Böyle bir kamburluğum var düzelmiyor , bunun çözümü nedir nasıl düzeltebilirim?

Medikallerde sırtı dik tutan korseler var dene bence
Acaba benim sorunum sırt ile mi alakalı yoksa boyunda mı bir problem var?
Ortapedi dıktırune görün bir sen bence onurga ile ilgili diye düşünüyorum
Hemen randevu alayım o zaman ben
Yani bencede bir muayne sadece nede olasa sağlık değerlidir
Düzgün durdururlarsa doktorlar boy farkı daolur daha uzamış görükeceksin :)
Hadi yaaa sevindim bak şimdi ama bana kalırsa korse vercekler gibi geliyo :) ama korse takarsam body nasıl yapıcam ben ayrı zamanda body yapıyorumda neyse artık yaparken çıkarcaz mecbur :)
Bu rahatsızlığınız kaç yaşından sonra oluştu?
Kücüklükten beri var , spor yapmadan önce aşırı derecede vardı... Spor yaptıktan sonra bu derceye kadar azaldı işte..
eğer sporla biraz düzelmişse özellikle ergenlik dönemindeki gelişme çağında duruş bozukluğundan kaynaklanıyormuş diye duymuştum bende de benzer sorun vardı pilates falan yapınca baya düzelmişti. Yine de doktara bir görün.
Kesinlikle aynı tahmindeyim seninle... Banada öyle geliyor... Seninki tamamen düzeldi mi? Hani insan özenyo bazıları dimdik alnı karşıda yürüyo.. Benim alnım karşıda olsa bile boynum böyle olyo :)
tam olarak düzeldi diyemem bir de omuzum falan düşüktü benim hep, dik yürümek çok zor geliyordu o yüzden, omuzlarımı kaldırınca sırtıma ağırlık yapıyordu ama sırt kaslarım güçlenince daha az zorlanmaya başladım-şimdi günlük hayatımda dikkat etmeye gayret ediyorum, alışkanlık olsa da bu durum değiştirmeye çalışıyorum, dik durursam daha zayıf görünürüm diye de kendi kendimi motive ediyorum :)
Peki senden birşey rica edebilirmiyim? :) Benim çektiğim foto şekilde boyun bölgeni göstericek şekilde bana şu an fotoğraf çekebilirmisin? Sadece ilerlemeyi görüp ona göre bir umut bağliyim bende :)
Cevap
2Cevap
Saf misin :D zayiflarsan gider
Orada bir gariplik gorunmuyor kardesim. Doktora gitsene varsa burdakiler doktor mu
arkadaşım ne içtin sen?
Doktora git diyorum ne ictin diyo. Oyle olsun :(
Aynısı bende de var senin ki geçtimi ne yaptın?
Ortopediye çıkmanı öneririm
Anklezonspondilt var mi sende
İlk defa duyuyorum , sanırım kemikler kaburgalarla alakalı birşey , tam olarak nedr acaba?
Romatizma turu galiba erkeklerde oluyo tedavi ve egzersizleri yapılmazsa kambur kaliyo
Egzersizlerle düzelir mi diyosun?
Agrin var mi kürek kemiklerinde belinde falan
Egzersiz kambur kalmamak için önlem. Dr git bence öyle bir rahatsızlık da ilaç tedavisinde uyguluyolar
mhrs. gov. tr 'ye girdimde randevu alınmıyo :)) Ağrım yok ya :)
Niye alınmasın. O zaman duruş bozukluğundan olmuş olma ihtimali yuksek
bilmiyorum sistemde arıza var :D
182 ara
tamam teşekkürler ariyim hemen
Doktor a sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar