Benim göğüslerim 85 D Cup. Bayağı büyük. Silikon haricinde büyük olup da sarkmayan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHer büyük göğüslü o hissi tadacak maalesef. Yapay yöntemlerle şekillendirilmiş göğüsler hariç herkesin göğsü sarkıyor zaten. Önemli olan sarkmayı minimuma indirebilmek.
85D cup size gerçekten çok büyük.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Mümkünatı yok hele bebek emzirmiş ise mutlaka.. Yalnız tamamen sarkma var birde doğal olarak bedenin kendi işlevi olarak sarkma var.. Eğer soğuk su terapisi ve gerekli egzersizler yapılırsa çok sarkma önlenebiliyor.. Bir de erkeğin hoyrat olmaması gerek.
00 Yorumla
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kate upton.
020 Yorumla
Soran+1 yılBu mu dimdik demek istedin? Tutmasa bikini sarkacak benimki gibi. https://i.hizliresim.com/EQ44En.jpg
Soran+1 yılEvet, aynısı nerdeyse
Soran+1 yılEvet çok dikkat çekiyorum ama işte sütyen kadırıyor göğüsleri. Sütyen çıkınca o güzel görüntü kalmıyor.
Soran+1 yılAynen öyle. Bu aralar iyice kafaya taktım zaten
Soran+1 yılŞimdilik öyle ama sonra kafaya takarım ben yine :D Takıntılıyım da azcık
Soran+1 yılSıkıntı sende değil :D
Soran+1 yılHadi kendimi öyle ikna ettim :D İlerde evleneceğim erkek beğenmezse sonuçta dışardan sütyenle güzel duruyor :D
Soran+1 yılYani seven katlanır tabi ben erkek olsam ve seviyorsam eğer takmazadım. Amaaan şimdikiler de dürüst değil kime güvenelim :D
Soran+1 yılSağ olasın :D
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
32Cevap
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılya bir gün, bir kızla beraber oldum. Kızı hayal ediyorum şöyle böyle diye. Sütyeni çıkardım ki abowwwwww, dizlerine değecekti) yukarı çekip mandalla omzuna asasım geldi
15 Yorumla
Soran+1 yılO kadar mı kötüydü :( büyük müydü peki kızın göğüsleri?
- +1 yıl
büyük, meme başı 3-4 cm, göğsüne sanki suyu basmışlar, bıllık bıllık sallanıyor ) İştah kaçtı tabi )) Sütyen sen nelere kadirsin ))
Soran+1 yılYaaa işte bende bundan korkuyorum. Karşı tarafın senin gibi düşünmesinden. En iyisi ameliyat o zaman ya :D
- +1 yıl
hayatım, bildiğin gibi, meme organının bir çok işlevi var. Birisi de cinsel çekimi sağlıyor. ama dediğim tarife göre bir yapın varsa, toparlattır bir plastik cerrahi uzmanına. Diğer türlü süt sağım zamanı gelmiş gibi oluyor =)
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen :) daha buyuk olmasına ragmen :)) geceleyın cıkarırsam sert olmuyo ama cıkarmazsam sert oluyo (sutyene baglı)
27 Yorumla
Soran+1 yılCup birimin ne merak ettim :)
Cevap sahibi+1 yılBılmıyorum olcmedım. Aslında sanırım cevresı buyuk okudugum yorumlara gore kendımınkı
Cevap sahibi+1 yılSureklı takmıstım o kadar acıdı kı anlatamam geceleyın cıkarın dıyolar. Ama bısuru soylentı var cıkarmazsan kuculur. Takarsan buyur
:/
Soran+1 yılHmm anladım. Ama bence o sütyen takmaya bağlı değil. Ben 12 yaşımdan beri takıyordum ama oralar küçüktü tabi ama birden bire büyüdü. Yani demek istediğim sütyeni takıp takmamana bağlı değil bence :)
Cevap sahibi+1 yılOlabılır ;)
Cevap sahibi+1 yılSarkmıyo ama sutyenle uyursam acıtıyo ve sert oluyo bu yuzden geceleyın pek takmıyorum :)
Soran+1 yılHmm anladım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunun pek imkanı yok aslında.. onun için herkesle aynı durmdasın dert etmeye gerek yok. farklı olarak fazla sarkmış ya da az sarkmışı olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kendi göğsümü az mı mı sarkmış çok mu sarkmış anlayamıyorum ya.
Cevap sahibi+1 yılgörmeden bişi diyememki ama. görmek lazım. özelde devam edebiliriz istersen
- Diğer konusunda 838 cevap paylaştı.
+1 yıl#Napıcan gız israili mi vurucan o güdümlü füzelerle
11 Yorumla
Soran+1 yılTabi yaa off. Burdan orayı vurabiliyorduk değil mi?
Malesef büyük gogusler sarkiyor. Hele evlenip cocuklari emzirmeye baslayinca daha çok sarkiyor. Egzersizler falan var istersen bir arastir derim.
07 Yorumla
Soran+1 yılSpor+diyet yaptım. Normal kilodaydım zaten ama 4 kilo verdim hiçbir değişiklik olmadı göğüslerimde. Bu olay çok canımı sıktı.
Soran+1 yılSporsuz kilo verirsen sarkar. Ben spor yaptım ama zaten spor yapmadan öncede sarkıktı
Soran+1 yılHmm anladım yaptım da tek fark şuydu: dekolte kısmım biraz sertleşti o kadar başkada bir değişiklik olmadı benimde umudum kırıldı bıraktım
Soran+1 yılUmarım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbennnn :D Sarkmamasi icin harketleri var ve her dustan sonra soguk buz gibi su tutarim ben massallaahi var :D
11 Yorumla- +1 yıl
hımm. ölçülerini yazsaydın keşke :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok öyle bir dünya yer çekimi olduğu sürece büyük göğüsler sarkar
16 Yorumla
Soran+1 yılBencede öyle ama dimdik diyenler var falan kafam karışıyor
Cevap sahibi+1 yıldik olması için senin de söylediğin gibi silikon olması gerek
Soran+1 yılAma cevaplara baksana büyük olup da sarkmayanlarda varmış
Cevap sahibi+1 yılya üzgünüm ama ona bakarsak bu sitede 175 in altında dişi de yok :D
Soran+1 yılYok ya kısa olduğunu kabul edenlerde var. Bence bu kadar ön yargılı olmamak lazım. En azından vardır 3-5 dürüst olan kişi :)
Cevap sahibi+1 yıl:) rastlamadım
valla sarkarmı bilmem ama büyük göğüs çok sırıtıyor
00 Yorumla
+1 yıl85 d çok büyük... ama dediğin gibi, büyük olupta sarkmayan varsa müzeye kaldırmalı onu :)
01 Yorumla- +1 yıl
bence, herşeye rağmen büyük göğüs güzeldir...
Gizli Üye(36-45)+1 yılbüyük siki olup da kalkmayan var mı der gibi olmuş :)
11 Yorumla- +1 yıl
Knk o ben normali 14 cm tam kalkınca 20 oluyo ama neredeyse hiç tam dik olmuyo
+1 yılBizim sınıfta bi kız var 8. Sinif göğüsü 90C ve hiç sarkık sayilmaz
00 Yorumla
+1 yılMy boob is diri diri :DDD 75 C
12 Yorumla- +1 yıl
Gostermem hic
+1 yıl85 D cup kac cm oluyor şimdi cevaplar misiniz?
07 Yorumla
Soran+1 yılKaç cm derken?
- +1 yıl
Göğüs çevresi yani? 90 85 vs kac yani?
Soran+1 yıl96 cm
Soran+1 yılDerkeeeenn
- +1 yıl
Harikasin
Soran+1 yılSağ olasın
- +1 yıl
Tanismamiz lazim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim 80 beden taş gibi maşallah :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl85 C, evet sarkıyor maalesef, spor yapman gerek.
05 Yorumla
Soran+1 yılO zaman spora biraz daha ağırlık veririm olmazsa ameliyat
Cevap sahibi+1 yılÇok da dert etme ya, destekliler forever :)
Soran+1 yılAahhaah :D
Cevap sahibi+1 yılBir de çok dik olursa da iyi durmaz kanks, sütyenle istediğin seviyeye geliyor ya :D
Soran+1 yılSarkık durmasından iyidir :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük ve taş gibi göğüslerimle mutluyum :D
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürlerrr :D
+1 yılçocuk yapınca vay haline
01 Yorumla
Soran+1 yılAman aman eksik kalsın o.
yuhhhhh D mi :O maşallahh :D
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet malesef
Soran+1 yılSırtım küçük bel ince taşıyamıyorum :D aynen çok rahatsız ediyor gerçekten
Soran+1 yılHemde nasıl. 168 boy 65 kilo
Soran+1 yılKilo verdim ve hiçbir değişim olmadı. Bir ara 67 kiloydum 63 e düştüm her yerim inceldi ama göğüslerde bir değişiklik olmadı
Soran+1 yılAynen hala değişim olmazsa ameliyat artık :D
Soran+1 yılTamamdır. Teşekkür ederim
Cok guzel iste ele avuca sigiyor :))))))))
07 Yorumla
Soran+1 yılO olay güzel ama sarkması işte canımı sıkıyor
Soran+1 yılKüçücük bir değişim olsa yaparım ama olmuyor çok denedim bunları
Soran+1 yılHmm evet belkide o kadar uzun yapmadım o yüzden etkisini görmedim
Soran+1 yılO zaman iş başa düştü tekrar spora ve diyete başlayacağım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞınav falan göğüs egzersizi yapnayı denedinmi?
021 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya çok yaptım. Sadece şu dekolte bölgesinde biraz sertlik oldu o kadar. Başka da bir değişim olması malesef
Cevap sahibi+1 yılPeki yüzmeye gittinmi?
Cevap sahibi+1 yılBana onun faydası oldu ve küçük kaldılar :-)
Soran+1 yılMalesef imkanım yok çünkü. Peki senin ki önceden büyük müydü? :)
Cevap sahibi+1 yılHep küçüktü küçük dediğim 75B yani ama yüzmeyi tavsiye ederim imkanın varsa yoksa bence eşinin sorun etceğini sanmıyorum büyük göğüslüleri daha çok seviyolar sarkmaaına gelince bence sarkınca ameluat olursun bu kadar takma bence :-)
Soran+1 yılAynen bıçak altına yatmam diyordum ama büyük ihtimal öyle olacak :) İz kalmasından korkuyorum tek
Cevap sahibi+1 yılYa bence sarkınca yat ben amelyat olmanı şey yüzünden isterim beline boynuna sırtına ağırlık yapar yani sen anne olduktan sonra olmanı tavsiye ederim problem çıkarmasın
Soran+1 yılHiç sorma ya acayip derecede ağırlık yapıyorlar. Bazen elimle tutuyorum ağır oluyor diye o derece
Cevap sahibi+1 yılOlsun sen beni dinle süt bezlerine falan bişi olur yani bıçak altına gemen yatma derim ben peki benimkiler nasıl sence
Soran+1 yılAmaan olsun zaten çocuk düşünmüyorum :D Seninkiler iyi yaa küçük deme bence gayet iyi :)
Cevap sahibi+1 yılYa kocan isterse bence onuda düşün evlendiğinde sorarsın kötümü diye yani sen bilirsin ama n bıöak altına yatma derim
Cevap sahibi+1 yılBir müddet yani
Soran+1 yılZaten yaşım daha küçük. Hemen ameliyata giremem anca 2-3 sene sonra :)
Cevap sahibi+1 yılBence o bile erken :-)
Soran+1 yılŞu sporun üstüne biraz daha düşeyim. Olmazsa ameliyat. Yapacak bir şey yok :)
Cevap sahibi+1 yılOna bakarsan bizimkilerde sarkcaak yani bu kadar takmamalısın yaş kaç
Soran+1 yıl18. Evet biliyorum daha çok küçüğüm :(
Cevap sahibi+1 yılYaşıt değilmisiz takma benimde boyum çok kısa ama takmıyorum dikkat çekicimi evet ama kendinle dalga geçw gwçe atarsın üstünden :-) herkeste olmayan sende var mutlu ol :-)
Soran+1 yılDalga geçiyorum kendimle ama işte olmuyor ya çok dikkat çekiyorum :/
Soran+1 yılAmaaan neyse ya senide sıkmayım :D
Cevap sahibi+1 yılYok sıkılmam istersen özeldende konuşabiliriz istersen
+1 yılkeşke benimkilerde seninki gibi büyük olsa
00 Yorumla
+1 yılbir resim at da bana notunu vereyim.
00 YorumlaNe güzel işte çocuk aç kalmaz bol süt var 😄😄😄😃
00 Yorumlagenelde sarkıyor büyük olanlarınki
00 Yorumlasarkmayan memeler fav.
00 YorumlaO resimdeki gibiysen hic dert etme on numaraaaa
010 Yorumla
Soran+1 yılSarkık ama yeaa :(
Soran+1 yılResimdeki gibi
Soran+1 yılBunun gibi https://i.hizliresim.com/EQ44En.jpg
Soran+1 yılSırf göğüs için tanışmak istersen cevap alamazsın tabi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGogus ve gogus altin kac cm?
010 Yorumla
Soran+1 yılGöğüs altı 85 ama göğüs çevresini hatırlamıyorum. D cup ama.
Cevap sahibi+1 yılÖlçermisin canim merak ettim ona gore cevap vericem birde boy kilo kaç
Soran+1 yılGöğüs çevresi 96.168 boy 65 kiloyum
Cevap sahibi+1 yılD cup olmuyoe canim goguslerinde büyük degilim benim gogus altim 70 gogus ustum 86 bende 16 cm fark var c cup oluyor 20 cm fark olunca D olur ve goguslerinn buyukk degil hemde hic.
Soran+1 yılNasıl büyük değil ya sütyen bulamıyorum. Ayrıca C cup olmuyor bana
Cevap sahibi+1 yılOlmaz tabi sirtin cok geniş
Soran+1 yıl85 D tam oluyor bana. Geniş falan diyorsun ama önceden bilmiyordum 100 alıyordum onlar geniş geliyordu (tabi şimdi anlıyorum geniş geldiğini) şimdi öğrendim 85 alıyorum tam sırtıma oluyor ne sıkıyor ne de çok geniş. Ayrıca evde C cup sütyenim var olmuyoaaarrr
Cevap sahibi+1 yılGoguslerin buyuk degill sirtin genis.
Soran+1 yılTekrar ölçtüm. Göğüs altı çevrem 76 çıktı bir ara zayıfladım sanırım ondan dolayı incelmiş.85 i ölçeli baya olmuştu
Cevap sahibi+1 yılEvet simdi oldu 20 cm var fark buyuk denebilir... benimkiler 16 cm fark var orta buyuklukte.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkız arkadasımın 92 ama tas gıbı dımdık
02 Yorumla
Soran+1 yılGöğüs büyüklü 70 75 80 vs değildir. Cup birimidir a b c d+ diye gider. A en küçük. Küçükten büyüğe gider
Cevap sahibi+1 yılo kadar detay bılmem ben olctum mıncıkladım tas
Gostersene ucundan acicik:)))
00 Yorumla
+1 yılSarksa da sarkmasa da sizler benim ciceemsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayıptır söylemesi bacım :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük olsun varsın sarkıversin ne olacak
018 Yorumla
Soran+1 yılrahatsız olmaz mısın yani?
Cevap sahibi+1 yılNe kadar sarkıyor onu bilmiyorum ki örnek bir fotoğraf göster istersen
Soran+1 yılYukarıda bir fotoğraf attım. Nerdeyse aynısı
Cevap sahibi+1 yılEğer bu boyuttaysa gayet normal bence
Cevap sahibi+1 yılTek derdin bu olsun yahu
Soran+1 yılİlerde evlenince falan utanırım ben ya. Ameliyata girmeyi düşünüyorum yanii o derece kafaya taktım
Cevap sahibi+1 yılO. o yok artık
Soran+1 yılHatta hem dikleştirip hem de küçülttürcem
Cevap sahibi+1 yılKüçültme nasıl olacak ki?
Soran+1 yılAmeliyatla
Cevap sahibi+1 yılDüzgün yapılıyor mu da
Soran+1 yılBende bilmiyorum pek. İyi bir estetik cerrah bulmak lazım
Cevap sahibi+1 yılÇok garip kimisi küçük diye şikayet ederken kimisi de büyük diye
Soran+1 yılBen küçükken hep küçük diye şikayet ederdim. Şimdi nasıl bu kdar büyüdüklerini bile anlayamıyorum sanki bir anda oldu. Sanırım çok içten dilemişim :D
Cevap sahibi+1 yılBence senin tek sorunun haline şükretmeyi bilmemen
Soran+1 yılÖyle deme yaa. Geçen beni arkadaşlarımın annesi bir eleştirdi. Ben o kadar çocuk yaptım benimki bile o kadar değil , sizin sülalenizde mi böyle büyük göğüslü , o kadar çocuk emzirdim sarkmadı falan filan. İnsan kötü oluyor.
Cevap sahibi+1 yılKıskanma deseydin sende =)
Soran+1 yılBence haklılar :D Kendi göğüslerinden o kadar memnunlar ki :D Kıskanmazlar haliyle :D
+1 yıl85D cup ne demek nasıl bişey ki acaba
00 Yorumla
+1 yılgöbeğine inmeden destek al :)
00 YorumlaHarbimi görmek isterdimm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsarkması ele okşamaya oynamaya bağlıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim var.
15 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar büyük?
Cevap sahibi+1 yıl95B
Soran+1 yılAma senin göğüsler normal ki büyük değil büyük olan göğüs altı çevren
Cevap sahibi+1 yılGöğüs çevrem 110cm ama kilolu değilim
Soran+1 yılB cup normal göğüs. Benimki D cup arasında dağlar kadar fark var
tabiki varım :d
12 YorumlaSarkmasıni istemem
00 YorumlaBenimkiler dimdik.
10 Yorumlaaltına kürdan koy
02 Yorumla
Soran+1 yılOff inanamıyorummm bu benim aklıma nasıl gelmeez
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöğüslerini hayal ettim de offfffff
00 Yorumlaben warım knka
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. waaow harıka :D
00 Yorumla