Son 2 aydır reglim gecikiyor kasık ağrısı yaşıyorum son 2 aydır yine neden olur yaşayan var mı
3 ay
Son 2 aydır reglim gecikiyor kasık ağrısı yaşıyorum son 2 aydır yine neden olur yaşayan var mı
Vücutta "hayatta kalma modu" diye bir şey var. Ya stres ya da çevresel bir sorunda vücut adeti geciktirebilir veya kesebilir. Mesela uzun süren açlık, aşırı sıcaklar, aşırı soğuklar, aşırı stres, aşırı hüzün. Bu durumda vücut "benim önce hayatta kalmam gerek, bu haldeyken hamile kalamam" diyip adeta fişini çekebiliyor bazen.
Yok zaten şey kasık agrısı olunca
Regl bazen stres yüzünden şaşabiliyor tatlım ama iki aydır gecikme ve kasık ağrısı varsa bir kadın doğum uzmanına görünmen çok iyi olur 🩺✨ Ben de stresli dönemlerde gecikme yaşamıştım ama yine de kontrol ettirmek içini rahatlatır.
İki aydır dongude n yasıyorum normal olarak reglım gelıyor ama gününde fegıl geçikmelı
kist problemi olabikir 10 senedir düzenli olan reglim 3 ay önce benimde gecikti 2 ay regl olmadım kistten kaynaklıymış ilaç kullandım sonrasında tekrar düzeldi kist günümüzde her genç kızda var neredeyse
Aynen bendede büyük ihtimalle öyle bırsey oldu
pcos olabilir
Olabolırmı ya gerçekten
Son aylarda kg aldinmi
Hyr
O zaman Dr ye git ben biraz kg aldım düzenim bozuldu geciktirme ama Dr yi
Bıde zaten kasık agrısı yasıyorum
Bende öyle oldu ağır var ama kan yok Dr ye gittim bir olmadım ama Dr ye gidince oldum
Dr sonuç ne çıktı kıst felan cıktını agrı var ama regl yok ddgılmı
Kist değil ilaç verdi kanamam oldu ilacı içince kanama oldu saten
Ha kanama bende enınde sonunda oluyor ya
Kadın doğuma gözük
Gozukeyım ya değilmi
stres, beslenme vs
Uykusuzluk ve stres canim
Kasık agrısıds var canım o yüzden sordum askınds
Iliski yasiyo musun
Hyr
mastürbasyon peki
Vyr da sanane
Istekden dolayi gec yapiyorsan da ondan olabilir ben fikrimi soyledim beni ilgilendirmez
Hayır canım ya
Normal regl de her şey oluyor libido da zorluyor mu
Stres, hormonal bir çok etkene bağlı
Stres yoktu ama bu sefer stresliydim
Ya olur insanız cinsellik yaşıyor musun
Kasık agrısı ama pekı
Sert cinsellik yaşıyorsan kasık ve göbek bu kısmlar ağrı olur
Hyr yasamıyoruk
Anladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?