Bence o pide, sos ve sonradan eklenen yağ oldukça farklı kılıyor. Sade döner demek hakaret olur 😂
Yoğurt sevmiyorum. Yoğurtsuz tercih edişim bu sebepten

Bursalı olarak cevap veriyorum; eğer yanında yoğurt isterseniz İskenderken kısıp tabağın yarısına yoğurt dolduruyor bazı kurnaz kebapçılar 😄
Zaten dönerin yanına yoğurt konunca İskender adını alır.. Dönerin yanında döner diye söylediğimde yoğurt koyup getireni vururum.
Yaaa canii seni 😂😂 bende yarın izinliyim diye çıkıp bir yiyecektim şimdi uyuyamam sayende.
Bence yenmez bana göre afiyet olsun :D
Benim de bu soruyu görünce canım çekti ne olacak şimdi?
Cevap
22Cevap
Şuana kadar yediğim İskender en güzel bay döner ve yogurtsuz yenir mi evet yenir bizim üniversite yemekhanesinde veriyorlar yogurtsuz
Yenir yanında getirdikleri yoğurt zaten güzel olmuyor önemli olan et, tereyağ, pide 😋😋 afiyet olsun
Ben de genelde yoğurdunu yemeyi tercih etmiyorum bildiğim kadarıyla ayran yoğurt gibi şeyleri etin yanında tüketmek sağlıklı değil zaten...
Yoğurt yanında olmazsa olmazım🙄 ve közde patlıcan🌸
Hic yenir mi hic bir muptelasi olarak yogurtsuz ve tereyagsiz asla yemem
İskender diyemezler çünkü İskender bir markadır Telif ödemeleri gerekir Yavuz İskenderoğlu'na. İskender'in mucidi ise dedesi İskender İskenderoğlu'dur
Şimdi eğer İskender yemek istiyorsan bursa heykelde Cevat İskender 2 ye gideceksin ya da Uludağ kebapcisina
Bence yoğurtsuz da yenilebilir sonuçta döneri döner yapan üstüne casssss diye dökülen yağıdır 😋
Biz geçen inanmazsınız belki Kocaeli çarşısında yürüyüş yolu istikametinde Bursa kebapçısı var her neyse gittik kebap yicez kebap söyledik adam kebap yok dedi ciddi ciddi döner yedik çıktık djdj bana fark etmez her türlü gömerim
Bence de yogurtsuz yenmeli. Yogurttaki kalsiyum etteki demirin emilmesini engeller.
Yoğurtsuz olunca iskender olmuyor ki o, et döner oluyor sadece
Valla tabağın kenarına koyuyorlar ama boş yere yoğurtsuz daha güzel iskendwr
:) kırk yılda bir yerim düşününce fark etmez geldi. ama bol tereyağlı olmalı orası kesin :D
İskenderin yanında ayran içen gördüm ama yoğurtsuz yediklerini hiçbir yerde görmedim.
Yoğurtsuz iskender mi pek bana göre değil yoğurtlu severim ben.
Yani içecek olursa yenir :)
Bu arada bu mekan nerede?
Yoğurdu ayrı kasede isteyin. Beraber servis edince Gramajı düşürüyor çakallar☹️
Yoğurt yiyince midem bulanıyor. Ondan yoğurtsuz yiyorum.
Yenir ama ben yoğurtlu, patlıcanlı seviyorum
İskender=Yoğurt olduğu için assssllaaaa
Olabilir bende tereyağsiz istiyorum sürekli
Iskender yogurtsuz olmaz 😋
Yoğurdu öyle süs gibi duruyor benim tabağımda
İskender yoğurtsuz da mı yeniyormuş. d
Yenir ama alışık olunan bir durum değil.
Mumkun degil, doner olur o.
Yoğurtsuz dolma bile yemem
Yanında patlıcan ezmesi ve ayran ile harika olur
Yenmez, öbür türlü klasik döner olur
bir kola aç bak nasil yenir hemde 😅
Evet yanına ayran içerim
Yenmez yoğurtlu zaten güzel. Oluyor
tabikide hayir
Ben yiyorum
Hayır, yenmez.
Bilemem.
Olabilir.