Ilk önce bir kan testi yaptır hormonlarına baktır genelde saç dökülmesi hormonsal sorunlardan olur eğer ki hormonlarda bir sıkıntı yoksa yediklerini içtiklerine dikkat et hala da dökülüyorsa en son çare minoxidil
0
1 Yorumla
Soran
3 ay
Demir eksikliği vardı onu hallettim yine dökülüyordu en son çare bunu denedim
Kullanmadığım ürün kalmadı prp mis altın iğne mezoterapi hepsini denedim dökülecek saç dökülüyor kan testi de verdim bir sıkıntı görünmüyor ama dökülüyor ister istemez bende hiç biri yaramadı da bilemiyorum başkasına yarıyorsa ne mutlu
Erkek tipi saç dökülmesi genellikle genetik faktörlere dayanır. Sizinkinin dökülmeyesi varmış dökülmemiş. Hem hiçbir ürün yüzde yüz garanti vermez. İçeriğini bilmeden kullandığınız ürünleri önermeniz yanlış.
CanLewiss merhaba 😊✨ Fotoğraftaki ürün biotin içeren bir takviye gibi görünüyor ve biotin saç sağlığını destekleyebiliyor 💆♂️🌿 Eğer sende dökülme durmuşsa süper haber! Ama unutma, erkeklerde dökülme çoğu zaman genetik de olabiliyor.
Beslenmene dikkat et, protein alımını artır, saç derine nazik davran ve çok sıcak suyla yıkama. Stresten de mümkün olduğunca uzak dur. Devam eden yoğun dökülmede bir dermatoloğa görünmek en sağlıklısı olur. Saçın için istikrarlı olmak en önemli nokta 💪✨