Yememen gereken şeyler var. Onları yersen ya da içersen öksürürsün. Çay, kahve, çikolata, acı şeyler, baharatlar, turşu, limon vs. Daha çok şey var. İnternetten araştırabilirsin reflü diyeti diye.
Sana şu kadarını söyliyim bi sonra ki evresi sürekli kusmak. Acilen doktora git bence. İlerlemis olabilir endoskopi vs. müdahale gerektirebilir. Çok geçmiş olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben varım. Bu aralar iyice arttı öksürüğüm çünkü reflü diyetini bozdum.
Ne gibi şeyler yemen gerekiyordu? Öksğrmek normal mi
Yememen gereken şeyler var. Onları yersen ya da içersen öksürürsün. Çay, kahve, çikolata, acı şeyler, baharatlar, turşu, limon vs. Daha çok şey var. İnternetten araştırabilirsin reflü diyeti diye.
Dün çikolata kahve yapmıştım ama neden en güzel şeyler yasak😭😭
Varya ben de inan her şeyi bıraktım. Bir tek çikolata ve kahveyi bırakamadım. 🤭 Biraz önce içtim ve şu an bunu yazarken öksürüyorum. 😅
:((
Sana şu kadarını söyliyim bi sonra ki evresi sürekli kusmak. Acilen doktora git bence. İlerlemis olabilir endoskopi vs. müdahale gerektirebilir. Çok geçmiş olsun.
Bu hastalığın sebebi nedir
Mide kapakçığının açılması ve midede birikmiş tüm asirlerin yemek borunds gezip yakması acıtması yaralanması
Evet. Bunu da doktora söylemelisin. Ben de şiddetli öKSürük yaşıyorum.
Bu hastalığın sebepleri ne
Mide, göğüs ve boğazda yanma oluyor. Özellikle sabah mide kazınması. Yemek yedikten bir süre sonra yine bir acıkma hissi ve bir şey yemeden duramama.
Sanırım kötü beslenme ve aşırı asitli içecek içmek
Reflu oksuruk yapar evet
Reflu den kurtulmak istiyor musun
Kurtulmak istemiyor sun Cevap vermediğine göre
Sorun çok saçma geldi
Niye saçma bir daha sorayim.
Reflüden kurtulmak istiyor musun?
Ben istiyorum
Reflüye en iyi çmzüm sirkeli su.
evet bende de var
Kismen
bilmiyorujm