İstanbul'da çok iyi bir diyetisyen arıyorum. 8 ay içinde kilo vermem gerekiyor çok ve hızlı kilo vermem gerekiyor. eğer bildiğiniz istanbul en iyi diyetisyen varsa aşağıya yazarsanız sevinirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHem hızlı hem kalıcı hem de yüksek kilo vermek isteyenler gerçekten de en iyi diyetisyene ihtiyaç duyabilirler. Ben de daha önce bu yollardan geçtiğim için -araştırdığım, deneyimlediğim en iyi diyetisyenleri sıralayacağım. İstanbul'da ikamet ettiğim için İstanbul diyetisyen önerisi yapacağım fakat bu isimlere online olarak da ulaşabileceğinizi unutmayın! 💜
İstanbul'da En İyi, Online Diyetisyen Önerileri Neler?

İstanbul en iyi diyetisyen İstanbul en iyi diyetisyen seçeneklerini öğrenmek istiyorsanız okumaya devam edin. 🌺👇
1- Diyetisyen Sezen Çetinkaya
En iyi diyetisyenlerin başında gelen Diyetisyen Sezen Çetinkaya, İstanbul beşiktaş'ta danışanlarını ağırlıyor. İnsülin direnci, diyabetik diyet, aralıklı oruç gibi konularda uzman olan Sezen Çetinkaya 9 yıldır diyetisyenlik yapıyor.
2- Diyetisyen Canan Aksoy
İstanbul diyetisyen önerisi deyince aklıma gelen ilk isimlerden biri olan Diyetisyen Canan Aksoy, danışanlarını Etiler'de ağırlasa da online olarak da hizmet veriyor. Yeme Bozuklukları Destek Derneği Kurucu Üyesi olarak duygusal beslenme bozuklukları üzerine de çalışıyor.
3- Uzman Diyetisyen Merve Doyranlı
İstanbul Şişli'de danışanlarını ağırlayan Diyetisyen Merve Doyranlı, yeni nesil beslenme üzerine çalışıyor. Kişisel sosyal medya hesaplarından birçok fit tarif ve bilgi paylaşan Merve Doyranlı, online olarak da hizmet sunuyor. En iyi diyetisyen İstanbul'da kimdir diye merak edenler kesinlikle göz atmalı.
4- Diyetisyen Emre Uzun
Kilo koruma, obezite, kurumsal danışmanlık, hamilelik veya emzirme döneminde diyet ve birçok farklı tür üzerine eğilen Emre Uzun, İstanbul Kadıköy'de hizmet veriyor. En iyi diyetisyenlerden biri olan Emre Bey'den randevu almak için sitesini ziyaret edebilirsiniz.
5- Uzman Diyetisyen Selvi Akman
İstanbul diyetisyen önerilerimde bir diğer isim ise Uzman Diyetisyen Selvi Akman. İstanbul Beşiktaş'ta danışanlarını gören Selvi Akman aynı zamanda sosyal medya hesaplarında ürettiği içeriklerle dikkat çekiyor. Danışanlarıyla başarı hikayelerine görüp, siz de destek alabilirsiniz.
6- Diyetisyen Özge Bezirci
İstanbul diyetisyen önerisi olarak inceleyebileceğiniz bir diyetisyen de, Etiler Diyet Merkezi'nde çalışan Diyetisyen Özge Bezirci, özellikle şekersiz 21 gün mottosuyla dikkat çekiyor. Aynı zamanda videolu içeriklerle de takipçilerini bilgilendirip ücretsiz bir şekilde motive olmalarını sağlıyor.
7- Uzman Diyetisyen Müzda Irmak
Uzman Diyetisyen Müzda Irmak hem İstanbul'da hem de Adana'da hizmet veriyor. En iyi diyetisyenlerden biri olan Müzda Irmak, hem diyabetik hem de çocuk hastalarla daha yakından ilgileniyor. Bunların yanı sıra her yaştan danışanı da kabul ediyor.
8- Uzman Diyetisyen Samet Yağlı
2018 yılında Türkiye'nin ilk sağlıklı yaşam festivali olan Diyet Fest'i organize eden Uzman Diyetisyen Samet Yağlı, İstanbul en iyi diyetisyenler listesinde yer almayı hak edenlerden. Nutrition İstanbul'un kurucusu olan Samet Yağlı, her yaştan danışanını Etiler'de ağırlıyor.
9- Uzman Diyetisyen Nursel Eroğlu
Yüzyüze veya online beslenme danışmanlığı veren Uzman Diyetisyen Nursel Eroğlu'nun kliniği İstanbul Levent'te yer alıyor. Danışanlarının kilo verme sonuçlarını ve farklı diyet tariflerini de sosyal medya hesaplarından yayınlıyor.
10- Diyetisyen Burak Alifaki
İstanbul diyetisyen önerisi olarak önerebileceğim son isim ise Diyetisyen Burak Alifaki. 2018 yılından beri İstanbul Şişli'de kendi ofisinde danışanlarını ağırlayan Burak Alifaki, 2014 yılından beri diyetisyenlik yapıyor.
Umarım faydalı olmuştur. 🌺11 Yorumla- 8 ay
Ücretsiz ön görüşme için https://dytserpilozturk com üzerinden iletişime geçebilirsiniz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece diyetisyenle olacak iş değil abicim. Hemen hemen aynı şeyleri söyler diyetisyenler. Asıl çaba insanın içinde olacak ki hedefine ulaşsın. Mesela benim kuzenim 111 kilodan birkaç ayda düzenli yürüyüş + yediklerine dikkat ederek 70 kiloya düştü. Keza ablamda aynı şekilde sadece bir aydır düzenli olarak yürüyüş yapıyor ve yediklerine dikkat ederek 6 kilo verdi. Şu an halam da yürüş yapıyor 65 kilodan birkaç günde 62 kiloya düştü. Ne cok yürüyüş yapan varmış sülalende diyorsundur eminim😄😅 ama demek istediğimi anlamışsınızdır umarım. Diyetisyen çokta önemli değil..
10 Yorumla
+1 yılBakırköy'de Fit Terapi Beslenme ve Psikolojik Danısmanlık var orda Diyetisyen Şeyma Uzun alanında gercekten cok basarılı kesinlikle öneririm. Zaten kendisi aynı zamanda Psikologmuş ve iki bölümüde 3 yıl da onur derecesi ile erken bitirmis ve fiyatlarıda cok uygun
00 Yorumla
+1 yılDiyetisyenin iyisi kötüsü yoktur aslında, önemli olan gerçekten istemek ve sabır ben bunu kendimde öğrendim :) Zehra bora var instagramdan bulabilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılİstanbul'da değilim ama. ınstagram da takıp ettiğim bir diyetisyen var. emre uzun. nişantaşındaymış. bir araştırabilirsin. gidenler çok memnun
00 Yorumla
+1 yılParan varsa nette ünlü diyetisyenler yaz çıkar. Olmadı özelden yaz ben sana önereyim. Tuzludur bilesin.
00 Yorumla
+1 yılNormal sağlıklı öğünlerinizi aksatmadan sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz
20 kiloya kadar verdiren Haşlanmış limon tarifi nasıl yapılır
Haşlanmış limon tarifi için gerekli malzemeler:
Haşlanmış limon vücudun yağ yakımını hızlandırır ve gün içinde fazla efor sarf etmediğiniz anlarda bile yağ
yakımını devam ettirir. Vücudu temizleme etkisi ile zehirli toksinlerin atılmasını sağlar.
İhtiyacımız olan malzemeler ise;
•2-3 cm lik zencefil parçası
•5 adet limon
•4-5 diş sarımsak
•2 litre su
Hazırlanışı
Haşlanmış limon içeceği için ilk yapmanız gereken limonların kabuklarını soyun ve suyunu sıkın. Posasını ve kabuklarını atmayın daha sonra içine ekleyeceğiz. Ardından blendır ile sarımsakları, zencefili iyice parçalıyoruz. Limon suyunu, ve blendırdan geçirdiğimiz malzemeleri bir tencereye ekleyip iyice karıştırıyoruz.
Ayrı bir tencerede ise 2 litre suyumuzu, ilk başta arta kalan limon kabuklarını ve posasını ekleyip kaynatıyoruz. Su fokurdamaya başladığında üzerine blendır ve limon suyundan elde edilen karışımı ekliyoruz. Karıştırmaya devam ediyoruz. 5-10 dakika bu şekilde devam ettikten sonra kapağını kapatıp soğumaya bırakıyoruz.
Tarifimiz hazır.
Haşlanmış limonu her sabah aç karnına bir fincan içerek vücudunuzun safra kesesini uyarılmasını sağlarısınız.
Bu da bütün gastrointestinal sistemin uyarılmasını sağlar. Limonda bulunan mineraller de midenizi rahatlatır, sindirim sistemini güçlendirir. Hızlı ve doğal olarak kilo vermenizi sağlar. Her gün bu içeceği hazırlayın ve hiçbir diyet yapmadan 20 kiloya kadar olan vücut fazlalığınızın gittiğini göreceksiniz.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstanbul Anadolu yakası Ataşehir Brandium'da hizmet veren diyetisyen Elif Fedakar hanımı tavsiye ederim. Kendisi 1.76 boyunda ve 53 kilo olup, uzmanlığının yanında yaşantısı ile de beslenme ve diyet konusunda İstanbul'un en önde gelen diyetisyenlerindendir. Kendisi ile websitesi aracılığıyla iritbata geçebilirsiniz. Bana göre kendi söküğünü dikemeyen başkasına faydalı olamaz. Elif hanımın başarısı kendi söküğünü dökebilmesinden kaynaklı bence.
00 Yorumla
bende araştırma içerisindeyim, tuğçe sert hanıma giden varmı? internette ulaşamadım nasıl memnunmusunuz?
01 Yorumla- 8 ay
Ücretsiz ön görüşme için dytserpilozturk com üzerinden iletişime geçebilirsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
21Cevap
Zehra Bora derim. Kadın arı gibi çalışıyor, ne sorarsanız kısacık süre içerisinde size mutlaka dönüş yapıyor. Yormuyor sizi bir defa, yılbaşına denk geldi be birinin de doğum günü o gününüzü mahvetmenize izin vermiyor yüklenmeyine kendinize devam ederiz biz yine diyor pıt geçiyor ki bu konu çok önemli uzun süre yüksek kilolarda kalanlar bilir psikolojik yorgunluğu yok. Hele bir de size “kalbim” demeside sizi ayrı şımartıyor:)) öğreniyorsunuz ya bir defa ve takviyelerin ne kadar işe yaradığına şaşırcaksınız. Kendisini takip edin derim bi bakın göreceksiniz.
11 Yorumla- +1 yıl
😊👍
+1 yılSen muhteşem bir detaysın Zehra Bora❤️
Kilo vermeye inanmadığım anda müthiş incelmeler ve 1 ay da 10 kilo vermeme yardımcı olmuştun.
1 sene sonra tekrar sana geldiğimde detayına kadar yardımcı olduğun için minnettarım.
Her soru sorduğumda o güzel kalbin gibi samimi cevapların beni hep motive etmiştir.
Senin bizlere inancın, samimiyetin, sıcaklığın ve saygın benim en çok etkilendiğim noktadır.
Herkese tavsiye ettiğim ve çevremdekiler için işte bu muhteşem Zehra ile bir kere bu yolculuğa çıkın ve asla bırakamayacağınız dediğimsin.
İyi ki sen Zehrammm❤️
Her zaman seninle birlikte güzel başarılaraa😍10 YorumlaNe gerek var diyetisyene :) ben varim burada 2 ayda 10 kilo verdim sabah yemegi fazla ye süt urunlero ye ama peynir falan salata domates falan sadece 2 dilim ekmek ye oglen sabah yediginin azini kadar yiyeceksin ekmek yeme ve her yemek yemeden once icebildigin kadar su ic karnini su ile doyur akşam ise bişey yeme hızli zayıflamak istiyorsan yok yicm gucten düşmek istemiyorum dersen ton balıklı salata ye her faydali hem kalori az 2 ayda 9. 10 kilo verirsin tabi bunlara uyarsan
10 YorumlaEn iyi diyetisyen karşısındakine orijinal beslenme listesi hazırlayabilen diyetisyendir. Örneğin diyetisyene gidip ''Kahvaltı yapmıyorum'' diyorsun, ''Olmaz artık yapacaksın!'' diyor. Sonra ne oluyor, sana uymadığı için sürdüremiyorsun, sıkılıyorsun... Ben çok çektim bu bakış açısından. Alanında uzman olduğunu düşündüğüm, çok da güvendiğim bir diyetisyenle tam 1 yıl toplamda 4 kilo verebildim. Seansları paket paket önden verdiğim için de ayrılmam çok zor oldu. Üstelik sürekli hatayı kendimde hissettirdi. Kötü biri olduğunu düşünmüyorum ama bana uymak yerine beni kendi kalıplarına uydurmaya çalıştığı için bir türlü başaramadım. Sonra ne oldu? Zehra Bora'ya gittim. 2 ayda 8 kilo verdim. Kafam rahatladı! Üstelik Zehra Hanım beni çoooook motive etti. Kendisine çok güveniyorum. Artık eşim de gidiyor :)))
00 Yorumla
+1 yılDiyet kelimesi geçince toplumda herkesin yanlış bilgeye sahip olduğu ama hepsinin kendi yanlışlarını doğru gibi insanlara uygulatmaya çalıştığı bir düzen var. Onlardan nasibimi bende aldım herkesin dediğini uygulamaya çalıştım. Sonuç verilen 2 kilo oldu geri alınan daha fazla. Bu döngünün durduğu yer ise Zehra Hanımı tanımam oldu. Zehra Hanım ile diyete bakış açım değişti. Diyetin kilo vermede bir zorunluluk olduğu değil aslında bir yaşam tarzı olduğunu kabul ettim. İyi ki Zehra Bora @Zehra Bora
00 Yorumla
+1 yılZehra Bora der geçerim. Kendisini İnstagram üzerinden tanıdım. Sonuçları beni çok cezbetti ama en önemlisi daha danışanı bile değilken sorduğum her soruya bu kadar yoğunluğuna rağmen muhakkak yanıt verdi. Hamilelik emzirme süreci derken şu an kendisiyle çalışma fırsatı buldum ve gerçekten iyi ki diyorum. Verdiği listeler aslında ders niteliğinde. Hem aç kalmayarak zayıflıyorum hemde hangi besin ne zaman ne şekilde yenir öğreniyorum. Videolarla verdiği bilgilerde muazzam zaten. Öyle bir diyetisyen düşününki artık çalışmayacak olsanız bile ömrünüz boyunca kullanabileceğiniz bilgiler edindiriyor. Eğer onlıne bir diyetisyen arıyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum. Eğer yüzyüze seans alabiliyorsanız çok daha şanslısınız enerjisi müthiş
00 YorumlaÖncelikle hayat enerjisiyle bize çok şey kattı ve çok şey öğrendim
Hedef kilo vermek değil sadece enerjisiyle hem kilo verdirip hemde sağlıklı beslenme yi anlatiyor bizlere
İnisulin direnci gibi bircok rahatsızlığa rağmen kilo verebileceğiniz ve nasıl başa çıkacağımızı öğrendim hangi besinlerin bir araya gelince yağ yakabilecegini sağlıklı beslenerek vitaminleri alarak daha sağlıklı bir birey olmamızi sağladı Zehra bora Hangi yiyeceklerin antioksidan olduğu besinlerin faydlarini tek tek açıkladı ve öyle yazdı listelerini hayat dolu sadece diyetisyen değil yol arkadaşı teşekkür ederiz Zehra bora 🤍00 Yorumla
+1 yılTek kelimeyle Zehra Bora
Kendisini sosyal medyadan farkettim basarisina deneyimlerine hayran kaldim hemen online diyet aldim 1 ayda 7 kilo gibi eksilme yasadim ustelik duraksama donemindeyken sadece diyet degil destekleyici takviye oneri egzersiz herseyinizle
İlgileniyor ve nokta atisi yapiyor coook tavsiye.
Benm dizimde sorun vardi acil ameliyat gerektigi icin ara verdim ama liste oyle bi liste ki donup donup kullanınca zatflatiyor ve de oyle pahalı ve bulunmasi zor urunlerden olusmuyor kisacasi isi ehline birakmak gerekiyor siz sadece uygulayin yeter00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 629 cevap paylaştı. Diyetisyenlerin alayı kolpa. Git dahiliye sorunundn bahset kilo veremiyorum çok yorgun ve halsizim falan de, adam gibi tahlilleri yaptırırsın. Sonuca göre zaten sana ysak olan yiyeceklei söyler ve ağır spor + ilaç verir.
11 YorumlaÖncelikle her beslenme uzmanı zaten tahlil sonucu beslenme planı yapar bu bir ikincisi ilaçla kg sorunu çözüldüğü nerde görülmüş sen hiç mi makale falan okumuyorsun ilaçların hepara ciddi zararı var zaten tıp doktorları ilacı belli hastalıklara deva olsun diye yazar di mi ağır spor yazmışsın haykırdım resmen bölümü bilmediğin ne kadarda belli bölümde bir hocamız asla gelen hasta ve danışanlarımıza sporu aşırı dozda önermemizi bize bastırarak söylemişti mantıken eğer o şahısın kaslarında fizyolojik bir sorunu varsa ve biz hareketi önerirsek mesuliyet bize kalabilir di mi bunu bir dahiliye uzmanı da öneremez spor işin %30 u %70 lik kısım beslenme hamile bir insan gelse nasıl spor yapacak ya riskli bir hamileliği varsa ya da CA hastasıysa hiç mi bunları düşünmüyorsun da kafana göre millete akıl veriyorsun önce diyetisyenin ne ile yaradığını öğren sadece kg alım verimle ilgilenmediğini öğren kardeşim
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 574 cevap paylaştı. Zayıflamak için diyetisyenin şart olmadığını biliyorsun değil mi? Durumunu biraz anlatabilirmisin. Ayrıca sadece diyet yaparak zayıflaman aylar sürer 5-6 ayda bir iki kilo belki verirsin. Zayıflaman için spor şart
01 Yorumla
Gizli SoranMaalesef tetkik yapılıp ona göre diyet verilmesi gerekiyor bana. Daha önceki deneyimlerimde, az önce diğer arkadaşa da anlattım verdikleri diyet listesinin dışına tek kelime çıkmadım, aynı önerdikleri gibi spora başladım ve birinden 20 diğerinden 17 kilo alarak bitirdim görüşmelerimi. Hastanede bana doğru tetkiklerin yapılmadığını düşünüyorum. 3-5 kilo olsa haklısınız kendi iradem ile verebilirim tabi ki ama burada benim bahsettiğim 55-60 kilolar ve bunu mümkünse (ki sağlıklı olanı da budur) bir profesyonel gözetiminde yapmak istiyorum.
Ben sporcuyum ve daha önce anneliği hiç tatmamıştım. İstanbul’da diyetisyen ararken internetten Uzman diyetisyen Merve Eşgi’ye ulaştım. Tüp bebek sürecime onun rehberliğinde başladım ve beslenmeme özen gösterdim. 17 yılın ardından hamile kaldım ve şimdi bir kız annesiyim. Merve Hanım’a buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Sağlıklı beslenme ve doğru yönlendirme ile hayatıma mucizevi bir dokunuş kattı.
14 Yorumla- 9 ay
Mutluluklar dilerim🙏
- 9 ay
Tşkler 😎
Bu arada umarım duanız kabul olur. Ayrıca T. akipp_atar mısın lütfen.
Şimdiden tşkler 😊👍 - 9 ay
Okey
1 yılOnline ve yüz yüze diyetisyen platformu olarak bildiğim bu siteyi tavsiye ederim. Içerisinde İstanbul'dan Adana'ya kadar her yerden diyetisyen var. Tek tek fiyat sorup detaylı bilgi de alabilirsiniz...
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle Zehra Bora.. Zehra hocayı sosyal medya üzerinden tanıdım ve bir süre takip ettim. Danışanlarının başarılı sonuçlarını gördükçe, ben de kendisine kilo verme konusunda danışabileceğimi düşündüm. Gerçekten de çok iyi ve ilgili bir diyetisyen. Alanında son derece bilgili.. Sayesinde keyifli tarif ve öneriler ile, aç kalmadan kilo veriyorum. Zehra hoca ile sağlıklı beslenerek kilo vermeye devam..
00 YorumlaSelam, ben sana canı gönülden Zehra Borayi tavsiye ederim. Çok zor zayiflayan biriyim ve denemediğim diyet ilaç çay kalmamistir sanirim en sonunda Zehra Borayi buldum ama Almanyada yaşadiğim için kararsizdim ama online diyetle beni 4 ayda 18kg zayiflatti hayata bakiş açimi değistirdi resmen. Diyet sonrasida ondan öğrendiklerimle hep dengeyi tutabildim çok şükür 🌹
00 Yorumla
+1 yılZehra bora ile detoks paketine katıldım. Gerçekten çok ilgiliydi. Wp üzerinden sordugumuz herşeye en fazla 2 dk içerisinde dönüş yaptı. 1 haftada 2.7 kilo verdim ve hepsı yağdandı. Çok ilgili, çok eğlenceli birisi. Herşeyi rahatlıkla sorabileceğiniz bir diyetisyen kendisi🙂
00 YorumlaO kadar pozitif ki karşısında enerji dolmamak mümkün değil. Online olarak danışanı olma fırsatını yakaladım gerçekten yakaladım.:)
Bu listeyle nasıl doyacağım derken nasıl acıkmıyorum ki diyebildim. Umarım serüvenimizin devamında gelişimimi bir fotoğrafla mutlandırırım. İyi ki varsın Zehra Bora Kara muhteşemsin güzel kadın:)00 Yorumlaİstanbul'da değilim ama İnstagram üzerinden takip ettigim en iyi diyetisyen Zehra Bora diyebilirim. Kendisi çok iyi , çok pozitif ve çok enerjik bir insan. Adeta bir melek. Danışanı olmadığım halde sorduğum bütün soruları bıkmadan usanmadan cok güzel bir sekilde cevapladı. İnstagram üzerinden çok güzel bilgiler , detokslar ve oneriler veriyor. İyi insan iyi ki var. İyi ki tanımışım onu. ❤️😍
00 Yorumla
+1 yılZehra Bora süper bir diyetisyen. instagramdan takip edebilirsiniz. Samimi, güleryüzlü, içten, zarif hanım hanımcık bir diyetisyen. Sayfasını takip ederek bile çok güzel zayıflamama sebep oldu. Zaten onu görünce (kıskanılası fiziğine maşallah) insan elindeki aburcuburu istemsizce bırakıyor 😊😁 Sayesinde çok kilo veren arkadaşım oldu. Online olarak görüştüler. Tavsiyemdir.
00 YorumlaZehra bora kesinlikle 😌Kendisinden sağlıklı beslenme adına çok şey öğrendim. Su içmenin ne kadar önemli olduğunu her gün hikayelerine bakarak bir kez daha anlıyorum. Takviyelerimi inanın onun hikayeleri sayesinde unutmuyorum. Çok ilgili anında geri bildirimde bulunan bir diyetisyen ❤️
00 YorumlaMerhaba kesinlikle ZEHRA BORA ile başlamalısınız. İnstagramdanda sayfasına baktığınızda işinde nasıl tecrübeli deneyimli bir diyetisyen olduğunu görürsünüz ben 2 aydır online olarak danışmanlık alıyorum. Listeyi verip gönderen bir diyetisyen değil her zaman yanınızda gibi ilgileniyor sizinle ❤️
00 Yorumla
+1 yılSeşam canım ben de çok araştırdım 17. Kilom gitti. Beşiktas Ulusta çok tatlı ve deneyimli bir hoca var Uzm Sporcu Dyt Aslıhan Elmas www. aslihanelmas. com acayip iyi bir diyetisyen aynı zamanda üniversitede hocalık da yapıyor mutlaka git inanılmaz sonuç alırsın. Galatasaray spor kulubunde de çalışmış.
00 YorumlaBen Diyetisyenim Deniz Berksoyu öneririm. Onun sayesinde hedeflediğim kiloya ulaştım. Devamlı iletişim içerisindeydik. Bana özel rahatça uygulayabileceğim bir program ayarladı. 10 kg verdim. Sayesinde kilomu koruyorum. İstanbul Ataşehirde kliniği var. Kesinlikle tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılAhanda bir donem ben
Sabah kosu
Protein agirlikli bol yesillik, limon+kafein+ yesil cay
Fullbody program
=95 kg dan 78kg12 Yorumla- +1 yıl
İki ayda verdim istikrarlı calisman gerek. Zor donemlerdi
Benim alem Üniversitesi hastanesi iyi diyorlar 25 tl tek seansi
10 YorumlaAnadolu yakasinda uzman diyetisyen ilay polat cok memnun kaldim oneririm.
00 YorumlaAnadolu yakasinda uzman diyetisyen ilay polat memnun kaldim oneririm.
00 YorumlaKesinlikle Zehra Bora kendisiyle 6 ayda çok rahat bir şekilde 30 kilo verdim ve hala devam ediyoruz muhteşem pozitif bir insan varlığını desteğini sürekli hissediyorsunuz sürdürebilmemde en önemlisi buydu bence sonsuz destek ve motive ❤️❤️
00 YorumlaSadece İstanbul da değil Türkiye deki en iyi diyetisyen Zehra Bora diye düşünüyorum. Hem duruşu, hem bilgisi, güler yüzü, samimiyeti ve moral depolaması onun ayrıcaliklarindan. Kisiye özel cozumcul bir diyetisyen. Ustelik para odaklı değil.
00 YorumlaBasarilariyla gündeme gelen, Meslegini en iyi sekilde yapmaya calisan, Hersekilde yardimci olan vede Taktir edilecek mükemmel bir kisilige sahip Uzm. Dyt. Zehra Bora❤️Iyiki tanimisim kendisini. Yolun hep aydinlik tan gecsin…
01 Yorumla
+1 yılEn en en iyi diyetisyen Zehra Bora. İstanbul içinde yüz yüze görüşebilirsiniz. Haricinde dünyanın her yerinde sizinle iletişim kuran harika bir kadındır. Aç kalmadam sağlıklı kilo vermek istiyorsanız muhakakk uğrayın derim
00 YorumlaDaha önce diyet aldıgım bir Hanfendiyi önerecegim size 1 ayda 6-7 kilo arası verdim ismi Şevkiye Çavuşoğlu kadıköy bagdat caddesinde ofisi var online olarakta alabilirsin ınstagram kullanıcı adı @Diyetisyen. sevkiye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldevlet hastanesine gideceksin önce iç hastalıklarına çıkacaksın kan tahlilinden sonra yönlendirecektir...
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılElimde kan tahlili var daha dün yapıldı ama İstanbul dışında?
Cevap sahibi+1 yıltamamdır direk git devlet hastanesinin diyetisyenine o zaman
+1 yılBeylikdüzü akros İstanbul residancede diyetisyen Nurseda Aysan var. İşinde çok başarılı, verdiği programlarla asla aç kalmıyorsunuz ve çok güzel kilo veriyorsunuz. ben 3 ayda 13 kg verim
00 Yorumla
+1 yılOnline olarak anında dönüş sağlayan , yüzyüze gorusmelerinde insanın içini ısıtan , egzersize önem veren , beslenme uzmanlarının en tatlısı ❤️ Zehra Bora kesinlikle tavsiyemdir.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı. en iyi diyetisyen sen ve senin beynin başkasına gerek yok
00 Yorumla
+1 yılwww.google.com/m?q=anadolu+yakas%C4%B1+diyetisyen&client=ms-opera-mini&channel=new bir göz at.
00 Yorumla
+1 yılZehra Bora. İşini gerçekten çok iyi yapıyor. 2 aydır kendisine gidiyorum hemen hemen 10 kilo verdim sayılır
00 Yorumlaİstanbul’da en iyi diyetisyen açık ara Zehra boradır. Kendisiyle çalışmak cennetten yer ayırmak gibidir aynen o kadar mükemmeldir siz düşünün
00 YorumlaKesinlikle Zehra Bora. İşinde fazlasıyla uzman ve aşırı ilgili. İstediğin kiloya kesinlikle en kısa süre de ulaşırsın şaşmaz.
00 YorumlaHem işine aşık hem en iyi bilgilerle sağlıklı yaşamı benimsemiş güzel kalpli Diyetisten Zehra Bora yı mutlaka tavsiye ederim 💐💖💖
00 YorumlaYıllardır severek takip ettiğim enerjisiyle güler yüzüyle Zehra Bora işini aşkla yapan insanlara bayılıyorum Takip etmenizi tavsiye ederim
00 YorumlaEğer İstanbul'da yaşıyorsanız Diyetisyen Dilara Karaca'yı tek geçerim 3 ayda 31 kilo verdim hayatımı değiştirdi resmen çok teşekkür ederim
00 Yorumla
+1 yılyukardakbir önceki yorumda ki arkadaş çok doğru söylüyor:) Ben Çağatay Köşkeroğluna gitmiştim ideal kilomada ulaştım o yüzden öneririm.
00 YorumlaBen de gittim diyetisyene ama sporla da mutlaka desteklemek gerekiyor.
12 Yorumla- +1 yıl
😊👍
Zehra Bora diyorum başka bir şey demiyorum sevgiler🥰
00 Yorumla
+1 yılZehra Bora candır bilgileri enerjisi mükemmel bir doktor 🥰🌸
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyşe Tuğba Şengel tavsiye ederim internetten araştırabilirsin
00 YorumlaBenim kuzenim var ona git
00 Yorumla
+1 yıl@voluptuous Bir bak. :D
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama online yazıyor
+1 yılKilo kontrolü konusunda yardımcı olabilirim...
02 Yorumladiyet sizin için kalan son alternatif gibi gözüküyor...
Avrupa yakasında var mutlaka gitmelisin
02 Yorumla
Gizli Soranİsmi ney
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence bilinçaltı temizliği yaptır. Kökten çöz
02 Yorumla
Gizli SoranBilinçaltıyla alakalı değil. Bana verdikleri diyet listesine harfiyen uydum tek kelime dışına çıkmadım, aynı önerdikleri şekilde spora başladım ne dedilerse aynısını yaptım, işin sonunda birinde 20 diğerinde 17 kilo daha alarak bitirdim bu "diyet" serüvenini.
Cevap sahibiCehaletin gözü kör olsun.
+1 yılKilo almak için mi vermek için mi
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Online var istersen çok pahalı değil
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe kadara gelir ortalama bilgin var mı?
+1 yılErmeni Hastanesi Burcu Güven
00 Yorumlaspor yap
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPahalı diyetisyenler, en iyileri.
00 Yorumla
+1 yılboy kilo kaç ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkilo kac
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl84 167
Cevap sahibi+1 yılevet kilo var biraz
Gizli Soran+1 yılMaalesef. Sınav hazırlık döneminde aldım 😂
Bir yirmi kilo versem yeter
Cevap sahibi+1 yılmasallah😄
Gizli Soran+1 yıl😂😂😂😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında