Normalde olmuyor ama uyurken sırt üstü yatınca özellikle uykum açılıp uyanmaya yakın sırt üstü yatıyor olursam aşırı baş dönmesi yaşıyorum. Sebebini bilen var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tam teşekküllü bir hastaneye git, devlet hastanelerine gitme bir şey anlamıyorlar. Ama bazense özel hastanelerin anlamadığını devlet hastanelerinde ki doktorlar anlıyor, yani bu birazra araştırma meselesi. Ha bu arada durumunuz nedir düşünmeden yazdım ama iyi değilse hiç gitmeyin çünkü özel hastanelerin hepsine diyemem ama çoğu dolandırıyor.
04 Yorumla- 1 yıl
Yani durumlarınız iyiyse bir de özele gidin ama doktorları araştırıp da gidin çünkü bazıları sizin hastalığınız tam bulamadığı gibi oradan oraya sevk ediyorlar bu da para tuzağı oluyor ama en azından rahatlık da oluyor çünkü nasıl bir sistem yaptılar çok şaşırıyorum çünkü devlet hastanelerinde randevunun gelmesi çok zor. Ben de talep oluşturdum bekliyorum ama gelecek gibi değil.
En İyi Cevaplar
- u1 yıl
Baş dönmesinin birçok nedeni olabilir. En yaygın nedenlerden bazıları şunlardır:
Yorgunluk: Yorgunluk, baş dönmesine neden olabilecek yaygın bir durumdur.
Dehidrasyon: Yeterince su içmemek, baş dönmesine neden olabilir.
Kan şekeri düşüklüğü: Kan şekeri seviyesi çok düşük olduğunda, baş dönmesi görülebilir.
Tansiyon düşüklüğü: Tansiyon seviyesi çok düşük olduğunda, baş dönmesi görülebilir.
Vertigo: Vertigo, kişinin etrafındaki nesnelerin dönüyormuş gibi hissetmesine neden olan bir durumdur.
Migren: Migren, baş ağrısı, mide bulantısı ve kusma gibi semptomlara neden olabilen bir hastalıktır.
İlaç yan etkileri: Bazı ilaçlar, baş dönmesi gibi yan etkilere neden olabilir.
Sağlık sorunları: Bazı sağlık sorunları, baş dönmesine neden olabilir. Bu sorunlar arasında beyin tümörü, beyin kanaması ve menenjit bulunur.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- 1 yıl
Vücuttaki kan akışından olabilir. Sağa doğru yat belki bir çözüm olabilir
034 Yorumla- 1 yıl
Yani ben de sırtüstü yattığım zaman huzursuz oluyorum ya sağıma doğru yatıyorum ya da soluma. Zaten sırtüstü yatmak başlı başına bir huzursuzluk nedeni bence
- 1 yıl
Yani tabi şöyle bir geriye yaslanıp gözlerini kapatıp hatta hayallere dalarken uyumak istiyor ama ben huzursuz oluyorum bilmiyorum yani
- 1 yıl
Öyle artık yani yapacak bir şey yok. Ama hayal kurmaya başladığı zaman insan hemen uyuyo bunu farkettim. Uzun zamandır bu şekilde uyuyorum hemen dalıp gidiyorum:)
- 1 yıl
Yaa o kadar konsantre oluyorsun yani 😀 ama çok güzel şey insanın hayal kurması. İnsanı ayakta tutuyo. Yani değerini bilmelisin bunun bence 😀
- 1 yıl
Aslında çok merak ettim hayallerini ama her yerde söylenmez tabi ki. Benimki zenginlik. tipik erkek hayali işte. birkaç seneye çok param olacağını hayal ediyorum ve bu paralarla neler yapacağımı 😀
- 1 yıl
Ben bulucam ama o parayı. Er geç bulucam. Muhtemelen de 1-2 sene içinde. Dünyadan sıradan bir şekilde geçip gitmek istemiyorum yaa. Bir yerde zengin olup bütün hayallerimi gerceklestirmeliyim bir şekilde 😀
- 1 yıl
Yani tabiki de öyle. Sonuçta eğer zenginsen sevdiğin insanın da gerçekten seni sen olduğun için sevdiğine tam emin olamazsın. Ya da çevrendeki insanların seni samimiyetle mi sevdiğine ya da paran için mi yanında olduklarını da tam anlayamazsın. Ya da para ölen birini geri getiremez ya da bazen bozulan sağlığın da geri gelemeyebilir. bla bla
- 1 yıl
Ama lazım işte yani. Örneğin standart bir yaşam. Nedir. Havuzlu bir sitede oturursun artık her yer böyle sitelerle dolu. Eşinle evde oturursun kitap okursun sonra dijital platformlara üye olursun film dizi izlersin sitenin spor salonuna gider spor yaparsın yaz mevsimiyse havuza girersin arada akşamları çıkar sinemaya gidersin ya da gezmeye gidersin. Tanıdıklar misafirliğe gelir onları misafir edersin bla bla. Aylık 55 bin lira falan yani bu. Standart yani bu. Biraz açılıyım desen 100 bin lira belki. Lazım yani sonuçta para.
- 1 yıl
Tabi ki haklısın lazım her an lazım hatta. Benim demek istediğim bir şeyi fazla istemek o şeye olan bağlılığı arttırıyor yaşamı idame ettirmek için her an lazım olan bir şeyi sürekli artsın katlansın diye beklemek bana ürkütücü sonuçlar doğurur gibi geliyor doğrusu. Fazlası zarar diyim yani 😂
- 1 yıl
Yani tabi sonuçta insanoğlu doymak bilmeyen bir varlık hep daha fazlasını ister ama işte dediğim gibi şöyle hafif bi geniş takılıyım rahat yasiyim biraz da para harcasam da olur aslında desen aylık 100 bin. Bu da zenginlik bile değil aslında ortalamanın bir tık üstü yaşam yani 😀
- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun ki sen belki işinde ilerler kariyer yaparsın sonra da istediğin paraları kazanırsın belli mi olur?
- 1 yıl
Tüh yaa 😔
- 1 yıl
Aynen öyle yaa. Size de çıkabilir diye bir film vardı. Adam garson kıza eğer piyango bileti tutarsa yarısını vereceğine söz vermişti. Daha sonra bilet tutuyordu. Bende sana söz veriyorum eğer zengin olursam dilediğin ne varsa yapıcam 😀😀
- 1 yıl
Artık hangi hayalin varsa. Göze aldık sözü verdik yani yapacak bir şey yok 😀😀
- 1 yıl
Tutarım tutarım ben. Daha kimseye verdiğim bir sözü tutmadığım olmadı. Sözümü tutmazsam uyuyamam zaten rahatsız olurum. Konumuz uyumaktı zaten. Bak konu nerelere geldi 😀😀
- 1 yıl
Sözüm söz merak etme 😀
- 1 yıl
Benim çok uykum geldi hadi iyi geceler biraz hayallere daliyim da uyuyim 😀😀
- 1 yıl
😀😀
Sağlık & Diyet konusunda 373 cevap paylaştı. Yeteri kadar su icmedigin için olabilir mi
01 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Doktora görün ilerde sorun olabilir
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi