Yoğurt yenilen yemeğin yağa dönüşmesini engelliyomuş. diyetimde tavuk yedim beyaz tavuk yağsız tuzsuz. yanında 1 kase yoğurt yedim.
Cevabın nedir?
Ne yersen ye, almayacağın kilo vereceğin efora sıkı sıkıya bağlıdır. Hareket , malzemenin yağa değil şekere dönüşerek kaslarda yakılmasını sağlar. Hareketsizlikte ise malzeme müsait bir zamanda harcanmak üzere yağa dönüştürülerek depolanır.
Canının istediğini , vereceğin efora orantılayarak yiyebilirsin özetle. Uğraşmaya gerek yok böyle listelerle falan.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yoğurt güzeldir kalsium vitaminler var.İnsanı rahatlatır zihni genişletir Kilo falan aldırmaz merak etme arada sırada bende yiyorum.
Kızlar şu diet işini ciddiye almasa güzel olur ya ^^ kimisi yemeden içmeden kesildi,kimisde sabah akşam spor :D Allah kolaylık versin .00 Yorumla
- +1 yıl
Yoğurt uykumu getiriyor ders çalışmamı engelliyor o yuzden yemiyorum ama çok faydalı olduğunu biliyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
her gun yoğurt ye. iyi gelir. kadınlara ergen erkeklere cok iyidir yogurt
00 Yorumlayogurt her zaman iyidir vicuttaki zehri atmana neden olur
00 YorumlaBen yoğurt yiyince uyuyorum uyuyunca ne oluyor kilo alıyorum. O yüzden yoğurt yemem :)
00 Yorumla- +1 yıl
Kilo almamak için yoğurt tavsiye edilir ama tam yağlı olmasın mümkünse.Yarım yağlı olsun en azından.
00 Yorumla Yemek yerine ekmek le yogurt yenebilir ama yemegin ustune yersen kilo yapar
00 Yorumla- +1 yıl
yoğurtsuz hiç bi yemek yemem
00 Yorumla uykunun gelmesini istiyorsan ye
00 Yorumlayogurt ıyı bı yag yakıcı
00 Yorumla- +1 yıl
yoğurdun kilo alıp vermede hiçbir etkisi yok.
00 Yorumla - +1 yıl
yemekle beraber iyi gider
00 Yorumla yoğurt faydalıdır ye tabi
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar