Gerçekten çok mu zor sağlam bir irade ile? ve sivilcelerim var Yağlı besleniyorum çok ve çok fazla eğer düzenli sağlıklı beslenirsem onlar da kaybolurlar değil mi?
Cevabın nedir?
1 ayda 11 kilo verdim zordegil sabah kahvaltida 2 haslanmis yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kepek ekmek 2 tane zeytin saat 12 de ya da 1 de 1 adet yesil elma 2 gibi 1 tabak salata1 dilim ekmek salatada sadece hiyar ve domates olcak limon falan hic bisey koyma 3 4 gibi 1 kase yogurt 5 6 gibi balik ya da tavuk kirmizi etde olur ekmek yok ve bol bol su
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederiiiim ☺️
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Yok kolay millet 2 haftada 5 kilo veryor görüyoruz burada :)
00 Yorumla
- +1 yıl
Duzenli beslenmelisin. Kahvalti aksamamali duzenli iyi uyumalisin gunde 1 saat egzersiz yapmalisin ben bahcede 1 saat kosuyorym mesela. Eger vucudun sekilli olsun istiyorsan 1. Gun mekik sinav cek diger gun mola oteki gun squat mekik sonraki gun kosu sonra mola ve tekrar basa alip devam etmelisin.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ☺️
- +1 yıl
Ama sakin sağlıksız beslenip haftada 3 4 kilo vermeye kalkma. Kas ve sudan degil yagdan zayiflamalisin. Kas giderse hastalanabilirsin unutma ki kalpte bir kas. Iyi geceler :)
- +1 yıl
1 ayda 23 kilo vermiş biriyim yeterki istiyim..
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet istek çok önemli değil mi ya? kendini nasıl motive ettin peki?
- +1 yıl
psikolojim öyle bir bozulmuştu ki kilodan 7 ay önce 107 kiloydum şaka değil kafaya koydum şu an 58 kiloyum
- Soran+1 yıl
Benimde bozuldu aynen inşallah verebilirim ya
- +1 yıl
kaç kilosun
- Soran+1 yıl
55 kiloyum ama boyum kısa 1.58
- +1 yıl
50 olman gerken kilo ama okdr önemli değil abartmaya gerek yok 10 kiloydum şuanki halimin 2 katı düşün yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
aslinda cok kolay zayiflamak, irade meselesi ;) fazla yağli yemeyi birak.. spor sevmiyorsan 10 dk bile olsa dans et :) sekerli cola falan da az tüket :) hatta suyun icine arada limon suyu koy bazen o bile tatli olur ;)
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
1 haftada 5 kilo verdim çok sev üzül bu baya kilo verdiriyo bide pek emek yeme üzüntüden bide kafa dağıtmak için gün boyu asla yılmadan yemeği bile üstünde yiyevek şekilde bisiklete bin bak kilo kalıyomu
10 Yorumla - +1 yıl
2 haftada verdim hic zor degil uyanir uyanmaz elma ye
00 Yorumla - +1 yıl
Degil boy ve kilo orantinlada ilgili ama azimle verebilirsin
00 Yorumla degılde sen veremezsn
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Nedenmiş o
- +1 yıl
Tabiki 10 kg bile verebilirsin azimli olursan..
00 Yorumla - +1 yıl
Zor değil tabi spor şart
00 Yorumla Vermek kolayda almak zor :)
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Deme öyle nesi kolay
Kolay değil
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi