hiç düşünmezdim bile, annenden daha çok utanırsın çünkü
- +1 yıl
Hım anladım peki diyelim misal ablamsın ama evlenmişsin misafirliğe yatılı bize gelmişsiniz eşin olsa belki bağlamanı istemezdi ya da bozulurdu böyle bir durum olsa tepkin ne olurdu?
Cevap sahibi+1 yıleşime durumu izah ederdim, bağlardım
- +1 yıl
Hım o zaman sıkıntı yapmazsa olurdu eğer evli olsaydın zaten evli olma durumu olmasa o zaman sorun olmazdı zaten evde iken yıkayıncada balkona ipe muşambaları asardın? ama diyelim bir gün eve uzak misafir gelicekmiş benim durumu bilmeyen sende muşambaları ablam olarak asmışsın balkona bir telefon geldi 30 dk sonra gelicez diye yoldayız diye bende utandım çekindim yüzüm kızardı balkonda ipte asılı bir sürü muşambaları kuruması için yüzümde kızardı duyunca ne yapardın ablam olarak?
Cevap sahibi+1 yılzaten balkona asmazdım ben o muşambaları, olduki ortalıkta muşambalar kaldırırdım
- +1 yıl
Anladım gece yatılı kalıcaklarmış o zaman sessizce odama gelip kapıyı kilitleyip öyle bağlardın dimi farkettirmeden?
Cevap sahibi+1 yılevet kimseye fark ettirmezdim, sabahta uyandırıp banyoya götürürdüm temizlerdim güzelce
- +1 yıl
Hım ne güzel farkettirmeden hallederdin bazı anneler özellikle herkese gösteriyorlar bilsin diye anlatıyorlar bide çok yanlış bence?
Cevap sahibi+1 yılolur mu öyle şey ya sonuçta o senin özelin, kimsenin bilmemesi gerek bana göre
- +1 yıl
Aynen muşamba bezlerim benim iç çamaşırım gibi özelim ben öyle düşünüyorum nasıl diyim bir kızın nasıl özeli ise çamaşıra astığı şeyler buda benim özelim muşambalarım diye düşünüyorum sadece ailede bilen bilmeli anne abla gibi.
Cevap sahibi+1 yılaynen, sen benim abim veya kardeşim falan olmuş olsaydın anneme bile söylemezdim işte bezledim falan diye yıkadığımıda odanda kurutup kaldırırdım
- +1 yıl
Hım annem bilirdi sorun olmazdı anneden çekinmezdik. Diyelim misafir geldi misafir çocuğu birden odayı girmiş misal odada muşambamı eline almış kimse yokken oynuyormuş o sırada sen geçerken görmüşsün muşambayla oynuyormuş ne yapardın?
Cevap sahibi+1 yılelinden alırdım, hatta olayı anlamasın diye poşetle oynama falan derdim :D
- +1 yıl
Hım oda dese a bu çok yumuşakmış ne güzel birşey vermem bakim diyormuş benim olsun bu abla eve götürebilirmiyim diyormuş?
Cevap sahibi+1 yılzorla alırdım, annesine falan söylersede yalan söylerdim poşetle oynuyodu ben de zararlı diye aldım diye :D
Cevap sahibi+1 yılannen seni bezleyince savunmasız mı hissediyosun kendini yoksa rahatlamış mı?
- +1 yıl
Hım evet peki alınca çocuk bu çok yumuşak güzel birşeymiş abla nedir bu bana versene annem banada alsın söyleyim dese?
- +1 yıl
Annem beni bezleyince hem savunmasız hemde rahatlamış hissediyorum daha çok bezlenme saati biran önce bezlenmek istiyorum ki rahat edim bezlenmeme şu kadar vakit kaldı stresi bitsin diye.
Cevap sahibi+1 yılo kadar ısrarcı çocuğu döverdim ben :D
Cevap sahibi+1 yılne zaman bezleyecek annen? veya bezledi mi?
- +1 yıl
Saat 12de bezliycek az kaldı
Cevap sahibi+1 yılhmmm tamam
- +1 yıl
10 dk sonra çıkarım bir yarım saat sonra yazabilirim bezlenmem bitince
Cevap sahibi+1 yılçıkıyorum zaten ben ders çalışmam lazım
- +1 yıl
Tamam arkadaşım iyi ders çalışmalar zihin açıklığı ile biraz heyacanlanma var bezlenicem birazdan ya oluyor işte kolay gelsin yarın görüşürüz arkadaşım iyi geceler o zaman.
- +1 yıl
Nasılsın yazmadın?
Cevap sahibi+1 yılçok yoğundum yazamadım, iyiyim sen nasılsın
- +1 yıl
İyiyim sağol yılbasın nasıl gecti ne yaptın?
Cevap sahibi+1 yılsıradandı ama bana göre çok güzeldi ailemle birlikte kutladık, senin nasıldı?
- +1 yıl
Benimde aynı aile ile sıradandı farklı değildi yani kar var mı sizin orda?
Cevap sahibi+1 yılhayır yok
- +1 yıl
Hım guzel iyiymis. Altımı bağlama vakti gelince film izliyormusum seninde uykun gelmis bana ne derdin bende ilgilenmeden tv bakıyorum elimden tutup hadi gel altına muşambanıbağlıycam bekleyemem mi derdin?
Cevap sahibi+1 yılevet bekleyemem derdim ve bağlayıp yatardım
- +1 yıl
Hım doğru evet peki bağladın flmin yarısında kaldım ama bağlayınca muşamba kalkmam olmaz bez kayar o yuzden filmin devamı icin izin vermezdin dimi yatıcan sende mi derdin?
Cevap sahibi+1 yılevet kayma durumu var bide unuttum ben onu :D o zaman şey yapardım film bitince beni uyandırırdın öyle bağlardım veya filmin bitmesine az kaldıysa beklerdim
- +1 yıl
Hım evet doğru.) o durum vardı yani peki muşamba bezimi yıkarken ve kumas icine konan akletten kesme olanlarda dahil nasıl yıkardın sabunlardın kuvete atarak ya da leğende annem yıkıyor musambalara sıcak su değmiycek ama ayrı yıkıyor kumas akletten kesmeleri sıcak su ile yıkıyor.
Cevap sahibi+1 yılmuşambaları elimde yıkardım kumaşları çamaşır makinesinde
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıksana mesajlaşalım burdan yavaş oluyo
- +1 yıl
Hım evet annem gibi uc dort gunde bir bekletip toptan yıkamak daha kolay oluyor oda oyle yapıyor bekletip bes gunde bir yıkıyor. Peki sey pipimle oynamanı isteseydim kızarmıydın bana bezlemeden once yoksa olur dermiydin ablam olsaydın desem olmazdı dimi
- +1 yıl
Tamam aciyorum
Cevap sahibi+1 yılablan olsaydım olmazdı ama eşin sevgilin falan olsam tabikide ihtiyaçlarını karşılardım
- +1 yıl
Ciktim gizleden mesaj atman lazim bana
Cevap sahibi+1 yılatılmıyo ki sana mesaj tamam çıktında gizliden
Cevap sahibi+1 yıltakip isteği attım kabul et
- +1 yıl
Hayir atiliyor xper seviyen bir level mi senin eğer bir levelse ikinci level olmadığin icin atılamiyordur
Cevap sahibi+1 yılhayır 5 xper de sen takip isteğimi kabul etsen bir
- +1 yıl
Tamam ediyorum
Yeni nesil bilmez
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası