Bu aralar saçlarımı uzatıyorum fakat saçım çok sönük duruyor. Denediğim birkaç şampuan oldu ama istediğim sonucu alamadım. Saçım kafama yapışmış bir şekilde dolaşıyorum biraz da yağlı saçlarım tavsiyeleriniz nelerdir? Sizin uygulayıp da önerdiğiniz tavsiyeler olsun lütfen.Sönük saçlar için tavsiyeler
Selam, Sonük saçlar maalesef çok can sıkıcı bir durum. Bu yüzden de uygun ürünler kullanmak şart oluyor. Ben saçlarımı her daim canlı, parlak ve hacimli gösteren Elidor By Elvin Levinler serisini denedim ve oldukça memnun kaldım diyebilirim. Bu seriyi seninle de tanıştırmak istiyorum.
Elidor By Elvin Levinler Serisinde neler var?
Elidor By Elvin Levinler Saç şampuanı
Elidor By Elvin Levinler Saç Bakım Maskesi
Elidor By Elvin Levinler Süper Saç kremi
Elidor By Elvin Levinler Saç Bakım Yağı
Elidor By Elvin Levinler Saç bakım kremi
Elidor By Elvin Levinler Saç Şampuanı
Öncelikle şampuan seçiminde kimyasal içeren ürünler çokça varsa bu saç derisine kesinlikle zarar vereceğinden bu noktada oldukça dikkat etmelisin. Fakat By Elvin Levinler Saç Şampuanı kesinlikle saçlarına zarar vermiyor, aynı zamanda da silikonsuz olması güven verici. Saçlarımın temizliğini gözüm kapalı emanet ettiğim bir ürün olduğundan sana da tavsiye edebilirim.
Elidor By Elvin Levinler Saç Bakım Kremi
Saçlarımızın nem dengesini koruyan ürünler kullanmak elbette ki önemli. Bu yüzden ben saçlarımı hem nem dengesini koruyan hem de içerisindeki nar çekirdeği yağıyla bakım yapan bu kremi bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sen de saçlarının sönük görünümünden şikayetçi olduğundan mutlaka denemelisin bu ürünü. Şampuan sonrası kesinlikle krem şart çünkü.
Elidor By Elvin Levinler Saç Bakım Yağı
Saçlarına canlılık ve parlaklık kazandırmak bu ürünle oldukça mümkün. Gün içerisinde de kullanabileceğin bu ürün ve bir kurtarıcı niteliğinde adeta. Ben gün içerisinde saçlarımı çok sönük bulabiliyorken saniyeler içerisinde kolayca uygulayıp bu cansız görünümü ortadan kaldırabiliyorum artık. Sen de bu konudan şikayetçiysen mutlaka denemelisin.
Elidor By Elvin Levinler Süper Saç Kremi
Saçlarıma kalıcı koku ve yumuşaklık veren bu ürünü sen de tanımaya ne dersin? Saç parfümlerini denemeye bile gerek bırakmadan saçlarımı misler gibi korkutup, aynı zamanda da yumuşacık yapıyor. Bu yüzden favorilerim arasında kesinlikle. Gün boyu hacimli görünen saçlara bu ürün sayesinde kavuşabilirsin.🙂
Elidor By Elvin Levinler Süper Saç Bakım Maskesi
Ben haftalık olarak saçlarıma mutlaka bir bakım maskesi uygulamaya çalışırım. Evde yapılabilen maskeler zahmetli olduğundan ve benim de hazırlamaya vaktim olmadığından bu maske kurtarıcım diyebilirim. Duş öncesi, saçlarıma uygulayıp beş dakika bekletiyorum ve sonuç olarak saçlarımı daha bakımlı ve hacimli hissediyorum. Senin de sönük saçlarına iyi gelecektir haftada bir defa kullanman.
Yağlı bir saç için en etkili bakım ürünü elma sirkesidir. Saçlarınızı yıkadıktan sonra son durulama suyunuza bir çay bardağı kadar elma sirkesi karıştırırsanız saçlarınızın daha parlak ve daha az yağlanan bir yapıya kavustuğunu göreceksiniz.
En İyi Cevaplar