Şimdi diyecekler bizim zamanımızda hazır bez vardı da mı kullanmadı falan filan buradan bu cevabı yazacak olanlara peşinen söylüyorum hazır bezler yeni icat olmuş birşey değil, yaşım 25 ve çok iyi biliyorum annemin bana hazır bez bağladığını hatta teyzemde 29 yaşındaki kuzenim için hazır bez kullanmış en azıdan 30 yıl önce varmış orası garanti o na göre cevaplar gelsin :)
Cevabın nedir?
Demekki sizin ya durum iyiymis ya da sosyetiklik varmiş,.. Siz bilmezsiniz biz çocukken bebeklere cabut derler cabut bez bağlanırdı ve pişik şu bu olmasın diye 1 kiloluk salça tenekelerinde ısıtılan kuma ( höllük derler ) beleyip yani sarıp bağlarlardı. Biz çocukken gorurduk bunları. Demekki biz bebekken höllükle Cabir bezle buyumuşuz, sizler gbi modern değil!!!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Valla hiç sormadım bu soruyu ama annemin arabayı yıkamak için bez istediğimde artık 20 sene nasıl sakladıysa bu bez senin çocukluk bezindi diye bağırıp balkondan attığını hatırlıyorum...:( hala o günkü pisikolojiyi atamıyorum üzerimden kısacık hayatımın utanç günü diyebilirim..:(
02 Yorumla
Soran+1 yılenteresan
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılyo muşamba bez kullanmışlar
neden paranızmı yoktu demiştim parasızlıktan değil demişti annem
Pokumuzu yıkamaya meraklılarmış demekki
4.bp.blogspot.com/.../a1474_a97f1c80.jpg44 Yorumla- +1 yıl
üçgen bez di onun adı
- +1 yıl
@aciigercekler üçken bez muşambanın içine koyulan
Soran+1 yılbence kandırmış seni
Soran+1 yıltartışmayın en iyisi hazır bez :D
Diğer konusunda 430 cevap paylaştı. 22 yaşındayım Hayır kullanmadı naylon içine bez koyup bezlerdi kardeşimden hatırlıyorum hatta
06 Yorumla
Soran+1 yılçok fena onlar
Soran+1 yıl11 yaşımdayken bir kere mecburiyetten ondan bağlamıştı annem çok iyi biliyorum nasıl olduğunu
Soran+1 yılben 12 yaşımın sonunda bıraktım bezlenmeyi o yaşıma kadar gece gündüz bezleniyordum bebek gibi
- +1 yıl
Yakin zamanda hic alt islatma problemi yasadin mi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
45Cevap
+1 yılfakirlik fukaralık çocukluğum bebeklikten itibaren valla sürekli elle yıkanan bezler 3-7 yaş arası aynı don atlet 7-10 aynı elbiseler 10-15 aynı çantyla okula gittim
ulen mahlenin çocukları ne alay ederdi benimle bende hep eve koşar annemle babama kızardım neden benimde yeni elbiselerim oyuncaklarım yok diye
ne döver alay ederlerdi okulda çocuklar önlüğümün her yeri dikişli
kısın ayazın karın altında yırtık papuçla giderdim okula ah ulen ah :=(
şerefsiz dünya10 YorumlaDiğer konusunda 453 cevap paylaştı. Hazır bez değil yaş 31 varmıydı yokmuydu o zaman bilmem ama naylon dört kanadı olan bişey vardı içinede eski yorgan döşek yüzlerinden yapılma bez parçaları yaparlar onuda dörde katlar içine koyar götümüzü bağlarlardı haha annelerimizin emeği şimdiki annelerden fazla o bezleri yıkamaktan bir hal olmuş fukaralar..
00 Yorumla
+1 yılzor zahmetli iş hazir kullanmış sürekli fakat birkez denemiş ondada pişik falan olunca birdaha hiç denememiş gittim kadina bu saatte benim popoma ne bağladın dedim :D
04 Yorumla
Soran+1 yıldedinmi cidden :)
- +1 yıl
ne biliyim bebektik sonucta gittim sordum kadin korktu delirdim diye tip tip bakti :D
Soran+1 yıltekrar bağla diyeceğini sanmıştır :D
- +1 yıl
ahahah sanirim :D
Anlatir hala sicak sularda bezleri kaynatirdim kar gibi eder icine ondan sarardim disina muşamba bez sarardim diye.
211 Yorumla
Soran+1 yılama onlar hiç rhat değil 11 yaşımda bir kere benimkilerden kalmadığından mecburen kullanmak zorunda kalmıştım çok fnaydı
Soran+1 yılya ben 12 yaşımın sonuna kadar gece gündüz sürekli bezlendim, 13 e girdikten sonra sadece gece bezlendim
Soran+1 yılbiraz haylazlık tembellik vardı bende tuvaleti öğrenmeyi kabul etmemiştim
Soran+1 yılzor oldu okulda hep dalga konusuydum :) eve okula yakın olduğundan tam ortadaki ara tenefüs uzun oluyordu diğerlerine göre annem gelirdi bez değiştirmeye falan neler neer geldi başıma yaz yaz bitmez :D lisede de gece bezlenmeme rağmen bazı güler gündüzde okula bezli gittiğim oldu ama onu kimseye çaktırmadım :)
Soran+1 yılyok canım trolleme falan yok gerçekten hiç kabullenemedim bırakmayı uzmanlara falan o kadar çok gittimki yinede kabullenemedim sanki olması gereken oymuş gibi geliyor bana elbette psikolojik bir neden vardır altında ama ne yaparsam yapıyım düzelemedim. Rahatsızda olmuyordum kaç yaşında olursam oluyum o şekilde rahatlıkla geziyordum tuvaletim geldiğinde de rahatlıkla yapıyordum büyük küçük hiç fark etmiyordu
Soran+1 yılHaklısın normal bir insan için dediklerin geçerli elbette ama böyle bir sorunu olan biri için normal bir durum o yüzden rahatsız olmuyordum ben, ama seni çok iyi anlayabiliyorum. şu an karışık aslında
Primaanin en luks oldugu zamanlarda prima kullanmışlar bana :)
23 Yorumla
Soran+1 yılhala kullananlar var birde :D
Soran+1 yılkim o biliyonmu :D
+1 yılMavi ve pembe naylonlar vardı ayı postu görünümlü bir rivayete görede sarı renkleri de varmış , nedense bana hep mavi kullanmışlar 😕
114 Yorumla
Soran+1 yılya o muşambalar çok kötü ya ben 11 yaşımdayken benim bezlerden kalmadığı için misafirlikte onlarla bezlemişti annem oradan biliyorum çok fenaydı
- +1 yıl
:D napak onu bulamayanlarda vardır elbet şükürler olsun
Soran+1 yılhiç yoktan iyidir tabi ama yinede olsun ya :D ben bir kereliğine bile dayanamadım o gün eve gittiğimizde annem hazır bezimi bağlayınca hazır bezin değerini bir kez daha anlamıştım :D
- +1 yıl
:)) bizim popolar alışkındı ,
Soran+1 yılunutmuşsundur acısını ondan öyle diyon :D nerdeyse 20 yıl olmuş sen bırakalı :D benimse 2 yıl anca belkide hala bırakmamışta olabilirim :)
- +1 yıl
:)) allah iyiliğini versin
Soran+1 yılgerçekler ne yaparsın :D
- +1 yıl
:)) ne yani hayata eksik mi başladım
Soran+1 yılyok ya şaka yapıyorum niye eksik başlayasın eksik başlayan biri varsa o da benim çünkü hala kurtulabilmiş değilim
- +1 yıl
:)) çok mu sevdin
Soran+1 yılneyi?
- +1 yıl
Bezi canım
Soran+1 yılne yaptıysamda bırakamadm
- +1 yıl
:)) geçer umarım
Peki senin aklina nerden geldi bu simdi herhalde cok ississin :))
02 Yorumla
Soran+1 yılne bilim geldi işte öyle
20yaşındayım ama musambadan olduğunu hatırlıyorum galiba fakirmisiz :(
07 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya :(
Soran+1 yılbence o günlerin acısını çıkartmalısın yarın ilk işin hemen markete git ve bir paket prima al altına bağla öyle takıl :D
Soran+1 yıl:) ben çocuklarıma anlatsam 12 yaşıma kadar bezlendim diye ne tapki verirler acaba :D
Soran+1 yıl20 yaşına kadar bezlerim sorun yok :D
- Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır beyaz beyaz kumaşları kaynatırmış naylon musambalar vardı onlarla bağlarmış.
03 Yorumla
Soran+1 yılhangii daha iyi acaba
- +1 yıl
Ben su an hala kullaniyom pembe mavi musamba ama ben baska bir sebepten kullaniyom :)
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılben 20 abim 26 yaşında annem ikimizde de hazır bez kullanmış
03 Yorumla
Soran+1 yılbende bunu diyorum işte bana annem başka bir bez bağlamadı
- +1 yıl
Ama çok yaygın değilmiş büyük marketlerde olurmuş o zaman tabi büyük marketlerde bu kadar yaygın değil bir migros varmış oradan alırlarmış oda oturdugumuz semtten bir iki semt uzaktaymış yani :)
Soran+1 yılhmm ama yinede bağlamışlar ne güzel :)
Bizim buralarda yoktu hazır bez yazık kadın kim bilir neler çekti :(
03 Yorumla
Soran+1 yılneresiki orası nasıl olmaz
Soran+1 yılAntalya da nasıl olmaz ya :D
+1 yılErgenligime kadar musamba bez kullanmislar. Ergenlikten sonra ben hazir bez kullanmaya basladim. Hazir bez rahatliktir yaa. Ohhh miss. :)
10 Yorumla
+1 yılPopomda 33 yıllık pişik izleri var. Hazır bez konforunu ne annemiz ne biz yaşadık
01 Yorumla
Soran+1 yılbüyük kayıp
+1 yılMuşamba bezle başlamıştım hayata fakat bu bana kendi bezini anandan babandan yardım beklemeden kendi bezini kendin değiştirebileceğimi öğretmişti bana henüz ağzımda emzik varken :)
18 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl oluyor :)
- +1 yıl
Hangi kısmını soruyorsun?:)
Soran+1 yılkendi kendine değiştirme kısmını zira ben 12 yaşıma kadar kullandım o yaşta bile kendim değiştiremiyordum :)
- +1 yıl
45 yaşlarındayken sabah erken kalkınca kendi bezimizi çıkartıp kardeşimle kahvaltı hazırlamaya çalışırdık ablamla :)
- +1 yıl
12 yasına kadar mı naptın abla :D
Soran+1 yılsüpermiş :D bende 12 yaşında koca kızken yer zaman mekan ayırt etmeksizin annemin önüne yatardım bezimi değiştirsin diye :D
- +1 yıl
Seninkide iyiymiş ivme kazandın dimi sonradan :p
Soran+1 yıl@Paramedicbağyan evet 12 yaşımın sonunda bıraktım ben bezlenmeyi, hem gece hemde gündüz sürekli bezleniyordum :)
+1 yılMuşamba çocuk bezlerindendi onlarla bezlenmek çok zordu muşambalarla sımsıkı düğümlenirdi popolar.
00 Yorumla
+1 yılDunu hatirlamiyorum ben bebekken gotume giydirdikleri seyimi hatirlicam.
10 Yorumla
+1 yılannenin sana bez bagladini hatirliyor musun? Pardon ama kac yasina kadar altina zictin?
29 Yorumla
Soran+1 yılhatırlıyorum çünkü 12 yaşımda bıraktım :(
- +1 yıl
Yuuuhhhhhhhh
- +1 yıl
Resmen sende bagimlilik yapmis :D
Soran+1 yılya sorma ara ara canım çektikçe yine bağlatıyom anneme :D
- +1 yıl
Annen gore gore bikmistir :D baskasini bul o baglasin
Soran+1 yılanneler bıkmaz
- +1 yıl
Yazik kadina sen bagla bari :)) 30 yasindasin
Soran+1 yıl25 ya ne 30 u :D
- +1 yıl
Ne kalmis 30a
bide ne boktan muhabbetin icine dustum nan midem bulandii
+1 yılYok balım ya o zamannlar pahalı gelmiş zati iki sene de atmişız bezi
04 Yorumla
Soran+1 yılerken atmışsın ben 12 yaşımın sonna kadar hem gece hem gündüz bezlendim ondan sorada geceleri bezlendim
- +1 yıl
Şaka yapıyorsun inşallah erken diye birşey yok kii 2 3 yaş arasında tuvalet eğitimi verilir
Soran+1 yılbenim gibi haylaz olunca tuvalet eğitimini hatta onunda yarsını ancak 12 yaşında alanlarda vardır elbette
- +1 yıl
Vallahi çoçuk gelişimi okuyorum çalıştımda böylesini ilk kez duyuyorum
+1 yılBana bağlayan olmamış ne yalan söyleyim annem yıkayıp yıkayıp giydirmiş o yüzden galiba baby face değilim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuneydoguda bir ilcede dogdum birakin 18 yil oncesini şu an bile her istedigini bulamiyosun :) bulabildiginde hazir almis ama bir iki kez sonrasinda hep kendi yikamis falan
12 Yorumla
Soran+1 yılhmm o ayrı bir durum ama bağlamış bir kaç kezde olsa :)
Cevap sahibi+1 yıl:))
amerikan bez diyolardı bende onu kullanmıslar gördüm hatta beyaz böyle plastik gibi bişeydi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende hazır bezle büyümüşüm ama bizim zamanımızda pahalıymış öyle derdi annem
05 Yorumla
Soran+1 yılparasını bilmemde şu popom hazır bezden başka bez görmedi onu biliyorum birde uzun zaman kullanınca çok iyi hatırlıyor insan
Cevap sahibi+1 yılBen uzun zaman kullanmadığım için hiç hatırlamıyorum valla
Soran+1 yıl12 benim :)
Cevap sahibi+1 yılOy maşallah :D
Soran+1 yılnedense utanmıyomda :D
+1 yılhazır bez vardı fakat bu kadar uygun fiyatlara değildi herkes alamazdı
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla açıkçası bizimkilerin durumu da iyiymiş ama dedem pinti olduğu için almıyomuş kader kurbanıyız biz abla :D
02 Yorumla
Soran+1 yılfena olmuş :)
Cevap sahibi+1 yılannemiz için geçerli ben bişey hatırlamıyorum ;)
Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet hazır bez kullanmış hatta markasını bile unutmamisti arada söyler durur
03 Yorumla
Soran+1 yılneymiş markası
Soran+1 yılPrima olabilir mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılhazır bezden haberleri yoktu bizimkilerin. 4 sene sonra kardeşimde hazır aldılar
012 Yorumla
Soran+1 yılkıskanmadın mı peki )
Cevap sahibi+1 yılyok bezi kıskanmadım da yiyecekleri kıskanıyodum :D
Soran+1 yılyiyecek derken mama falan mı? :)
Cevap sahibi+1 yılevet :D
Soran+1 yılben hala mama yiyom ki :)
Cevap sahibi+1 yılbende bebe bisküvilerinden hala yiyorum :) hatta bazen de saçlarımı Johnsons Baby ile yıkıyorum. eee bebek için yapıyolarsa daha iyidir diye düşündüm :D
Soran+1 yılkız sevdim seni bende bebe bisküvisi yiyorum ama arada yiyorum onu normalde bildiğin Milupa Aptamil yiyorum ve içiyorum hemde biberonla :) dalinden başka şampuanda kullanmam :)
Cevap sahibi+1 yıldalin sevmiyorum ben. Johnsons Baby daha iyi :)
Soran+1 yılfark etmez ikiside biz bebekler için sonuçta :D
Cevap sahibi+1 yılahahaah çok tatlısın
Soran+1 yılbebekler hep tatlı olurki :D
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle :)
+1 yılVarmış ama annem normal kumaş kullanmış. birde naylon mavi olanlar.
00 YorumlaDiğer konusunda 5b cevap paylaştı. Anne sütü içmedim hep hazır mama bunu hatırlıyorum bez hazır değildi haralde
00 YorumlaBen hala daha hazir bez den baglanıyom annem aksamlari gelip bagliyor altımıda annem siliyor
20 Yorumla
+1 yılBizim oralarda yokmuş o dönemlerde...
00 YorumlaZımpara kağıdı kullanmışlar bende :))
00 Yorumla
+1 yılhöllük nedir bilirmisin?
02 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum
- +1 yıl
ben karanlık bir köy odasında doğmuşum hölüke belenmişim üçgen bezi de bilmezmiş bizimkiler onlar için üçgen bez hazır bezmiş o zamanlar köylük yerde poşetleri genelde kullanırmış
+1 yılNerde eee caput bagliyodu
00 YorumlaBez hazır mama hazır hep hazır büyümüşüm
02 Yorumla
Soran+1 yılsende bizdensin :)
Bizim paramız yokmuş bende 25 yaşındayım
01 Yorumla
Soran+1 yılo olabilir
+1 yılValla ben prima ile büyümüşüm =)
04 Yorumla
Soran+1 yılbizdensn :)
- +1 yıl
Siz kimsiniz =)
Soran+1 yılprimalılar :D
- +1 yıl
Paranın gözü kör olsun =)
+1 yılHazır bez 25 yıl önce 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılaraştır bak en az 30 yılı var
- +1 yıl
Biliyorum ben de 25 yaşındayım kullanmış annem demek istedim.
+1 yılNapcan kızım? Boklu bez işte.
00 Yorumlayok fakiriz biz çaput bağlamış
00 YorumlaBiz haZir bezle büyüdük
02 Yorumla
Soran+1 yılsende bizdensin :)
+1 yılO kadar zengin değildik.
00 Yorumla- Diğer konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılben hala molfix bebek bezi kullanıyorum :(
00 Yorumla
+1 yılbenim annemde amerikan bezi kullanmış
00 Yorumla
+1 yılbenim zamanımda höllük vardı höllük :D
00 Yorumla
+1 yılo kadar modelli değilim :)))
00 Yorumla
+1 yılHayır musamba kullanmis
00 Yorumla
+1 yılEvet hazır bez prima kullandı
00 YorumlaBari pogumuza karismayin la
00 Yorumla
+1 yılzamanında hazır bez alcak paramı varmış :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiz kadinlarin bezlenme problemi bitmiyor ki :)
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHatırlamıyorum ki
01 Yorumla
Soran+1 yılben çok iyi hatırlıyorum uzun zaman kullanınca böyle oluyor :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki hazır bez kullanmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılE varsa niye soruyon
03 Yorumla
Soran+1 yılyok yani size anneniz ne kullanmış o nu sordum
Cevap sahibi+1 yılNapcan cocuguna onu mu takcan
Soran+1 yılof ya amma saçmaladın dostum laf olsun diye soru soruyoruz verdiğin cevaba bak,
yok çocuğuma kullanmıcam kendime kullanacam da karar veremedim hangisini kullan diye
Evet :D
00 YorumlaEvet pampers 😃
04 Yorumla
Soran+1 yılsende benim gibisin süper :D kaç yaşına kadar kullandın?
Soran+1 yıloo bana yakınsın sende :D bende 12 yaşıma kadar gece ve gündüz sürekli bezlendim 12 yşımdan sonra sadece geceleri bezlendim
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet hazır bezle bezledi narin totomu.
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet canbebe :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuşamba 😳😳
032 Yorumla
Soran+1 yılhiç rahat değil onlar ama dimi
Cevap sahibi+1 yılEvet ya :(
Soran+1 yılannem beni 12 yaşıma kadar bezledi hep hazır bez bağlardı bir keresinde 11 yaşında falandım misafirlikteyken ishal olmam sonucu yedek bezleri hızlıca tüketince mecburen o evdeki bebeğin muşamba bezlerinden bağlamıştı annem oradan iyi hatırlıyorum çok rahatsız birşey olduğunu
Cevap sahibi+1 yılBende ilkokul sonuna kadar bezleniyodum ama erken başlamıştım okula dışarı tek bile çıkıp oynayamazken servisle gidip geliyodum bir kere servis arabasının koltuğuna çiş yapmıştım ve o servis şöförüyle aynı sokakta oturuyoruz unutmamistir eminim 😳
Soran+1 yılokulda zor oluyor ama bezli olmak arkadaşlar ne dalga geçiyorlardı ama ya
Cevap sahibi+1 yılSorma :( ses çıkıyodu hışır hışır yürüdükce o yüzden teneffüse çıkmazdm
Soran+1 yılseninki yine ilkokulmuş benim orta okulda oluyordu öyle çok fenaydı sınıfta bir koku olunca bile herkes benden biliyordu bende ağlıyordum yapmadım diye
Cevap sahibi+1 yılKuzenimde 18 19 yaşına kadar kaçırıyodu şimdi olmuyo artk
Soran+1 yılo yaşta da bezleniyormuydu
Cevap sahibi+1 yılOnu bilmiyorum ama sürekli yatağı ıslatırdı geceleri oluyodu galiba sadece
Soran+1 yılhmm peki sen en son ne zaman ıslattın?
Cevap sahibi+1 yılHatırlamıyorum :D
Soran+1 yılhadi hadi saklama :D
Cevap sahibi+1 yılYok hatırlamıyorum :) sen?
Soran+1 yıl3 gün oluyor :)
Cevap sahibi+1 yılHadi cnm?
Soran+1 yılcidden
Cevap sahibi+1 yılGören oldumu?
Soran+1 yılannem tabiki
Cevap sahibi+1 yılBenim Annem olsa dalga geçerdi :) ne dedi peki
Soran+1 yıldalga geçti zaten kocama kız oldun hala çişini yapıyon diye evde olan bezden taktı
Cevap sahibi+1 yılDoktora gittinmi neden oluyo
Soran+1 yılilk defa oldu o yüzden gitmedim
Cevap sahibi+1 yılAnladm canım eğer tekrarlarsa bal ye bol bol bal kesiyo bu kaçırmaları
Soran+1 yılbakalım olursa yine doktora falanda giderim
Cevap sahibi+1 yılAynen canım ihmal etme evlenince zorluk yaşama
Soran+1 yılşimdilik prima iş görüyor
Cevap sahibi+1 yıl:) olsun sağlık sorunu yaşama is işten geçmeden tedavini gör
Soran+1 yılsende benim gibi uzun süre kullanmışsın bilirsin sende sence primamı molfix mi huggie mi canbebe mi? :D
Cevap sahibi+1 yılBen uzun süre kullanmadım ama 2 küçük kardeşim var prima iyi :)
Soran+1 yılilkokul sonuna kadar dedin ya uzun işte :D neyse :D bende en çok primayı seviyorum :D şu an takılı olan prima
- +1 yıl
Muşamba bezle. bağlandım bende biliyormusun?
+1 yılBilmem ki :)
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026