Hamile şakası yapmayın değilim
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Baş Dönmesi Nedir Ve Nedenleri Nelerdir?
Baş dönmesi bir hareket yanılsamasıdır. Hasta, olmayan bir hareketi varmış gibi algılamakta ve kendisinin ya da çevresinin hareket ettiğini zannetmektedir. Dengesizlik hissi, kişinin çevresine göre dengesini sağlayamama durumudur. Baş dönmesi ve denge bozukluğu, oldukça sık rastlanan yakınmalardandır ve acile başvuruların yaklaşık % 25 ini oluşturur. Bu yakınmalar, özellikle orta ve ileri yaş grubunda daha sıktır. Çocukluk çağında oldukça seyrek görülmektedir.
Hareket ederken dengemizi sağlayabilmek için oldukça çok sayıda vücut sisteminin birlikte uyum içinde çalışması gerekmektedir. Bu da göstermektedir ki, çok sayıda sistemi etkileyebilen çeşitli hastalıkların sonucunda baş dönmesi ve dengesizlik yakınması ortaya çıkabilir. Doğru şekilde alınan yakınma ve hastanın öyküsü, baş dönmesi olan hastalarda daha kısa sürede tanı ve tedaviye olanak tanıyacaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sağlık & Diyet konusunda 375 cevap paylaştı. Kulağına test yaptırmanı tavsiye ederim. Sürekli devam ettiği için muhtemelen fizyolojik bir rahatsızlık olabilir Vertigo gibi mesela. Nöral kaynaklı mı değil mi anlaşılabilmesi için en kısa sürede bir hekime görünmende fayda var
00 Yorumla
Vertigo olabilir ani vucut hareketlerine bas cevrme vb gibi vucut ilk an adapte olamiyo bas donmesi oluyo ama doktorlarn verdgi duzenli boyun bas egzerszleryle duzeliyo. bence bir doktora gitsen iyi olur.
00 Yorumla
- +1 yıl
Bnmde ucgundur cok donuyo midemde bulaniyo hamile durumu flan yok yemem icmemde iyi ayakta duramiyorum gozlerim kayyo basim donerkn midemi bulandriyo yuksektn dusmusum gbi bir his veriyo :/
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
16Cevap
Uyku ve yemek düzensizliğinden olabilir, vitaminsizlikten olabilir, stresten olabilir... En iyisi doktora gitmen
00 YorumlaTansiyon, kan değerleri vs vs birçok etken olabilir. Burdan atıp tutmak saçma...
00 YorumlaBünyen oldukça zayıf düşmüş olabilir, vitamin takviyesi alman gerekebilir, doktora gir
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Vitamin takviyesi alıyorum
- +1 yıl
Tansiyonuna baktır. Kulağında bir sorun varsa o yüzden de olabilir.
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kansizlik tansiyon düşüküğü ve daha birsürü sey neden oluyor olabilir doktora gidin
00 Yorumlasuyu ne Kadar iciyorsun günde?
02 Yorumla- Soran+1 yıl
2 litre icmeye calisiyorum
Az uykudan olablr veya fazla yemek yememekten
00 Yorumla- +1 yıl
Tansiyonun da bir porblem olabilir baktir
00 Yorumla benimde başım agrıyor ve biraz gözlerim dönüyor :/
00 YorumlaTansiyonunuza baktınız mı
00 Yorumla- +1 yıl
Yorgun musun kardeşim
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır
tansiyonun düşmüş olabilir.