Adet düzensizliği yaşayan var mı?
Adeti düzene sokma yollarını Biliyormusunuz?
Adet döneminiz kaç gün?
Adeti düzene sokma yollarını Biliyormusunuz?
Adet döneminiz kaç gün?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Jinekoloqq sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ben yaşamıyorum ama yarımcı olabilirim.
Adet dönemim 28 günde bir 4-5 gün sürer. Pek sancılı geçmez rahatımdır.
Adet dönemini düzene bitkiselde , ilaçlada tedavi edilinebilir. Bal Tarçın Çörekotu, Soğan Kürü, Alıç yaprağı, Civan perçemi, oğul otu, Adaçayı gibi ürünleri kullanmak düzene sokmaya başlıycaktır ama zamanla. Hemen sonuç için bence bir tedavi olunmalı çünkü belki altında bir hastalık yatıyordur.
Tecrübeli insanlara danışmak daha mantıklı olur bence anlamadığım nokta bunu sen niye soruyorsun?
Lise ve üniversite döneminde çok düzensiz ve çok ağrılıydı. 5 gün ağrı çektiğimi bilirim. Doktorum yasmin kullanmamı önerdi. Bir sene boyunca belli aralıklarla kullandım ve kontrollerime gittim. şu an gayet iyiyim.. kendime dikkat ettiğim zamanlarda fazla ağrım olmuyor ama ayaklarımı üşüttüğüm zaman çok zor geçiriyorum. Yaklaşık 6 gün falan sürüyor.
Bazen 2 ay boyu olmuyor, bazen bir ayda 2 kere oluyor. Aşırı düzensiz.
Adet düzensizliği bir çok hastalığın habercisi olabilir bir doktor görmeli
Doktor kontrollü gitmeniz gerek cinsel yaşam çok önemli gelecek için
Duzenli, 6 gun suruyor polokistikoverim olmasina ragmen hersey iyi
Polikistik Over oranı ülkemizde %5 civarında zor bir durum fakat tedaviyi aksatmamak lazım
Zaten ilaç tedavisi kolay yöntem ilaç tedavisi hiç bir hastalık için önerilmez önce doğal yöntemler
Öncelik li tedavi kist sayısının artışını önlemek oluyor artışı önlemek için kilo verdrmek öncelikli olarak yapılan işlemler gebelik hapları ile tedavi yöntemleri de tercih edilebilir
27 yaşında jinekolog mu olur ne ara aldıniz uzmanligi
10 yaşımdan ilk günden berı maşallah hiç şaşmıyo :D 7 gün sürüyo
Vardı düzeldi 7 aydır
Soğan iyi geldi bana
Soğan suyunu kaynatıp içmek doğal adet Düzenleyicilerden lakin siz doktor önerisi ile mi yaptınız yoksa kendi bilginiz doğrultusunda mı
hayır
Dikkat etmek gerek. Gıda tüketirken adet düzenlici gıdaları da bilinçli olarak adet döneminde almak sağlıklı bir gelecek demektir
28 gün benim
Bir arkadasim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar