Yoğurt, bolca kalsiyum ve protein içeren önemli bir besindir. Her yemeğin yanına yakışan lezzeti sayesinde onu bolca tüketmek oldukça kolaydır. Peki siz yemeklerin yanında yoğurt tüketir misiniz?
Sever misiniz yoğurt?

Evet yemeklerle yoğurt yerim ve tabağın kenarında duran basit bir yan ürün değil yemeğin tüm karakterini dengeleyen bir moderatör gibidir. Özellikle akşam yemeğinde dumanı tüten bir bulgur pilavının ya da et türü yemeklerin yanında taze yoğurt olursa soframın olmazsa olmazıdır diyebilirim.❤️
Evet tüketirim neredeyse herşeyle. Laktozsuz yoğurt tüketirim. Laktoza intoleransım var çünkü. Sebze, et tavuk makarna patates haşlanmış yemeklerin yanında sık tüketirim. Ayrıca meyvelerle de tüketirim.
Yoğurtsuz sofraya pek oturmam ama doğal yoğurt tabikide, hem zararlı toksinleri yok ediyor hemde rahat uyumamı sağlıyor, hatta yoğurtla birçok meze yapıyorum, yoğurt sevmeyen bile yiyor
Yoğurt tüketimim öyle bir seviyede ki yoğurdun yanında yemek tüketirim o derece. 3 kiloluk bir yoğurdu bitirme sürem 2 gün filan.
Cevap
8Cevap
Yoğurt çok severim, her yemeğin yanına koyarım.
Yoğurt severim, yemeklerin yanında haftada iki, üç kez yerim.
Pilava daima karıştırıyorum ve çok seviyorum.
Her türlü yerim, çok severim
Her yemeğin yanında tüketmeye çalışırım✂️
Evet gerek yemeklerde, gerekse yatmadan önce
Yoğurda ve kefire tapıyorum. Öyle böyle değil.
Salata + yoğurt
Ispanak +
Hatirlamadim
Evet deli kadin makarna
Genellikle tüketirim
Tüketmiyorum.
Her Öğün Tüketirimm
Hekim olarak önerim süt ürünlerini mümkün oldukça az tüketmenizdir sütteki kazein maddesi hücrelere ciddi zararlar vererek ilerleyen yaşlarda kansere sebep olmaktadır kazein hayvanlarda toynak ve boynuz için gereklidir insana özgü değildir
Eveett
Evet, çok severim.
Bazen
Evet tüketirim
Evet hemde çok
Genelde tuketirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?