ya arkadaşlar benim sorunlarımdan birisi şu... günde ortalama 3 ila 4 somun ekmeği tüketiyorum yanında sağlam yemek de yiyorum kahvaltısız günüm ayda yılda 1 dir... fakat bir türlü kilo alamıyorum... ya yemin olsun şuraya kilom var diyen insanlara imreniyor oldum... bazal metabolizmam hızlı biliyorum... bitkisel karışım da denedim yine olmadı... çare verecek var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılKilo almak istiyorsanız öncelikle dahiliye uzmanına görünmeniz gerekir. Bu çok önemli bir aşama. Kilo alamamanın nedenleri tespit edilmeli. Eğer parazit varsa önce bunlardan kurtulmanız gerekir. Tahlil sonunda parazit çıkmaması bile parazitiniz olmadığı anlamına gelmiyor. Zira bu tahlillerin en az 8-9 kez tekrar edilmesi sonucunda kesin bir sonuç alabilirsiniz. Bu nedenle parazit dökücü ilaçlardan bir kez kullanabilirsiniz. Eğer başka bir sağlık sorununuz yoksa şu önerileri mutlaka dikkate almalısın.
1. Öğün sayını en az 5 yapmalısın. 1,5-2 saatte bir vücudunun beslemelisin.
2. Ginseng kullanabilirsin, vücudu genel anlamda iyileştirir.
Ancak daha ayrıntılı bir yorum yapmak istiyorum sana.
Öncelikle ideal kilonu idealkilox. com da hesaplat.
Ancak nasıl yiyeceğini iyi bilmen gerek bunun için şunları mutlaka oku.
Ayrıca yeme bozukluğun olup olmadığını öğrenmek için
Bu nedenle boyuna ve kilona göre sana en uygun olan fitness programını ve bu programı nasıl yapacağını öğrenmek için :
Ya da
ordan kilo alma sayfasını oku.
Bir de vitamin ihtiyacını öğrenmek için00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Alma zaten aldın mıda vermek için çabalıcaksın emin ol.Bende bi ara aliyim dedim hep gece yemeği makarnalar etler felan bide hergün yatmadan önce yarım kilo süt içiyodum mideyi zorluyodum baya.Bi kaç ay geçti balon gibi şiştim.Sonra tekrar vermek için yırtındım,verdim.İyi düşün iyi karar ver.Bence şişmanlamak istiyosan bile koyverme sporla birlikte şişmanlaki fit bi vücut ortaya çıksın.
12 Yorumla- +1 yıl
en güzel cevap secsem olur mu?:P:D
+1 yılSelamlar, başlarda ben de senin gibi üzülüyordum, çok uzun uğraşlar sonucu amacıma ulaştım ve kilo aldım :) İlk başlarda ne yapsam kilo alamıyordum, artık psikolojim de bozulmaya başlamıştı. Sonrasında sağolsun sporcu bir arkadaşımın önerisiyle onların gainer dedikleri bişey varmış kilo aldırıcı işte. Neyse bundan aldım ve gerçekten işe yaradığını söyleyebilirim en azından hiç kilo alamayan ben 1 ayda 4,5 - 5 kiloya yakın aldım. Ama çok çeşit var insan hangisini alacağını şaşırıyor. Ben supplementler. com dan aldım, dediğim gibi ürün çok, aklınız karışırsa telefonlada arayıp yardım isteyebilirsiniz hiç çekinmeden dakikalarca size telefonda anlatıyorlar :)
00 Yorumla
metabolizmaları degıselımmı:)gece yıyıp yat bak gor nasıl kılo alıyorsun ben aç gezıyorum kılo vereyım dıye adam yıyo kılo almıyor adalete bak
07 Yorumla- +1 yıl
aha kaçın:D:D bi cisim yaklaşıyo:D:D
adaletini seveyim değil mi:) yok sen de iyisin ya... - +1 yıl
tavaya koy yak ateşi erir o:D
- +1 yıl
40?
- +1 yıl
ne güzel...çocuğun olursa kundak almazsın artık:))
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
12Cevap
sebep şu bende eskiden öyleydim sonra zayıf olmadığımı düşündüm ve bu durumu hiç tamadm inanırmısın 4 ayda 12 kilo aldm ve şuan rejimdeyim birgün rejime gireceğim aklıma bile gelmezdi:)) yani diyeceğim o ki bu düşünceyi önce çıkarakcaksın kafandan tamamen bilinç altı böyle düşündüğümüz için uyguluyor vücut:)
121 Yorumla- +1 yıl
OMG... bu nasıl bi yaklaşım böyle... şimdi ben kiloluyum desem kilo mu alıcam...
- +1 yıl
çok düşünmek de kilo verdirir diyorlar bu doğru mu o zaman beyin cerrahım benim:))
- +1 yıl
o zaman aşık ol :D
- +1 yıl
bana neden öneriyorsun o zaman:D çok kötüsün:D
- +1 yıl
dün bi soruda gördüm yalnız olanlar öhö öhö desin demişti;) kötü ve yalnız bi bayan:D:D
- +1 yıl
tabiki iradeye bağlı bşiey... benim içinde çok güzel benim de kimim kimsem yok... hani sevgili anlamında... ama özgürüm mutluyum...
- +1 yıl
e işte beynin adamın ne b*k olduğunu söylüyor mideni bulandırıyor hahahaha:D
- +1 yıl
taktiksel stratejik çözümlemem nasıl?:D
- +1 yıl
boşuna mı adam olduk:P
- +1 yıl
ayıp ayıp:D utan emi:D:D:D:D
- +1 yıl
doğrudur... duygularını harekete geçirdiğim için kendime teşekkür ederim bi de rica ederim:P:D
tahin, pekmez, bal, pilav, makarna vb şeyleri tüketirsen faydasını görebilirsin. Bende ne yaparsam yapıyım kilo alamıyordum işim dolayısı ile oturmaya başlayınca biraz daha fark etti :)
13 Yorumla- +1 yıl
ya ben onda da kilo alamıyorum... bak hergün oturuyorum yok yine yok...
- +1 yıl
ewet... bunu da yapıyorum...
Bende öyleyim bence hiç sorun etme.Ya hemen kilo alan biri olsan o daha da fena.
34 Yorumla- +1 yıl
demek öyle düşünüyosun benim hakkımda:(:D:D
- +1 yıl
ney değil zurna:D
+1 yılBak ben askerden geldiğimde 60 kiloydum. Simdi 80e az kaldı :))) acayip tatlı bişi oldum :) Nasıl oldunu sölim ama sonuclarına katlancan artık :) Gece yemek ye ve uyu... önce göbek cıkıo sonrag*tbaşş alıo başını gidiyor :) 4 ay da koca götlü bişi oluosun :))) Spora başlıosun hafif yakıosun ortaya güzel bir adam cıkıo :)) ben denedim oldu.. yemek olarak tavsiyem tencere tencere pilav makarna ve yogurt :))
03 Yorumla- +1 yıl
artık makarna da yetmez bana... ben tavuk ciğeri patates falan da yiyorum... hatta kilo yapsın diye enerji içeceği içiyodum akşamları... gözüm faltaşı gibi açılıyodu başka bişey yoktu:D
- +1 yıl
dediğimi yap... uyumadan yee valla bak :)) cok işe yarıo
- +1 yıl
ok babooo:D
- Sağlık konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılsigara içiyorsan hemen bırak... Geceleri süt iç sabah 1 kaşık pekmez kalorisi yülsek gıdalar tüket.. Spor yap ve spordan sonra hemen yemek ye alırsın:) Uyku düzeninide iyi ayarla
10 Yorumla Sağlık konusunda 725 cevap paylaştı. metabolizmaları değiştirme şansımız olsaydı keşke, benim depolama meraklısı bünyeyi seve seve bağışlardım sana:)
şaka bir yana, metabolizman çok hızlı çalışıyor muhtemelen. vücut ağırlığını kas geliştirerek artırmayı denemelisin belki de...11 Yorumla- +1 yıl
kas yapayım yani... o da iyi... bunu yapıcam...
Biri kas yap demiş. hiç uğraşma.. kas yapmak için ilk önce belli bir kiloda olman gerek. zayıfken kas yapmayı denersen iyice çökersin :)
14 Yorumla- +1 yıl
bu da doğru bişey... hani kayda değer değil de yine spor yaptım... zamanında belediyesporda oynadım yine aynı... hani kemiklerim iridir de kas yapmak için kilo şart...
+1 yılSıkıntın varsa içinde ne kadar uğraşırsan uğraş alamazsın. Farkına bile varmadan aklında bitmek bilmeyen sorular oluşabilir.
Belki de kızlarsoruyorun faydalarındandır. Başkalarının dertlerine ortak olunca sıkıntı çekiyorsun :))10 Yorumla7 keto denen bir madde var. 30 yaşına kadar bünye salgılar kilo alman zorlaşır.
27 yaşında masa başı iş ve araba ikilisine kavuşunca kilo aldım
kısca hareket etmeyeceksin. yürümeyeceksin.
günde 1 bira içeçeceksin o zaman kilo alırsın.03 Yorumla- +1 yıl
abi öğrenciyim yatmaktan kıcım çürüdü yok yine yok:D
- +1 yıl
anladım... tamam abi... sağolasın...
Spor öyle bir sihir ki, vermek isteyeni verdirtir almak isteyeni aldırtır. Spor yap derim.
20 Yorumlaistersen 10 somun ekmek ye, bunyen bunu kasa cevirmediginden kilo alamayacaksin o metabolizma ile. Proteine agirlik verip sporu arttirip kas kutleni genisletmen gerek ki kilo alabilesin
07 Yorumla- +1 yıl
eyw dostum... kas yapmayı herkes öneriyor... bi spor salonuna gidecem...
- +1 yıl
ya ben idealime ulaşayım... o yeter... hayvanlaşmanın manası yok:D
- +1 yıl
bunu da not ettim kafaya... sağolasın... iyilik meleği seni:D
- +1 yıl
ya ben benim tabirimde konuşuyorum senin için iyi bişey yani... teşekkür et geç işte:))
bizim arkadaş kan tüpleri fala içiyordu çok iyide geliyordu diyetisyeni vermişti kilo alması için
018 Yorumla- +1 yıl
nasıl kan tüpleri:S bildiğimiz kan mı:S
- +1 yıl
ya o değil kan tüpü dediğinde insanın anladığı kan alınan tüp... ordaki kanları mı içiyor dedim... ya kilo almak için vampirliğin lüzumu yok diyecektim:)
- +1 yıl
ha iyi o zaman doktora derim "doldur be meyhaneci boş kalmasın tüpüm, doldur be meyhaneci yanıyor içim":D:D:D
- +1 yıl
dalgaya almıyorum sevdiğim insansın deli yerine koyuyorum... adettendir..
- +1 yıl
deli ederim adamı işte:P daha ne istiyon ciddi olmaktan iyidir... ondan zayıfım ya.. kıpır kıpır:P
- +1 yıl
sigortalı iş:D
- +1 yıl
bak hep bunu bayanlar söyler bana... biraz tanıyan... hoşuma da gider yani... deli olmak iyidir... plaka da 45:D
- +1 yıl
gece 12 den sonra bana yazma lütfen:D:D:D trabzonlu arkadaşlarım coktu harbi cozutuyorlar...:)
- +1 yıl
sana öyle geliyo hacı:D:D:D
senin kadar abartmasam da yemek yerken, ayni sorun bende de var (:
gece yemek yiyorum ben onun biraz faydasi oluyor.012 Yorumla- +1 yıl
ya benim şu var... mesela sabah kahvaltıda ekmek yedim mi... sabah öğlen arası yerim... öğlen 2 de yerim öğlen akşam arası, akşam yemeği bi de gece yatarken falan... hatta bilgisayar başındayken hamurla yapılmış kek veya market keki falan habire atıştırıyorum... ya sanki köpek eniği var karnımda:))
- +1 yıl
iştahım ünv. 2. sınıfın sonunda kesilmişti psikolojimden 55 kiloya kadar düşmüştüm... yanaklarım çökmüştü... ya bildiğin iskeletor... sonradan aldım ama öyle kiloyu bi daha alamadım...
- +1 yıl
istah acici ilac alsaydin (: bana kücükken yaptirmislardi 11-12 yaslarindaydim zaten gayet normal yemek yiyordum ama zayif oldugum icin doktora götürmüstü yengem beni. o ilactan sonra ne iskence cekmistim bilemezsin 3 tabak yemek yaninda 10 dilim ekmek ve hala doyma hissi olmamasi tam iskenceydi (:
pekkomikin dedigi gibi spor yaparak (kas) kilo alabilirsin (:
link buraya da bak istersen belki isine yarar birsey bulabilirsin. - +1 yıl
tamam denerim eğitimsizim cahilim (pembenin dediği gibi:D)
- +1 yıl
rica ederim... şu profil resmini deiştir artık ya:D artık buluşma falan olsa eğitimsiz diye çöp kız arayacam:D 3 aydır duruyor:D
- +1 yıl
ay bayılacam:D
- +1 yıl
ağlamaaaeeey dınının dınının dınının dınının
ağlamaaeeeey dınının dınının dınının dınının
ağlamaa sus ağlaaamaaa:D:D:D
metabolızman hızlıdır bnde senın gıbıyım yada yedıgını yakıyosundur ama kılo almak ıstıyorsan mesır macunu öneririrm :) lütfen yanlış anlamayın dene işe yarıyo..
018 Yorumla- +1 yıl
manisalı mısın? nerden biliyosun mesir macununun o faydasını...
- +1 yıl
ben manisalıyım da:D kullanmam yani... bende yan etki yapıyo:D kalsın yani..
- +1 yıl
bi keresinde ünv. de samsunlu arkadaşla iddaalaştık... hani maddiyat söz mevzu değil... bişey yapmaz bana dedi... beş tane yedi... atletle cıktı ocağın cavcav soğuğunda... banyodan cıkaramadık hergeleyi... öyle inat edilir mi bana:D:D
- +1 yıl
daha çok yazarım... aman uzak olsun benden mesir macunu... nüfus patlaması olmasın şimdi GSMH düşer:D
- +1 yıl
oooo... hikayesini de biliyorsun yani...
- +1 yıl
manisalı olmuşun sen yaa:D artık sana birini bulurum manisadan:D
- +1 yıl
ya yanında olacak zaten bak manisa 45 maraş 46 yanyana:D:D
- +1 yıl
tamam işe başlıyorum hemen...:D
- +1 yıl
çöp çatan demeyelim... yuva kurarım... gırgırına yapana zaten bulmam... birisine yuva kurmak sünnettir... hem de büyük sevaptır...
alıp ne yapacaksın biz vere bilmek için bi yerlerimizi yırtıyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
eee ne demişler "Allah sevenden alır bakana verir" sen bakmışın almışın:D
mükemmel çalışna bir metabolizman var demek ki...herkes senin yerinde olmaya özeniyor...
03 Yorumla- +1 yıl
ya arkadaşım kabul özenebilirde bildiğin zayıfım boy 183 kilo 69 alamıyorum sabitlendim...
- +1 yıl
köylü usülü tavsiyen yok mu:D
Metabolizman tıkır tıkır çalışıyor maşallah. Ne güzel işte.
01 Yorumla- +1 yıl
fazla yakıyo bana enjeksiyon gerek... ucak gibi emiyor valla içerisi...
Yatmadan önce bol bol yağlı ye(makarna olabilir). Bu arada boy-kilo kaç ?
04 Yorumla- +1 yıl
183-69
- +1 yıl
yağ yok doğru... bunu denicem... sağolasın dostum...
+1 yılbence zayıfım diye ortalarda dolanma bak dayak yiyersin :)
04 Yorumla- +1 yıl
esas zayıflar seri oluyor dayı:D:D
- +1 yıl
tombişer seni köşeye sıkıştırdımı görürsün
- +1 yıl
- +1 yıl
olabilir :))
+1 yılSadece metabolizman hızlı dert etme ;)
11 Yorumla- +1 yıl
nasıl istersen:D
+1 yıldaha ne istiyosun ya ne güzel işte
17 Yorumla- +1 yıl
kilo istiyorum:D
- +1 yıl
isteme gerek yok :D
- +1 yıl
sebep?:)
- +1 yıl
fazla kilo iyi değilde ondan :D kaç kilosun sen ?
- +1 yıl
69
- +1 yıl
iyi yeter bu sana 1 kilo al sadece düz hesap olsun yeter :D daha fazla almak için uğraşma
- +1 yıl
yemek sonrası 70 oluyorum da:D eriyince yine 69 um:d
+1 yılkarnında kurt vardr senin :):):)
01 Yorumla- +1 yıl
doğrudur... napıcaz karnımıza bi sıkı mı çekelim:D:D
peki hareketin nasıldır çok hareketli misin?
011 Yorumla- +1 yıl
ewt baya hareketliyimdir:) yani tamam yatarım ama dışarı cıktığım zamanda 15 20 km ye km demem:))
- +1 yıl
napim saksı gibi durayım mı :D:D:D:D
- +1 yıl
tamam doktordan var mı bi isteğin...:D:D markete git der gibi oldu da:D
- +1 yıl
boy kilo nasıl senin?
- +1 yıl
e ne güzel işte... kadın dediğinde az göbeği severim ben... hamur gibi yoğuracan:D
- +1 yıl
bu da benim fantezim alla alla:D
Oh şifa olsun.. Darısı başımıza..:=))
05 Yorumla- +1 yıl
az versene bana kilondan?
- +1 yıl
iyiymiş senin de niye darısı niye başına boyun 150 mi sanki:D
- +1 yıl
ha konuda diyorsan bişey diyemiyorum...
+1 yıl:))))))))) demiorum bişiiii demiorum :D
01 Yorumla- +1 yıl
söyle la... olm sana ihtiyacım var...
tek çözüm evlilik. o zmn kesin kilo alırsın :D
05 Yorumla- +1 yıl
ya iyi de kilo alacaz diye başımıza niye çorap örmeye kalkıyosun sen?
- +1 yıl
bana robot çorabı örülür artık:D yaş 24 ve 30 gibi evlenmeyi düşünüyorum... 6 sene var tavsiyene uymama:D:D hele mühendislik bitsin bi de lisansüstüne gideyim... ondan sonra...
- +1 yıl
walla öyle mutluyum ki... çıktığım kız bile yok inanır msıın... cidden çok mutluyum alıştım...
+1 yılne güzel alma işte millet kilo vermeye uğraşıo ..
09 Yorumla- +1 yıl
ben de almaya:D
- +1 yıl
yafw ne yapacaksın kilo alıp ..yada bn seni anlamıyorum kardeşş..
- +1 yıl
durum o değil ya... bak 183 boy 68-69 kilo benim 75falan olmalıyım o kadar tedbirli olmama rağmen bu benim kilom... alamıyorum... kemer kullanmaktan sıkıldım...
- +1 yıl
oOoOo valla kelin merhemi olsa ..
- +1 yıl
sonuç olarak?
- +1 yıl
allah yardımcın olsun
- +1 yıl
sağol... Allah razı olsun...
- +1 yıl
cümlemizden amin
- +1 yıl
Knk bende 174 boy 48 kilo 😔 ne bok yapsam alamıyorum deki gibi de yemek yiyen biriyim oysaki
yorum yok. sen bulupta bunuyorsun..
022 Yorumla- +1 yıl
o nasıl bi cümle:D
- +1 yıl
ama fazla zayıfım...
- +1 yıl
bak 7 ay memlekette sabit kaldım... yine kilo alamadım... (len bi an kendimi karın gurultusu yapan kıza benzettim iyi mi:D)
- +1 yıl
tamam ablası kasmam sen rahat ol:) evde ekmek var mı?:D:D:D
- +1 yıl
haydiiii :D ben kilo alacam diyorum bu da beni temelli somalililere benzetecek zaten esmeriz bi de tam oluruz:D
- +1 yıl
tamam çayı da koy:D hahaha:D
- +1 yıl
canını yiyeyim senin emi:D
- +1 yıl
sen bilmiyo musun börülceyi? ben bile biliyorum yaw:D
- +1 yıl
o zaman ben yapayım:)
- +1 yıl
ayıp ediyon elimden her iş gelir... ne yalan sölim beni alan yaşadı:)
- +1 yıl
toprak olduğun için evlenirim topraam:D
alma kilo
cidden011 Yorumla- +1 yıl
sebep? kilosuz erkeği de beğenmiyorlar:D
- +1 yıl
fotojeniğim bu doğru ama gercekte zayıf görünüyorum...
- +1 yıl
ıspartaya gelirsem görün
- +1 yıl
mübarek iş kadını olmuşuns en ya:D
- +1 yıl
dur şimdi süper yorum yapacağım :D
-iyi bir abla ve evlat (malum ikisi de üşütmüş bana kaldı bakımları)
-iyi bir sevgili ve arkadaş (şu sınav dönemi herkese bir bunalım vurdu geçti)
-iyi bir öğrenci (hedeflere ulaşmak gerek)
olmak için kendimden çalıyorum :)
cidden tempodan başım dönüyor siteye girdiğimin dışında kesin bir işle meşgulüm - +1 yıl
değişebilir istersen...
-müşterisi olmayan bi pansiyonda sorumluyum ve 3 saat mesaim var
-üniversitede öğrenciyim7
- +1 yıl
ben de seviyorum da yakında başlayacak... fena para devirecem inş.
çok mu zayıfsın
01 Yorumla- +1 yıl
o kdar değil 183-69
+1 yıliyi yemiyon demekki
00 Yorumla
+1 yılekmeği kes. yemek ye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhareket etme alırsın
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz