Anne bedduası ve kendime ettiğim beddua?

Annem çok titizdir ben ise tam aksine dağınık bir insanım. Dün gece saat 3'te annem evi süpürmemi istedi. Ben de yarın süpürebileceğimi bu saatte komşuların rahatsız olacağını söyledim. Annem daha da sinirlendi tabii ve her zaman ki gibi ben kalkana kadar yanımda dikilmeye ve bana küfretmeye başladı. Bu arada annem başkalarının yanında da beni çok fazla rencide ediyor ve bu benim özgüvensiz olmama sebep oluyor. Ben de inat ettim ve süpürmeyeceğimi söyledim. Zaten sürekli bana bakmak zorunda olmadığını ve beni evden göndereceğini söylüyor. Bizi sevmediğini düşünüyorum. Annem babam ayrı zaten. Sizi sadece ben doğurmadım babanızın da payı var gidin onunla yaşayın diyor fakat babam 3. evliliğini yaptı ve karısı hayatta bizi istemez. Sonunda kalktım ve kıytı köşe ne varsa süpürdüm evi. Ardından süpürüşümü beğenmedi ve yine sövmeye başladı. Bu sefer kardeşime dedi ablan b*k gibi süpürmüş git sen süpür diye. Zaten ne yapsak beğenmiyor kardeşim süpürse bu sefer de onunkini beğenmiyor. En son hep bize yap dediği şeyi kendi yapıp bak ben yapınca nasıl oluyor diyor. İşte bu çok sinirlendi bütün gece beddua edip durdu. İnşallah senin çocuklarında böyle olur, dediğin hiç bişeyi yapmazlar, böyle yarım yamalak iş yaparlar vs. sürekli bu bedduayı ediyordu hergün zaten. Ben de dayanamayıp inşallah kısır olurum dedim ve çok pişmanım. Dediğim gibi de tövbe ettim. Sizce bedduam gerçekleşir mi? Gerçekleşmese de annemin bedduasının gerçekleşeceğini düşünüyorum.
Anne bedduası ve kendime ettiğim beddua?