15 yaşındaki kardeşim gay (Detayı okuyun) ?

Kardeşim in gay olduğunu öğrendim konuştum sadece kendi yaşıtlarımdan hoşlanıyorım dedi 17 den büyük biri tanışalım mı dese ölsem yine tanışmam diyor sakallarını bıyıklarını görünce video larını izleyince midem bulanıyor diyor yaşın ilerlerse dedim yine konuşmam dedi geçen seneye kadar bayan lardan zevk alıyordum dedi onları izliyordum dedi şimdi yaşıtlarım erkeklerden dan hoşlanıyorım dedi hepsinden değil ama benim bildiğim gay 20 yaşındakinden de hoşlanır 18 den de ne olduysa bu 1 yıl içinde olmuş ergenliğe girdi geçen sene 1 yıldan beri hoşlanıyorum dedi ama artık daha az hoşlanıyorım geçen seneye oranla erkelerden daha az hoşalanmaya başladım diyor yavaş yavaş kızlardan hoşalanmaya başlıyorm dedi oda bilmiyor kimden hoşlandığını geçen sene erkeklerden %100 hoşlanıyordum şimdi 1 sene içinde %50 - %40 a düştü diyor bayanlar dan da hoşalanmaya başladım eskisi gibi diyor yaşım büyüdükçe erkelerden hoşalanmam azalıyor diyor tahminimce ergenlikten dolayı hormonlarile alakalı gibime geliyor daha oturmamış gibi sizce neden böyle bir şey oldu 1 yıl içinde değişti sonra tekrar Bayan'lardan hoşlanmaya başladı ben anlamadım piskoloji veya tıp okuyan biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim
15 yaşındaki kardeşim gay (Detayı okuyun) ?