Yaşım 19 senelerdir muşamba çocuk bezleriyle mavi ve pembe renk yıkanabilen olan bezlerle büyüyorum annem geçene kadar hep altını bağlıycam diyor sıkı bu konuda sabahta kendi çözüyor benim muşamba bezimi çözmem yasak bıktım artık gece 23.00 gibi bağlıyor bağladıktan sonra yatmak zorundayım kalkmamda yasak bez kaymasın diye balkona yıkayıncada asıyor muşambalarımı bezlerimi akrabalar bile bezli diye aralarında lakap takmış yaşıt kuzenler anneme çok kızgınım çok..
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmalıyım?
Ben altımı ıslatıyorum geceleri kendimi bildim bileli. Bu durum yüzünden annem beni muşamba çocuk bezleriyle bezliyor annem haklı?
Üzülme 19 yaşındasın artık üroloja git piskoloja git musambada serdirmek yerine eczaneden yaşlılar için üretilen bezlerden al tak sizdirmiyor hem annemde seni rezil etmemiş olur
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Annem muşamba çocuk beziyle eski usül yıkanabilen olan çocuk beziyle direkt bezliyor altımı bağlıyor muşamba sermiyor. Muşamba çocuk bezleri eski usül biliyormusun onla bezliyor? biliyormusun
Peki muşamba çocuk bezlerini eski usül mavi ve pembe renk yıkanabilen olanları biliyormusun? annem beni bezleyerek mutlu oluyor işersen bezlenirsin diyor sıkı çok
Öyle tabi bezlenirken utanıyorum muşamba bezle bağlanırken bebek gibi hissediyorum kendimi yıkayıncada balkona asıyor bezlerimi herkesler biliyor zaten
Bunu yapması senin psikolojini daha çok etkileyerek bunların artmasına sebep olur ikiz kardeşim de sadece uçuna kaçırıyordu bir iki damla zamanla düzeldi
Anladım benimde şansım böyleymiş bezlenerek muşamba bezlerle büyümekmiş şansım ne yapayım. Bezler hayatımın bir parçası oldu mecburen her gece bezlendiğim için.
Yani aynen her gece bezlenme saatim belli muşamba bezle bağlanınca popoma yapışıyor muşambalar birde kolay değil muşambayla bezlenmek. Ama ne yapayım işte
Bilmiyorum niye oluyor ama artık bezlenmek muşamba bezlerle hoşuma gidiyor istemedende olsa artık bezlenmek olsun muşambalarımı görmek mutlu edyor zamanla hoşuma gitmeye başladı bu olay son bir senedir
şu an 30 yaş üzeriler ama 17-18 yaşına kadar yapmışlar. Evet muşamba olmuş ama annen biraz hatalı, seni utandırarak halletmeye çalışıyor sanki ama bence çözüm yaratmaz. Bir psikolog ve dahiliye gibi bir doktora gitmeli
Anladım peki sen onlarla konuşunca bu durumlardan dolayı utanıyorlar mı? mahcubiyet vs. ya da muşambayla bezlenmek gerçekten zordu vs dediler mi muşambayla bezlenme ile ilgili ne dediler ısıtırdı popomuzu vs dediler mi
Anladım tabi de. Genede acaba hafiftende olsa meraktan sorabilirmisin ona mesela dersin ki eskiden muşamba çocuk bezleri vardı onla bağlanınca yapışıyormuş diyordu arkadaş gibisinden sorabilirsin?
Anladım peki muşamba bezleri eski usül dediğim olanları biliyorsunuz dimi? pisikolojikmiş benim ki özele gitmem lazım oda pahalı maddi açıdan gidemiyorum. mavi ve pembe renk olan muşamba bezleri?
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Muşamba yine iyi yetişkin bezi bağlayanlar var benim bir tanıdığımın eşi adam 27-28 yaşında o tanıdığımız kocasına bez bağlıyor onu bebek bezler gibi yatırıp altına bez bağlıyor bezler çöpe gidiyor israf oluyor tekrar tekrar almaları gerekiyor zaten pahalı birde psikolojisini düşünemiyorum Allah yardımcısı olsun öyle kişilerin ama bu tür şeyler çok gelişti artık altına yapan erkekler içinde prezervatif gibi bir şey yapılacakmış çiş üstüne geçmesin diye fakat o tanıdığımızın eşi kakada yapıyor ama kilot yıkanır işeyince her yer batıyor o sıkıntı oluyor kadınların nasıl idrar kaçırma pedi var altına kaçıran erkekler içinde o prezervatif gibi şeyler yapılmalı bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Psikoloğa git olmadıysa bir başkasına git mutlaka bilinçaltında yatan bir sebep var onu çözmeden geçmeyecek
Ama beni bezliyor muşamba bezlerle ben bezlenmek istemiyorum kabul etmiyor istemesemde bağlıyor hemde muşamba bezlerle ben bezleniyorum eski usül yıkanabilen olanlarla
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Ben altımı ıslatıyorum geceleri kendimi bildim bileli. Bu durum yüzünden annem beni muşamba çocuk bezleriyle bezliyor annem haklı?
En İyi Cevaplar